Gaming News

CallMeCavanaugh

New member
מאיזו בחינה היה זוועה?

אני אישית השתמשתי כמעט כל הזמן ב VATS אז לא הרגשתי כמעט את מערכת הקרב בזמן אמת. מה הייתה הבעיה בה?

אני אוהב לשחק בגוף שלישי

וזה היה פשוט זוועת עולם לנווט את הדמות שלך ולירות איתה מהמצב הזה, היא הרגישה איטית להדהים, גם לא היתה מערכת cover או משהו, לא יכולת
לשחק את זה כמו שוטר נורמלי, אם רצית ואני רציתי.

אני יודע שזה משחק תפקידים וזה אמור להיות פחות חשוב בה אבל זה היה רע. אני מקווה שבפולאאוט 4 הם הולכים להכניס שיפוץ רציני למערכת הקרב, להכניס בה cover ומה לא כדי שזה יהיה יותר אקשני וזורם למי שרוצה, אנחנו ב2015, שישתדרגו.

אני לא בונה על זה כי לפי כל העדויות הם הולכים להשתמש באותו מנוע פיזיקלי שהם השתמשו בו תמיד לצערי :(

אם אין שיפוץ טוטאלי למערכת הקרב והשתוות לסטנדרטים של 2015 אז אני הולך לשחק את כל המשחק בVATS גם כן :)

evilplate

New member
איכס לשחק את FO3 בגוף שלישי

זה בערך כמו לשחק דיום ניוקם 3D במצב שרואים את הדמות, לא יודע, המשחק הזה יותר מדי קלאנקי עם אנימציות רעות שאתה תרצה כמה שפחות לראות אותן, גוף ראשון הרבה יותר עדיף בגלל זה.
&nbsp
אני לא חושב שאתה צריך לבנות על פולאאוט 4 שיהיה טוב בגוף שלישי עם מערכת קאבר וכל מה שביקשת, לטעמי עדיין הוא ירגיש קצת מגושם, אבל נחכה ונראה כולה עוד שבועיים.

כן זה נכון, סקיירים היה סביר אבל בגוף שלישי.

הם עשו לאנימציות והכול, מספיק שיפורים ושדרוגים שזה יהיה מהנה לשחק ככה. אז יש לי ציפיה שבפוללאוט 4 הם גם ישדרגו את הגוף השלישי לפחות לרמה של סקיירים.

אולי קצת עפתי על עצמי בציפיות לcover נורמלי וכאלה, אבל אם הם רוצים להיות רלוונטים ב2015, הם צריכים את הדברים האלה. אני אשחק בכל מקרה, אבל זה יהיה הרבה יותר מהנה עם cover וזה משהו שקיים בכל משחק שוטר או משחקי תפקידים שהם דמויי שוטר, הם צריכים ליישר קו.

משחקי metro מקבלים דמואים ענקיים על הPS4/ONE.

כל אחד משני המשחקים באוסף מקבל דמו ענקי מבחינת תוכן, לומעשה שליש מהתוכן של כל משחק יהיה זמין בדמואים האלה, והם זמניים להורדה עכשיו בקונסולות הדור הנוכחי למי שרוצה לנסות... אני יכול לומר שmetro 2033 הוא מצוין
http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-02-metro-redux-titles-now-offer-lengthy-free-demos

המשחקים היו נהדרים...

סיימתי את שניהם לא מזמן (אחד אחרי השני) ויש להם אוירה חבל"ז ומשחקיות וגרפיקה והכי חשוב - סיפור מעניין.

שחק the wolf among us אם אתה רוצה סיפור מעניין :)

אחד המשחקים העלילתים הכי טובים שזמינים לך על המחשב. ביחד עם the longest journey

מה הקשר?

שיחקתי בשניהם אבל מה הקשר למה שכתבתי?
ומה רע בזה שהדבר הכי חשוב בשבילי במשחק זה העלילה שלו?

סתם נתתי לך המלצה, רילקס אין קשר.

ואיפה ראית שכתבתי שזה רע שאתה אוהב עלילות?

לא כתבת, ככה אני חשבתי...

סליחה, טעות שלי. המשחקים האלה באמת טובים מאוד עלילתית. אני מניח שאתה לא אהבת את מטרו?
ואין קשר לרילקס? מי זה רילקס?

אני דווקא נורא אהבתי את מטרו אפילו כתבתי שהוא מצויין.

אהבתי גם את הסיפור שלו,משחק אדיר ואני בהחלט מצפה לראות את הפרויקטים הבאים של המפתחת שלו :) שיחקת גם בdivinity original sin? זה גם יגיע לפס4 בקרוב, ומשחקים כאלה בדרך כלל תמיד היו רק על המחשב.

בהתחלה חשבתי שהוא יהיה גנרי ומשעמם אבל בכל מקום אומרים שהוא אדיר, ואני מכור לקרבות בתורות אז אי אפשר לבטל אותו.

אבל אם יש משחק שגורם לי ממש לקנא בך זה Torment: Tides of Numenera הולכת להיות לו עלילה מרתקת, על אדם שהנשמה שלו חייה חי נצח
בכל מיני גופות שהוא יוצר כדי להכיל בהם את הנשמה שלו, אנחנו משחקים את אחת הגופות ששימשו אותה ושהתעוררה לחיים...

אני נורא נורא מקווה שזה יקבל פורט לפס4 גם כן.

למען האמת, לא שמעתי עליו עד עכשיו...

Torment: Tides of Numenera אני מתכוון. אשים עליו עין כאשר הוא יצא, תודה. לא שיחקתי ב- divinity original sin.
כמובן שגם לקונסולות יש הרבה משחקים נהדרים אבל השלמתי עם זה שאני לא אשחק בהם, אני כבר לא מקנא. אני חושב שמשחקים תופסים הרבה פחות זמן היום מהחיים שלי. אני רודף אחרי משחקי AAA בולטים שמושכים את רוב תשומת הלב ומשאיר הרבה משחקים טובים ורעים מאחור. יחד עם זאת ,אני עדיין נהנה לדבר על מה שאהבתי.

טריילר לfallout 4

יאי!

חייב להודות, הגרפיקה לא ממש דור הבא.. נראה כמו איזה מוד לגרסת הPC של GTA5 :). מניח שגרסה משונמכת של זה יכלה לרוץ על הדור הקודם... בכל מקרה הגרפיקה יפה מאוד בהשוואה למשחקי פולאוט הקודמים, שזה העיקר, וזה יהיה משחק אדיר. גם אם היתה גרסת PS3/360 היא בטח
היתה ממש מכוערת ורצה על 19 FPS.

זהו אנשים הדור התחיל :) תגידו מה שתרצו ברגע שיש לנו משני משחקים מעולים שעל כל אחד אפשר לשרוף 100+ שעות, אז אין יותר מה להתלונן :))

זה בהחלט נראה יפה יותר...

עם יותר פירוט. אבל זה סתם קדימון, צריך לראות את זה בפועל.

זה הקטע זה לא סתם קדימון, זה במנוע של המשחק עצמו.

ככה הוא יראה, זה לא שהגרפיקה הזו בשמים או משהו....

PlayGirl3

New member
יתכן שהמשחק יגיע כבר השנה

הרבה חנויות גדולות שמו את המשחק תחת 2015.
יש גם את הפרסומת הזו מ- EB Games.

כנראה שנשמע על זה ב-E3.

sky121

New member
נחשפה עטיפת המשחק הרשמית של Uncharted 4

זאת העטיפה הרשמית של המשחק.

כמו בשאר העטיפות בסדרה, הגיבור הראשי תופס את רוב השטח. אך בניגוד לשאר, רואים שהגיבור עייף, פצוע, ועיניו מושפלות כלפי מטה. אולי באמת זה ה-A Thief's End.

איזו היסחפות פראית, הוא אפילו לא הולך להיות משחק השנה של

2016.. משחק העשור חחח :)
Uncharted זה מגניב והכול אל תבין לא נכון :)

למעלה