עוד מעט מסתיים המפקד

הפורום קורא - אני מתפקד

כמובטח, הגיע הרגע למפקד פורום שנתי

המפקד מיועד ופתוח לכוללללללללםםםם!
ותיקים - פעילים,ותיקים שלא היו פעילים לאחרונה,חברים חדשים שכבר הצטרפו אלינו, חדשים שרוצים להצטרף וכמובן סמויים שרצו ולא ידעו איך מתחילים...עכשיו זה קל יותר

כולכם מוזמנים ומתבקשים להשתתף ולהתפקד.
ההשתתפות חשובה כדי להכיר אחד את השני טוב יותר, מקצועית ואישית,דבר שיכול ליצר שיתופי פעולה שונים בין חברי הפורום ומעל לכל עוזר לנו (דבי,יפעת-חבובית, חמוטל-פיולה ואנוכי) להבין מי עומד מאחורי השם\הכינויי, מה מעניין אותו?,מה פחות? ובהתאם לזאת ליצור פעילויות מתאימות ,בפורום ומחוצה לו...
זוכרים?! רק חברי פורום פעילים יוכלו להשתתף במפגש הפורום הקרוב ולקחת חלק בעוד כמה דברים שאנחנו מתכננים לכם במהלך השנה

וכמובן לקבל את *קישורי הבונוס שנשלחים באופן אישי, כך שנראה לי שיש לכם את כל הסיבות לקחת חלק במפקד ולהצטרף למשפחת הבובנאים של פורום תיאטרון בובות

מבטיח לכם שתתקבלו בזרועות פתוחות, בחום ובהרבה אהבה!!!

איך עושים את זה???
אני אהיה הראשון ואתם בואו אחרי ותפעלו בהתאם להודעת ההתפקדות שלי בהודעה חדשה.

*הודעה חשובה בעניין קישורי הבונוס לחברי הפורום!
בהודעה הקודמת כתבתי שמי שיצטרף אלינו, אם במסגרת המפקד ואם בכל דרך אחרת שיבחר,עד לתאריך 5.11.12 יקבל את חבילת הקישורים הראשונה בתאריך זה.
מאחר והמפקד עלה באיחור של כמה ימים מאז אותה הודעה (אשמתי! מודה ,לוקח על עצמי את כל האחריות ומבטיח להעניש את עצמי קשות על כך
)
יוארך המועד עד ליום חמישי 8.11.12 בשעות הערב

עכשיו תורי

שלום לכולם, יקרים.
המפקד אומר להתפקד אז מתפקדים.
מאז ומתמיד שחקתי בבובות, אהבתי בובות, והכנתי אותן- עוד כשהייתי קטנה. אחרי הרבה שנים שלימדתי מוסיקה בגני ילדים ובפעוטונים, ואפילו בבית ספר (המערכת הזאת לא בדיוק התאימה לי...) הבנתי שהמקום האמיתי שלי, שמשלב ומחבר את כל אהבותי- ילדים, סיפורים, מוסיקה, ריקוד-הכל נמצא בתיאטרון הבובות.
(אתם לא חושבים שאנחנו כולנו כל כך מלאי כשרונות- אנחנו חייבים להיות כאלה רב-תחומיים, נכון?) אבל אני מאמינה, שיותר מכישרון, נחוצה עבודה קשה ויסודית, נסיונות אינסופיים ועשרות חזרות- עד שמשהו באמת ראוי להיות מוצג.

יצרתי כמה הצגות ושעות סיפור לילדים, אפשר לבקר באתר שלי ולקרוא ביתר פירוט, (אני מתכננת עכשיו להוסיף עוד תמונות וסרטונים לאתר. אבל בכל זאת אתם מוזמנים להכנס.), אני עובדת על כל הצגה/ שעת סיפור חודשים ארוכים מאד, ולכן הרפרטואר שלי מצומצם . בימים אלה אני עובדת על הצגה חדשה :"בת הטוחן." אני מקווה שעד האביב היא תהיה מוכנה.

תחום שאני לא במיוחד מצטיינת בו הוא כל ענייני המחשב- היכולת שלי מצטמצמת לשליחת מיילים, ולכתיבה בפורום החמוד שלנו. כל השאר נעשה על ידי בני ביתי המסכנים
.
אחד הדברים בחיי שאני לא יכולה בלעדיו הוא הקריאה. אם אין לי ספר תורן או שניים- אני לא בנאדם. בשבילי ספר הוא אוויר לנשימה. (חגית מנשיקות של שמש, את מכירה עוד כאלה שקוראים כמה ספרים בו זמנית?)
עוד משהו חשוב- אנחנו משפחה מאד סביבתנית (כלומר אקולוגית)- כולנו ממחזרים, מחדשים,משתדלים לא להשתמש בחומרים שמזיקים לעולם (אבקות כביסה, ריסוסים וכו:).

הילדים שלי לומדים בחינוך וולדורף- כלומר בתי ספר בגישה האנטרופוסופית, ושם גם הכרתי את טכניקת הליבוד- שאילנית מאיר משתמשת בה. אולי פעם נכין הצגה עם בובות צמר? אילנית, מה דעתך?
(דרך אגב, תיאטרון הבובות בגישה האנטרופוסופית הוא מיוחד, עדין ושונה מאד ממה שאנחנו רגילים. אם אצליח לצרף קישור, תוכלו לראות.)

לא תאמינו עלי: מימי לא הייתי בחו"ל. (!!!)

הבית שלי מלא חיות- מליון חתולים (ארבעה,בעצם, רק שעושים בלגן כמו מליון), (אבל אם להיות כנה באמת, החתולים הם לא היחידים שאחראים לבלגן...) וגם כלבה .כמובן, לא בחרתי בזה ממש מרצון חופשי, ילדי "שכנעו" אותי שבלי החיות חיינו לא יהיו חיים. אפשר לסרב, תגידו לי?
ועוד בענייני בלגן, כשאני בתהליך יצירת בובות או הצגה, הבית שלי הוא בלתי כניס. מרוב בלגן כמובן. כל הבדים, הצמר, האביזרים- הכל פרוש על השטיחים ואי אפשר לזוז. (רמי- אישי האהוב, הגדיר את זה ככה פעם: "נו, לפחות אם יכנסו גנבים בלילה, הם יסתלקו מהר, כי הם יחשבו שגנבים אחרים כבר היו כאן...") (זה יפה ככה לצחוק עלי???)

לתיאטרון שלי קוראים "טוליק" על שם בתי טלי - הילדה המדהימה והמיוחדת ביותר שנולדה אי פעם- היא נולדה עם תסמונת דאון, חיה חיים מלאי אהבה, שמחה, צחוק וחיבוקים. היא עזבה את עולמינו לפני ארבע וחצי שנים, והשאירה אותי ואת כל המשפחה וחבריה הרבים עם געגוע ענק בלב.. היא היתה השלישית מבין שבעת ילדי, ואני מקווה שמשהו משמחת החיים שלה מורגש גם בהצגות שלי.

זהו להיום.
באהבה
ורד
כמעט שכחתי- האתר שלי (דודי, מותר לשים כתובת בהודעה?)- www.tulik.co.il

המיליו

New member
הנה אני בא

שלום לחברי הפורום,

שמי חן מליונר, בובנאית בתחילת דרכה וסטודנטית לתואר שני בדרמה תרפיה (בתקווה לשלב בין התחומים)
התחלתי ללמוד תאטרון בובות לפני חמש שנים, בהתחלה נסעתי מקריית שמונה הרחוקה (ככה זה כשמאוהבים) כדי ליהנות בחולון ממורות
כמו מעיין רזניק, אביטל דבורי, בלה שקאטוב
ועוד רבות וטובות, ובשנה שעברה למדתי עם טלי ברנע בימוי, ושעת סיפור עם אלית- כולם היו מוריי...
גם עיצוב למדתי מעט, אך לדאבוני אני מעדיפה את הספוג שלי במקלחת, ודבק מגע גורם לי לעשות מעשי סדום בבובות פליז
השאיפות שלי השנה הן ליצור הצגות שאהיה גאה בהן, ואני מרגישה שבהחלט הגיע הזמן

בשנים האחרונות התפרנסתי מהדרכת טיולים (ילדים, זקנים, תיירים, וכל מי שבא לו לפזז בין גבעות ולמשש פרחים בחברתי), ומעבודה כמשווקת.
הדבר שאני הכי אוהבת לעשות ביצירה של הצגות הוא מלאכת הכתיבה, שהיא הבית שלי מאז ומעולם.

לא אכביר עוד במילים, מחכה למפגש הבא
לילה טוב,
חן

הי חברים..חדשה

שלום לכולם ..קוראים לי הילה ואני בתחילת דרכי בלימודי בובנאות..במקצועי אני גננת אם כי איני עובדת כרגע..
אני מאוד אוהבת את התחום עוד מהיותי ילדה..ועכשיו אני מגשימה את החלום.
ציתי לשאול אם משהו מכם יודע איפה אפשר למצוא יריעות ספוג באיזור רחובות...תודה רבה.
אגב יש לכם אחלה פורום אני כבר נכנסת לפה כמה שבועות אתם ממש עוזרים פה אחד לשני וזה ממש מקסים

יעלקר

Well-known member
מנהל
ורד ערב טוב,

מאוד אהבתי את פעמון השער. הבובות וההפעלה מאוד מאוד מצאו חן בעיני. מקסים. איזו עדינות.

אני מבינה נכון שאת מכינה את הבובות. פשוט מקסימות.

המון המון בהצלחה.

ברוכים הבאים וברוכים הנמצאים ,אור שלום.

ב"ה
נראה לי ששקט עכשיו כי כולם עובדים , תכף כולם יברכו אותך ויעזרו לך אני נכנסתי לראות מה עם הסופגנייה.
תודה על העזרה אך עדיין אינני מבינה איך אפשר להכין אותה עגולה ופה נפתח , בסוף נכין ללא פה . אני מקווה שדבורה רואה את ההודעה שלי
ניסיתי להתקשר אבל אין תגובה אז החלמה מהירה ומחכה לתשובה על הסופגניה ,אם יש לך כמובן ואם את מרגישה יותר טוב.
אתפלל למענך דבורה היקרה. אחזור ב"ה בחמישי בערב. בשורות טובות,אמן.

יהבוליק

New member
ברוכה הבאה אור של כוכב

אני לא יודעת איך לעזור לך, אני לא מהאיזור. אבל שמחה שהצטרפת אלינו לפורום החמוד שלנו

תרגישי בבית, תכיני כוס קפה , עוד מעט יבוא משהו שמבין קצת יותר ויעזור לך..
ברוכה הבאה!

תודה רבה למשיבים..

מצאתי במרפדיה בגבעת ברנר וגם בחולון שזה קצת יותר רחוק לי אבל המחיר שם ממש שווה.....כשאצטרך כמות אני משערת שאלך לשם.

אור של כוכב, אין ספק שתביאי איתך הרבה

לפורום שלנו!
ברוכה הבאה

שמחים שהצטרפת ואת איתנו

תודות בשם כולם על המחמאות לפורום ולהתנהלות החברים

נשמח לעזור גם לך בדיוק באותה רצינות,חברות ומקסימות

פ י ו ל ה

New member
באתי להתפקד!

שלום לכולם,

אני חמוטל, פיולה בשבילכם. קודם כל חייבת לומר שרק שנים אחרי שכבר נשאתי את הכינוי "פיולה" בגאווה גיליתי שהוא מאזכר פיה. מבחינתי זוהי שמה של דמות מסיפור ילדים פרי דמיונה של אימי שהיתה מספרת לנו לפני השינה. בכל מקרה..זו אני, נעים מאוד :) בת 27+ילדה עם ארבע רגליים וזנב של שועל.

עבדתי בעיקר עם ילדים ונוער, גם PDD (קשת האוטיזם) וכל מיני עד שהגעתי לעבודה עם פגועי נפש מבוגרים וקשישים.
כיום אני סטודנטית לתואר שני בטיפול באמנות (חזותית) והנגיעה שלי לתחום הבובות נובעת בעיקר משם. גם מהמקום של היצירה. (אני מאוד אוהבת כל מה שאפשר לעשות עם הידיים, לצייר, לפסל, קרמיקה, אובניים, הובי, מלאכת יד, בובות כמובן וסתם כל מיני דברים שאני ממציאה ואין להם שם מוגדר וכו' הבנתם את הפרינציפ..) וגם מכיוון הטיפול. אני מפעילה גם בובות אבל הבובות בשבילי הן בעיקר כלי עבודה טיפולי/חינוכי ולכן גם יצירה וגם הפעלה שלהן מתרחשת אצלי בעיקר במסגרת הרלוונטיות לנושאים אלו.

מה אוהבת? אנשים, אוהבת ילדים ואוהבת להיות ילדה, אוהבת כלבים (במיוחד את בילי הכלבה) וסוסים, אמנות על כל סוגיה, תאטרון-בעיקר פרינג', טבע, ללמוד, לחקור, לשאול, ליצור...
המוטו שלי הוא שהחיים הם בית הספר האמיתי ושמכל דבר שאנחנו עושים אנחנו צומחים, גם מכשלונות, מאכזבות וכאבים וגם מהרגעים הכי יפים. ובכל מקרה, בדרך למטרה לפעמים נמצא כל הקסם. אפשר לחכות שיצא הפרח ואפשר להתרגש מתהליך הפריחה...

בהזדמנות זו אומר ברוכים וברוכות הבאים לכל במצטרפים והמצטרפות למשפחה. הפורום הזה יקר לליבי וליוה אותי לאורך תקופות משמעותיות בחיי ואני מאוד שמחה ומצפה להכיר את כולכם..
לילה טוב!

בובנטע

New member
ברוכה הבאה חן

שלום חן,
מעניין שבאותו השבוע הצטרפנו לפורום. לפני כמה ימים דיברנו עליך עם ליאורה בשיעור של מספרי סיפורים עם אלית ובר בחולון, יותר נכון בהפסקה. השנה אני רק בחולון, אבל בארבעה קורסים. שנת לימודים מאד אינטנסיבית. שיהיה לך בהצלחה, כישרון ונוכחות כבר יש לך. כאשר אדע איך שולחים תמונות, אשלח.
נטע הוא השם של הבובה הראשונה שעשיתי אצל אופיר צובל. היא ג'ינג'ית.
ביי.
ר.

לחנוש ובובנטע ערב טוב!

איזה כיף לפגוש מכרות אהובות ברשת!!!!

ניתראה בשמחות בקרוב,
ליאורה

המיליו

New member
אז תגידי שזו את, מה שלומך?

רעיה, מלא חיבוקים ונשיקות! כיף לך ולליאורה שאתן יחד, נשמע שתהיה לכן שנה מעולה- גם אלית נפלאה
טוב שאת לא מתפזרת, כיף בחולון! שתהיה לך שנה פוריה ומשמחת
אתמול פגשתי את טוני ברכבת ודיברנו חצי שעה, ממש התרגשנו. אני מתגעגעת לקבוצה החמודה שלנו...

תזמיני אותי בסוף השנה להצגות שלכן, אני אבוא לצווח ולהריע מהיציע

נשיקות, ניפגש
חן

ורד יקרה,

אמנם מזמן אנחנו כבר חברות, כאן ובפייסבוק,
וכבר מהתחלה שמתי לב לעדינותך, ולייחודיות שלך,
אך הפרטים הנוספים שנוספו לי בעקבות הקריאה
השאירו אותי מלאת התפעלות מדמותך!!!

גידלת 7 ילדים!!!! זה מדהים בעיני!!! וביחד עם זה פיתחת כישרונות והתמקצעת! וואווו!!!!

וזה כ"כ נוגע ללב שאת מחייה את זכרה של טלי בתך דרך התיאטרון.

וחוץ מזה, את נשארת בשיוויון נפש מול ערמות של בלאגן... ועוד מאפשרת לבע"ח לגדול סביבכם...
??

מה אגיד ומה אדבר-

אפשר להיות חברה שלך?????

ליאורה, בטח שאפשר להיות חברה שלי.

תודה על התגובה מחממת הלב שלך. אבל יש לך טעות קטנה. אני לא ממש בשיוויון נפש מול הבלגן. חלום חיי הוא בית מצוחצח ומסודר. רק שאני מעדיפה ילדים מאושרים, מציירים, צובעים, מדביקים, סורגים, גוזרים, (מסיבות פרקטיות בעיקר: אני מנצלת אותם אחר כך לטובתי, אל תגלו לאף אחד. את הבובות שלי הבת הגדולה צובעת, את האתר הקטנה איירה, את התמונות מצלמת האמצעית...יש לי אינטרס בילדים יצירתיים, את מבינה...)
ויצירתיות וסדר רב מדי לא מצליחים להכנס באותו בית לאורך זמן. לפחות לא אצלי.
אז מתי את באה לבקר?

למעלה