עוד מעט מסתיים המפקד

אישה מיוחדת

ורד יקרה, מה אומר על סיפור חייך שסופר כאן על קצה המזלג..מרגש, מצחיק, מלמד, מחזק ובעיקר מסביר את הרגש שמועבר דרך בובותייך הקסומות.
ולשאלך...בוודאי שארצה לשתף איתך פעולה..הרי זו מטרת הפורום לגדול גם ביחד ולהפרות אחד את השני לא?

אז תצליחי יקירה ויישר כח
אילנית מאיר

ורד יקרה רגשת אותי מאוד
והצחקת אותי

את מקסימה ומיוחדת....גם אני פניתי לבובות בגלל טראומה שעברתי....[לא אספר זאת פה] ולמדתי עם השנים לסלוח ולדעת שזאת לא אשמתי.
מאוד רוצה להכריך ב"לייב" ולתת לך חיבוק ענקיייייייייייייייייייי!

לילה טוב!
דבוש

ורד, למרות שאני מכירה

ויודעת את מה שסיפרת כאן
ואפילו ראיתי אותך ב"פעולה"
מרגש כל פעם מחדש
לשמוע את סיפורך
ולפגוש מישהי כמוך!
תגידי,
איך אפשר שיהיה מסודר עם 6 ילדים, 4 חתולים, כלב ובובות?
אם כולם מקבלים את זה בהבנה-סימן שזה מתאים לכולם.....
חיבוק גדול!

liorashap

New member
ורד...ריגשתיני

כשרואים אותך - שיא השלווה. הרוגע. אז בתוך כל האנדרלמוסיה החיצונית השכלת למצוא את קו האושר וזכית בכך בגדול. מורידה הכובע בפניך.

ש ר ו נ ת

New member
ורד, האתר שלך מדהים, קסום ומזמין

מאוד מסקרן!
והסיפור שלך מרגש...

הרבה הצלחה, את בהחלט ייחודית מאוד.

ווווווווואו ורד

כבר מזמן הבנתי שאת אחרת...מיוחדת, רק שלא הבנתי כנראה עד כמה...
אתה חושב שאתה מכיר בן אדם על פניו, אפילו בהיכרות שיטחית מעל גבי פורום אבל גם בדמיון הפרוע ביותר שלך, אין לך מושג כמה שכבות וקליפות הוא נושא עימו ועליו

כל מה שסיפרת בהודעה, מסקרן,מעניין,מרתק ודורש תגובות ושאלות אלא שאני מודה שכל כולי מרוכז ומרוגש מסיפורה של טלי ביתך,
תודה ששיתפת אותנו בסיפורכן ואני רואה בכך כבוד לכולנו על כך שהרגשת מספיק נוח כדי לחשוף ולהחשף.
אומרים שילדים עם תסמונת דאון הם מלאכים ואני חושב שהם באמת באמת מלאכים מיוחדים כאלה!!!
אני כ"כ שמח שחשוב לך להנציח בהצגות שלך דווקא את שמחת החיים שלה

פ י ו ל ה

New member
ורד את פשוט מרגשת!

הכל, החל מהסיפור של טוליק עצמה והתאטרון שלה שמאוד מאוד נגע לליבי ואני בטוחה ששמחת החיים שלה עוברת דרכך ומשאירה ממשהו ממנה בכל אחד מהילדים שבדרך..
הבובות עדינות ובעלות המון אופי והאתר מקסים. מאוד אהבתי שם את מה שכתבת על עצמך, אני חושבת שזה נכון שיווקית, שזה יוצר חיבור מיידי.
שיהיה המון בהצלחה, כיף לראות ולהכיר ותודה על השיתוף!

המפקד, אני מתפקד

שם: דודי בן אדרת
הניק שלי בפורום: כנ"ל
*גיל: 42 (*סימן זה לשאלות שהן לא חובה למי שיש מחסום עם פרסום גילו ואפשר גם לכתוב בסביבות\בשנות ה...)
*מצב משפחתי: גרוש ללא ילדים, אב רוחני לעפרי הנסיך

על עצמי: לעיתים מורכב, לרוב קליל,חופשי וזורם,אוהב הומור וצחוק מכל הסוגים ומשתדל לראות בו דרך חיים ולהשתמש בו גם ברגעים לא נעימים,פעם ב...כשאני נעלב,נפגע,מתאכזב או שמישהו ממש מצליח להקריז אותי, אז קופץ גם הפיוז הבת ימי שלי וזה לא נעים...
אבל באמת שבניגוד לעבר הרחוק שבו הרקות היו קופצות בעצבים מספר פעמים ביום,בעשור+ האחרון זה הפך לנדיר,משתדל לפעול תמיד מהלב והנשמה במקצוע ובחיים, צמחוני מזה כ8 חודשים,בתשעת החודשים האחרונים מוביל יחד עם נירית גולדשטיין ואנאבל זמיר את: "מאבק הקופים בישראל" הקורא להפסקת הסחר בקופים למטרות רווח,לסגירת חוות מזור ולהעברת הקופים לשיקום.

מקצוע: שחקן - יוצר, בובנאי,כותב, במאי, מפיק הצגות ומופעים לעצמי ולאחרים ועוסק גם בהפקת אירועים לגופים שונים כגון: עיריות,בתי ספר, מתנ"סים וכדומה.
מה אני עושה בימים אלה?:
משתתף כשחקן במחזמר: "הקוסם מארץ עוץ", "בת הים הקטנה", "מעשה בחמישה ובלונים" ובהצגה ע"פ ספרו של דב אלבויים "האריה הרעמתן והג'ירפה גם",
עובד בהפקה,אדמיניסטרציה וארגון של פסטיבל סתיו תאטרוני 2012 שיערך ב18-20.11 באולמות במרכז סוזן דלל וזו השנה השניה שבה הוזמנתי למלא תפקיד זה,
יש פרויקטים שמתבשלים לעצמי ולפורום וכמובן ממשיך במאבק הקופים שהוזכר.
תוכניות מקצועיות לשנה הקרובה:
מאחר ובכמעט שנה האחרונה הייתי עסוק בעיקר במאבק והזנחתי את חיי האישיים, המשפחתיים והמקצועיים, לא תפעלתי בכלל את ההצגות שהיו לי בעבר ובוודאי שלא העליתי חדשות, אבל אני שמח לבשר שבחודש האחרון אני מתחיל להזיז שוב עניינים, זה לוקח זמן לנער את האבק והחלקים החלודים שלך אבל זה בדרך!!!
על הכוונת
חידוש של הצגה לשחקן ובובות שהיא לא שלי במקור ויותר מזה אני לא יכול להרחיב בשלב הזה.
כמו כן, בשבועות האחרונים התחלתי לעבוד על עיבוד למחזה ע"פ רעיון שמסתובב אצלי כבר למעלה משנה וחצי,אין לי מושג כמה זמן יקח התהליך שכאמור,רק בראשיתו ובגדול אני רק יכול לומר שלמרות שבהצגה יהיו בובות ומסכות, הפעם הרעיון הוא שלצד השימוש בהן, ההצגה תתמקד בי כשחקן,אבל לכו תדעו מה יצא בסופו של דבר...

תחביבים: כל העיסוקים שכתבתי הם גם התחביבים שלי בשילוב כל תחומי האומנות הנוספים: מחול,מוסיקה על גווניה, אופרות, מחזות זמר, קולנוע, ספרות וכ'ו
הצגות תיאטרון\תיאטרון בובות\סרטים ומופעים שראיתי לאחרונה: ושוב בשל העיסוקים השנה היבול שלי די דל "שם פרטי" בית לסין, "רוחל'ה מתחתנת" בית לסין, "בית ספר לנשים" הקאמרי והמון הצגות מקוריות וע"פ מחזות מוכרים\מקוריים של יוצרים מהארץ ומחו"ל.
ספר שקראתי\שאני קורא: אני לא אוהב לקרוא ספר עלילתי אם אין לי זמן לקרוא כל יום ולכן אני קורא כרגע ספר שירים בשם: חשבתי שיהיה רומנטי שכתב חברי הטוב, איש הטלוויזיה,הרדיו,הפיזמונאי ומה לא, יואב גינאי האלוף

מוטו בחיים\מסר לאומה: חייה ותן לחיות, תנו לחיות לחיות בכבוד!!!!!!!,כפייה מכל סוג שהוא זה איכסה, כנ"ל אלימות וביריונות, תפעלו תמיד רק מהלב (או שאל תפעלו בכלל)
ותשאירו את האגו לאחרים.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
זה הכל,
פשוט וקל,תודו!!!
אם בא לכם,אתם כמובן יכולים להוסיף סעיפים נוספים.
מי אחרי

אני מבדיחה אחרת

מי שמכיר את הבדיחה יבין ומי שלאה, אני פשוט לא מהסקטור של תאטרון הבובות אבל כל כך אוהבת יצירתיות... פשוט מעריצה

דודי, אין מצב שאכתוב כמוך, רק בשביל לקרוא את כל מה שכתבת אני צריכה לקחת קודם ריטלין
לא בצחוק. ברצינות. אז אני אנסה לכתוב לפי שיטת "אודטה"

אירית אבן-חן
48
נשואה + 3
מחנכת למוסיקה בגני ילדים, כותבת ומלחינה שירי ילדים, יוצרת השתלמויות לעובדים בסקטור הגיל הרך על כל סוגיו ורבדיו.
אוהבת להכין אביזרי המחשה ללימוד בעצמי (כאן התחום שלי משיק לשלכם
) לעיתים גם בובות.
מקווה לסיים השנה דיסק שהתחלתי לעבוד עליו כבר לפני שנתיים ובו המווון דמיון.
מאוד אוהבת: ללמוד מנסיונם של אחרים, לקבל ביקורת בונה, אומנות על כל סוגיה, ילדים, בעלי חיים והמוווון צחוקים.
מאוד לא אוהבת: לראות אנשים שמנסים לקדם עצמם ע"י רמיסת אנשים אחרים, צביעות ו...ג'וקים.
מוטו בחיים - כל דבר שתשאף אליו תוכל להשיג, גם אם לפעמים דרכך תהיה ארוכה יותר מדרכם של אחרים. (ידע אישי, 5 שקלים)
איך הייתי

ולי, בכלל, אין חוש הומור!

אני אבישג אמיר,

שמופיעה בכל מקום בתור "תיאטרון הבובות של אבישג" אבישג תיאטרון הבובות, אבישגתיאטרון בובות
הרווח בין המילים או חסרונו תלוי בכמה מקום מתאפשר......

אני מתבחבשת בתחום תיאטרון הבובות כבר 24 שנה ( ויום!),

עוד מימיו הקסומים של " תיאטרון הבובות של הפארק", בפארק הירקון בתל-אביב.

מאז, עזבתי את העיר הגדולה ואחרי קריירה קצרה ברפת ( שנתיים התאמנתי בלעשות "מוווווו" כמו שצריך)

נשאבתי חזרה לעולם התיאטרון והבובות.

מפה לשם, עבדתי 11 שנה בתיאטרון "בובימה" שמרכזו בחיפה
ולפני חמש שנים, בזכות בעיטה חזקה שקיבלתי מקרן קרב, הקמתי את התיאטרון שלי.
למרות שהבעיטה הנ"ל כאבה, אני מודה מאז כל בוקר לתנופה שהיא נתנה לי!

אני בת 50 , מרגישה כמו בת 40, מתנהגת כמו בת 4 ( בימים הבוגרים שלי)

יש לי 3 בנות, אותן הבאתי לעולם בהפרשים של 7 שנים , ובכל פעם התמלאתי מחדש באושר גדול
ובהזדמנות נפלאה לשחק עם בובות!

אני נשואה פעם שלישית.
בפעם הראשונה, אפשר לאמור להגנתי, שלא הייתי בשלה.
בפעם השנייה העניינים התבשלו יתר על המידה
והפעם- אני מבטיחה לכם שזה-זה!
וגם אם זה לא - זה הספיק לי!
למרות, שהתחלתי ממש לאחרונה קורס למורים ליוגה, ואני מחכה לרגע שבו אלמד אחרים את התורה הנפלאה הזו,
רוב עולמי המקצועי והפרנסתי סובב סביב התיאטרון שלי.

מהבחירה וההקמה של ההצגות, לשיווקן וכמובן, להופעות.
לפעמים יש יותר, לפעמים יש פחות ותמיד זה בדיוק מה שמתאים לי!

למדתי, שחלומות מתגשמים.

ולכן, עלינו לדייק ולהקפיד לחלום את החלומות הנכונים!

למדתי, שלמילים יש כוח ולכן, עלינו להתכוון לכל דבר גם בפה, גם בלב וגם במעשה.( המבוגרים קוראים לזה - אינטגריטי)

למדתי, שאני חייבת לזוז. בעבר הייתי רקדנית ומורה למחול ותמיד תמיד עסקתי בפעילות גופנית כלשהי.

השיבה לעולם הזה, ברמה המקצועית, היא סגירת מעגל מרגשת.

בקרוב יצא לאור הספר הראשון פרי עטי.

הספר מבוסס על מערכה מהצגה אקולוגית שכתבתי והעליתי לפני 4 שנים "להציל את הכדור הגדול".

בעשייה הזאת, אני ממשיכה את דרכו של סבי, שהיה מראשוני המו"לים במדינתנו

ושל אבי, שהיה סופר, משורר, מתרגם ,עורך ואיש הגות ואם היה חי , אני מקווה שהיה גאה בי.

בימים אלו ממש, אני עסוקה בלסיים את ההצגה החדשה והמקורית לחנוכה
שאני כותבת
ומעלה בשת"פ כייפי עם שכנתי,יערה קפלן-בויום המקסימה.

ורא זה פלא!
למרות שלל עיסוקיי,
אני מצאתי זמן להתפקד כאן, בהוראת מפקדי - דודינק'ה הנפלא!
אז בואו הצטרפו למפקד גם אתם!

אירית, אני תמיד בעד בדיחות טובות

בריא לבריאות הגוף והנפש!
אפילו כתבתי את זה בהודעת ההתפקדות שלי!!!
אגב,לגבי הודעה
...
מי אמר לך שאני בעצמי לא לקחתי ריטלין כדי להצליח לכתוב אותה

האמת שלא וכתבתי אותה עם עיניים עצומות כמעט לחלוטין.
את יודעת מה הבדיחה האמיתית והכי טובה

שלמרות שאת בכלל מבדיחה אחרת, מתוך כל העוסקים במקצוע\בתחום ובקרובים אליו שחברים בפורום, היית זו דווקא את שהתפקדה מיד אחרי ועל כך קבלי ח"ח,
והכי חשוב
ו

נ.ב
היית מעוללללללללההההה

נגהלי

New member
גם אני מתפקדת

שמי: דקלה זר
הכינוי: נגהלי (זה התחיל מפעם פעם.. כשהבת שלי היתה צריכה משהו, קוראים לה נגהלי ומאז השתמשתי בכינוי שלה..)
נשואה לצביקה שלי, שהוא החבר הכי טוב שלי!!! וכמובן שיש לנו ילדים מתוקים.. (הגדול בצבא ואחריו הבת בדיוק סיימה שנתיים שירות.. ואז "הקטנטנות" , הקטנה שלנו בת 12)
אז מה אני עושה בעצם:
בעיקר נהנית מהחיים!!! שזה אומר, שחקנית, כותבת, שחקנית בתיאטרון פלייבק "פפריקה", ומטפלת בפסיכודרמה (כמובן לא לשכוח אשה, אמא..)
החלומות שלי: להקים בצפון צימרים מטורפים עם ארוחות גורמה וספא מטורף וסדנאות מיוחדות... טוב, נו - חלום..
גם לטייל בעולם כמה שאפשר, ואחרון חביב שקשור לעיסוק שאני כ"כ אוהבת: להעלות מופע למבוגרים!!
מה אני הכי לא אוהבת:
עכברים, אני יכולה למות אחרי פגישה עם עכבר!!!!!! ואנשים עם אגו נפוח, כי חוץ ממנו - אין להם הרבה..

זהו שיהיה שבוע נפלא לכולנו!!!

שיר קטן לנגהלי- מאת מיריק שניר :

רק לכם בסוד אומר
שראיתי פה עכבר
לא כדאי שתגלו
כי כולם יבהלו...

דקלה, זה אחד מהשירים שאני שרה/ מספרת במופע לילדים שאני מציגה בו מסיפורי מיריק שניר, ואני מספרת להם שאמא שלי ממש לא אוהבת עכברים (ילדים לא מבינים איך זה יכול להיות...)
ובכן, מרגע זה את נכנסת למופע, מהיום אספר גם עלייך. (בלי שמות, אל תדאגי...)
מתי הצימרים? אני מזמינה מקום כבר עכשיו. וגם תודיעי לנו מתי המופע למבוגרים.
שמחתי להכיר..
ורד

יהבוליק

New member
מתפקדת

שם: יהב קסטיאל

ניק: יהבוליק (פעם היה גם יהבק )

מצב משפחתי: רווקה +חלום

על עצמי: מתחילה ללמוד שנה א' עיצוב תעשייתי באריאל, כל היום חושבת וממציאה רעיונות , ומוצרים בראש, חלקם דברים חיוניים ומועלים וחלקם פחות ... חחחח
למדתי שנה אחת מהממת במרכז לתאטרון בובות בחולון
, וגם שנה גיל הרך (פחות
) בשרות לאומי עבדתי שנה אחת עם ילדים בחינוך מיוחד, ושנה אחת עם קשישים (מאוד דומה, בדוק.. )
.מצחיקה (בעיקר את עצמי
..חחח) מחוברת מאוד לתחום היצירה ה"פלאסטית" - כל מה שאפשר להכין, ליצור, להתעסק, לבנות, לברוא.. אני שם. מגלה לאט לאט עולמות שלמים של אומנות , תחומים חדשים שלא הכרתי (ליבוד,) והתמקצעות חדשה (היי, לכל הדברים שעשיתי בבית ספר
בזמן שהמורה דיברה ודיברה, קוראים עיצוב תעשייתי..
) לומדת ומתפתחת (מקווה.. ) כל הזמן, אני מנגנת בפסנתר כמה שנים
ורוצה גם ללמוד דיבוב (מתוך רשימה אין סופית של "רוצה ללמוד.." ) . חולמת להקים עסק אומנות ביום מן הימים. (כל תחום אומנותי שאני מגלה שהוא אחלה, אני מחליטה שבו אני אפתח עסק ..)

מקצוע: סטודנטית. הספקתי לאסוף תעודות של קורסים : נגרות, תפירה , בובנאות, ובקרוב יהיו עוד..

תחביבים: כל מה שתחת התחום "אומנות פלאסטית" תפירה, נגרות, סריגה, פימו, עיסת נייר, מוזאיקה, קרמיקה, אומנות מממוחזרת... והיי, אני גם מנגנת בפסנתר.

הצגות/תאטרון/תאטרוןבובות/ מופע/סרט שראיתי לאחרונה: הופעה מטורפת של יהודית רביץ האגדית בחוצות היוצר

ספר שקראתי לאחרונה: "שומרת אחותי"
. וגם, "מצרפי המקרים", ספר מגניב לחלוטין

מוטו בחיים: אתמול היה טוב- ויהיה גם מחר! (שלמה ארצי האלוף
)

מתפקדת .....באהבה!

טוב האתר שלי עלה לאוויר וחסרים לו עוד כמה שיפצים...בני ירדן אמור לצייר לי את הגמד שהוא עיצב ממוחו הקודח בכמה שלבים....
הכוונה לסרטון אנימציה קצר....האתר נפתח רואים רק פטרייה ....לפתע הדלת נפתחת ומתוכה יוצא הגמד החוצה ומתכופף לתנועת ברוכים הבאים....
הבעיה היא................היום ירדן נסע למילואים לשבועיים ...בעסה....לאחר שיחזור יחכו לו שיעורים מבית הספר בצלאל שבו הוא החל ללמוד השנה.....
אז בינתיים קבלו את הגמד ללא תנועה ..............אז יאלה להתפקד????????????

לחצו על הקישור והכירו אותי ואת תיאטרון הבובות הקטן שלי.....דבוש

מתפקדת

למעלה