שרשור פרק חצי הגמר..

davidlev0255

New member
שאלות על הדחת והחזרת סלמה:

ראיתי שהדיחו את סלמה כאשר התמודדה מול שלי הרמן

אינני מומחה, אבל נראה לי שהעדיפו את שלי הרמן היפה והבכיינית מאשר את סלמה .

האם אני צודק?

2. לא ראיתי את הפרק שהחזירו את סלמה, ואני לא יודע בדיוק - האם הייתה החזרה כמו בהישרדות/כ"נ

שיש את הפרק של גלגלי הצלה או שהייתה החלטה.

כלומר האם בעצם ריכזו את כל המועמדים המוחדים ונתנו להם משימות ?

davidlev0255

New member
תודה, אולי כדי לכפר על הפשלה שלהם שהעיפו אותה

אבל זה לא פייר

מיילא היו עושים עוד משימות

שכולם היו מועמדים

היא הרי חצי תוכנית לא עמדה מול כל המשימות

amy3373

New member
פשלה שהעיפו אותה?

פעם היא לא פותחת את המדחום, פעם היא לא מדליקה את הכיריים, פעם היא שוכחת את הצלעות..... בפוקס היא לא עפה קודם.

אם היא לא הייתה ערביה לא היו מחזירים אותה- חד משמעית.

אתה יודע מה, אני מסכימה

צרם לי שהדיחו את פאולין, על חשבון סלמה
מצד שני הייתי מרגישה אותו הדבר אם היו מדיחים את ג'קי או תום.
סלמה מעולה, אבל היא לא עברה את הדרך (הארוכה) שעברו ייתר המתמודדים, ויש בזה חוסר צדק מסויים- היא "נחתה" היישר לשלבים הסופיים (שכבר לא היו בהם משימות הדחה)
ובייחוד פאולין שלפחות לדעתי המנה של הסרדינים הייתה מצויינת! חדשנית, מקורית, יכולות ביצוע גבוהות.
המנה של סלמה היה טעימה להפליא, אבל לא היה שם שום חידוש.
לכן לדעתי פאולין היתה צריכה להיות בגמר

חצי גמר מצוין

מאוד נהניתי לצפות בפרק של היום... בעיקר משום שהשלישייה היא כזו שבאמת מגיע לכל אחד ואחד מהם... רק דבר אחרון שקצת מאוס ובגללו אני משתוקקת שיגיע רגע סיום התוכנית- זה השמעות המיותרות והמאוסות... דייייייי!!! דייי לבכי...

לג'קי ממש לא מגיע לזכות

כל פעם שהשופטים מהללים אותה בהגזמה ובפרגון ששמורים רק לה, זה גורם לי להבין כמה שאין באמת חשיבות ליכולת בישול.
תגישי פילה דג עם עצמות, תקראי לזה "ביתי", תזרקי איזה סיפור על מאמא שמגישה אוכל כזה למשפחה שלה- והשופטים יפלו שדודים לרגלייך. מעניין מה היה קורה אם תום היה מגיש להם את העוף עם נוצות.
שנית איזה דרמה, ממש אוסקר. מה שהכי מעניין שעם כל הבכי והדמעות כביכול, העיניים שלה נשארו יבשות בלי טיפת אדמומיות.
ממש לא אוהבת אותה, היא כ"כ מלאה במניירות שקשה להבין מה אמיתי ומה הצגה.

JulJul82

New member
דווקא כן, הכי מגיע לה

ולו מהסיבה שהיא ההוכחה שכשכישרון בצירוף של רעב וצימאון לידע נפגשים השמים הם הגבול...
מהללים את ג'קי, כי מגיע לה. ההתקדמות שלה באמת מדהימה. מלבשל אוכל בייתי היא הגיעה לרמה של מנות ששפים בעלי שנים של ניסיון רוצים לבשל במסעדות שלהם,
ואת העיניים היבשות ראינו אחרי שההפקה הורידה את כל הבכי הארוך שהיה שם, לא התלוננו מספיק על כמות הדמעות בתוכנית?!?!

ואגב - מהיכרות אישית איתה היא הכי חפה ממניירות, הצגות אף פעם לא היו התחום החזק שלה...

דורית1900

New member
הכל מתוכנן

סלמה עולה לגמר עם מנה של ביף וולינגטון היישר מהספר של ג'וליה צ'יילד, כולל הדוקסל פטריות. אתם יכולים להכין את זה די בקלות לארוחת הצהריים של הילדים מחר אם רק תואילו לרכוש פילה בקר ב-300 ש"ח לקילו. פאולין השתמשה בסרדינים הפשוטים והוציאה מנה מיוחדת אבל אישה יפה שבאה מסביבה אמידה ומבשלת מיוחד כבר היה לנו בעונה הראשונה אז ביי ביי לפאולין.

כשראיתי את זה נזכרתי בגמר מאסטר שף האמריקאי היחיד שראיתי, בו זכתה מישהי שבישלה עלי כרוב וניצחה את זה שהכין מנה מפילה בקר. גורדון רמזי אמר שאת עלי הכרוב אוספים בסופרמרקט בחינם. אבל מאידך אצל האמריקאים לא שמענו מילה על חייהם של המתמודדים אלא רק על הבישול שלהם. אצלנו גורדון רמזי בכבודו ובעצמו לא היה עולה לגמר.

ג'קי ותום כמובן שעלו מיד לגמר. ההתרגשות של ג'קי כל כך עזה שהמועמדות המסכנות להדחה נאלצו לנחם אותה. כנראה שההפקה לא סיפרה לה עדיין שהיא גם תהייה המאסטר שף הבאה. לתום יש מזל שנבחר לעלות מיידית לגמר כי איך שנראות צלעות הטלה שלו עם יציקת הטחינה מעליהן אז כנראה שלא היה צולח את השלב השני.

שוב לא החליפו בגדים. ההפקה חוסכת בתשלום לסטייליסטיות?

JulJul82

New member
החצי גמר, והרבע גמר צולמו באותו היום, אז

הבגדים נשארו אותם בגדים!!

sdavid1

New member
מה לעזאזאל מראים לנו?

מראים לנו מתמודדת ערביה שמגישה לנו מנת בשר עם חלב..בפריים של ערוץ 2 לא מספיק שזה לא כשר עוד ערביה מגישה לנו את הדבר המחריד הזה ועוד מה?היא עולה לגמר עם ה"מנת" גמר ה"מושלמת" הזאת..לאן הגענו זה מאסטר שף ישראל או מאסטר שף רוסיה...

לא מתאים לך? אל תסתכל בתוכנית הזו

נמאס כבר מהכפיה הדתית הזו..
אם היה לך מושג מה זה ביפ וולינגטון אז לא היית מדבר/כותב כך.. צריך לדעת להכין מנה באיכות כזו..

amy3373

New member
הנקודה היא לא שהיא בישלה בשר עם חלב

אלא שלחלוטין לא מגיע לה. היא יכלה ליפול עוד מליון פעמים בדרך והייתה נופלת אם לא היו חוסכים לה את זה ומזניקים אותה ישר לגמר.
חוסר צדק משווע.

youngG

New member
לא הבנתי את הגיאורגרפיה שלך

אם המתמודדת ערביה איך הגעת למאסטר שף רוסיה?
רצוי שלפני ההתלהמות הגזענית הבאה תבדקי את עצמך, כי ככה יצאת נבערת כפול שתיים....

zvi282

New member
סלמה בגמר למה? קצת הזויי לא???

איך יתכן שמי שמכין ואטריות פנה ומקרוני קנויות ומגיש שתי מוצרים שהם מנה עיקרית בבסיסם על צלחת אחת אורז עם עדשים (במטבח המזרחי /ערבי זוהי מנה עיקרית ליום ללא בשר) וצלעות כבש.
ברור שאין קשר בין שתי המנות הללו והם רק היו מונחות יחד על אותה צלחת.
כמו כן בתוכנית מעין זו צריך שתיהיה חשיבות לדרך ולכלל המנות שבוצעו על רמתם הגבוהה.
איך יכול להיות שאדם אשר עף ראשון מהתוכנית יגיעה להיות בגמר ואילו אדם אחר אשר עשה שלוש מנות מצטיינות לא יכנס לגמר?
למה אין מתחשבים בכלל הנקודות שאדם צובר על כול מנה כפי שעשו נכון בקרב סכינים.
לכן אני מגיע למסכנה ה ב ר ו ר ה שאין חשיבות לכלל התוכנית, כל שצריך זה להיות בנוני (רק לעבור) לאורך כל העונה להצליח במנה אחת בכניסה לגמר כך שלא משנה כמה טוב ומוצלח ההייתה לאורך כל התוכנית.
או אולי שכל התחרות נקבעת מראש ללא קשר להצלחותיך לאורך כל התוניות.
צבי

Haad Yao

New member
מה זה משנה שהקפיצו את סלמה

בסופו של דבר, יש בגמר שלושה אנשים שיודעים לעשות שימוש במצלמה ויש להם תכונות שיכולות לקדם את התוכנית. תום הוא פנטזיה רטובה של המפעל הציוני, להפוך אור ומושא הערצה לגויים וגם לא סתם גויים אלא גרמנים יפים ומנומסים. חוץ מזה, הוא גם מאמי מושלם שזה טוב לתוכניות אירוח וכתבות בהמשך, ובכלל אני לפעמים תוהה ביני לבין עצמי האם זה אדם אמיתי או הדמיה ממוחשבת. הכל שם מושלם מדי, בתוכנית ערב כלשהי ביקשו אותו לענות לשאלות אישיות והוא ענה בצורה דיפלומטית כמו שאני לא הצלחתי לענות גם אחרי 4 סדנאות של הכנה לריאיון עבודה.

ג'קי היא שילוב בין אנדרדוג שכולם אוהבים להזדהות אתו לבין איכויות "מאמי", והיא גם סוג של זריקת אגו למותג (הנה היא ידעה לעשות רק קציצות ועכשיו בזכותנו עושה גם פסטה!). חוץ מזה, העילגות המשעשעת והתיאטרלית שלה הופכת אותה לאורחת מושלמת בתוכניות האירוח, שוב - קידום לתוכנית.

דווקא סלמה מבין כל השלושה היא הכי פחות מותג טלוויזיוני... לא קונה את הבולשיט של "ערבי מחמד", כי בכל עונה ניפו את המתמודדים הערבים זמן רב לפני הגמר. אבל ברור שהיא עדיפה על פאולין (ע"ע אינה, ע"ע איריס מעונה שנייה - ההיפך מאנדרדוג, טיפוס שקהל הצופים לא יכול לשאת) מבחינה זו.

למתמודדים כמו דליה ובני, שאיכויות הבישול שלהם גבוהות מאוד, לא היה סיכוי בגמר כי הם פשוט לא יוצרים שום באזזז.

למעלה