מה ה-קטע- שלכם?

togi12

New member
שיחקת אותה.

אני צנצנת.

התעדיף צנצנת סחוג או ריבת בצל?

:p

ofleibo

New member
challange accepted

1. יד.
2. כפכף.
3. צנצנת.
4. כף מרק.
5. חולצה.
6. מוחץ יתושים.
7. קופסת קרטון.
8. עכבר/מקלדת מחשב.
9. נעץ של לוח שהם.
10. מקל תיפוף.

אז את צנצנת?!

togi12

New member
צנצנת סחוג

סתם, היית מת.
מתי בפעם האחרונה הרגת ג'וק או זבוב או כל דבר עם כף מרק/עכבר או מקלדת/נעץ/מקל תיפוף?! ?!?!
מקל תיפוף!?!?!?! וטפ.

יש לי מין רובה כפיים כזה, הבאתי מקנדה, שדורכים לו את הגומייה, ואז כשלוחצים על ההדק אז שתי לוחות כאלה בצורה של כף יד עושות מחיאת כף. זה בשביל להרוג יתושים. זה אף פעם לא באמת הרג יתוש, אבל האף/כפות רגליים/ידיים/תחת שלי הרגישו היטב את האביזר באדיבותו הרבה של אחי בן ה7.

spaysi8

New member
ווואו לגבי החנויות..

גם אני ככה!
רק שאצלי זה גם סופרים, חנויות כלי בית ועוד..
אני יכולה להסתובב שעות בחנויות שאחרים לא יבינו מה יש לחפש שם..

Blue Potion

New member
חחח נו גם זה
פשוט זה חלק יותר מינורי

יחסית לחנויות לציוד משרדי.

spaysi8

New member
אני ממש אוהבת ציוד משרדי

אני בדירה חדשה, ואשכרה לא סידרתי את הארון עד שדאגתי לקנות כל מיני שטויות של ציוד משרדי כמו קופסאות ופוסט איטס וכל מיני דברים שיעזרו לי לארגן :)

ofleibo

New member
ברור...

שאני הולך לישון אני שם מוזיקה ויוצר רשימת שאפל חדשה ולאט לאט מוחק כל שיר שלא בא לי עליו באותו ערב.

ואז מתחיל החלק המוזר- אני סוגר את כל האורות בבית (אני גר עם ההורים) כך שלא ייכנס אור מבחוץ לחדר ואז סוגר את כל האורות בחדר (כולל האורות של המזגן, מחשב -מכנה עם בגדים) ועכאלה.

togi12

New member
הזכרת לי

אני בזמן האחרון לא יכולה לישון בחושך מוחלט, זה מפחיד אותי. אז תמיד האור בשירותים דלוק :)

ואיך אתה נרדם עם מוסיקה? אני תמיד מרוכזת במנגינות ובמילים ולא יכולה להירדם עם מוסיקה. אלא אם היא מרגיעה...

ofleibo

New member
אני ישן עם מוזיקה ב15 שנה האחרונות....

ככה שהתרגלתי..

בצבא היה לי ממש קשה לישון בלי מוזיקה, לקח זמן עד שהצלחתי להרדם בשטח למשל

togi12

New member
יו גם אני הייתי ככה בצבא!

כדי לא לשמוע את החפירות שש בש של חברותיי לחדר במיטה מתחתיי תמיד הייתי נרדמת עם מוסיקה באוזניים... אחר כך גם בבה"ד 1 זה היה ככה ואז פשוט לא הצלחתי להירדם בלי.
עכשיו אני לא מבינה איך הצלחתי להירדם עם זה בכלל. חחח

ofleibo

New member
הייתי ככה לפני הצבא....

התחלתי בכיתה ג', ילד בן 8 שהולך לישון עם חמוזיקה וככה חייתי כל הזמן- אפילו בטירונות- הכל עם מוזיקה חוץ מהימי שטח שאז סבלתי ולא ישנתי...

choco2602

New member
הייתה לי תקופה בצבא קצת מוזרה..

הייתי מצליחה להרדם רק עם רוק, או רוק כבד.. כל מוזיקה אחרת הייתה מעירה אותי.
אין לזה הסבר

rasmus girl1

New member
אצלי זה באוטובוס,

זה התחיל מזה שהייתי ממש עייפה וניסתי לישון ולא הצלחתי כי אנשים דיברו, אז שמתי מוזיקה (באוזניות כמובן) כדי לא לשמוע אותם ופשוט נרדמתי , מאז כל פעם שאני רוצה לישון באוטבוס ואפילו אם יש רעש ממש קטן אני לא מצליחה אם אני לא שמה מוזיקה..

ofleibo

New member
שכחת עוד מלא קטעים מוזרים שלי...

מבחינת לימודים-
אני חייב לכתוב בכמה צבעים וכל הכותרות חייבות להיות באותו הצבע, וכל הכותרות משנה בצבע משני לכותרת הראשית (למשל כחול ותכלת או אדום וורוד).
לשם הבהרה- הקלמר שלי כולל 10 עטים פיילו 0.4 בצבעים שונים ו6 מרקרים בצבעים שונים.

מבחינה יותר כללית- סימטריה:
אני חייב שדברים יהיה סימטריים וזה יותר בקטע מוזר מאשר אסתטי. אם מישהי נותן לי בטעות מכה ברגל ימין אני אתן לעצמי מכה ברגל שמאל בשביל הסימטריה....

ofleibo

New member
לא יודע...מקווה לא לבדוק...

אבל כנראה שאצטרך להתעסק הרבה עם קביים והסימטריה של הליכה בהם...

choco2602

New member
אני קצת יותר וותרנית

יש לי 2 צבעים קבועים לכותרות לכל מקצוע. אחד לשיעורים ואחד לתרגולים. אם אין גם שיעור וגם תרגול באותו קורס אז זה בתורות. כל שיעור צבע אחר, לפי הסדר..

עד כמה אנחנו לא שפויים?

spaysi8

New member
אצלי זה ממש ברמה קשה

אני אזרוק דפים שלמים ואכתוב מההתחלה,
לכן אני מעדיפה דפדפת ולא מחברת כי יותר קל לשנות את סדר העמודים,
ולכן אני גם שוקלת לקנות לפטופ כי כ"כ הרבה יותר קל להיות מסודרים שם...

למעלה