טופיק

Rachel47

New member
כן

אבל מבין שלושתם הכי פחות התלהבתי ממנו
כן התלהבתי שהוא כל כך התלהב שהוא נתן לה עוד שיר
אבל הוא הכי פחות אהוב עליי..

Shiri from the block

Active member
פרק מדהים!!! ממש ממש ממש התלהבתי ממנו ברמות! גם ככה כל פרק מתעלה על עצמו אבל זה ממש פרק מרשים.

ובאמת היה כיף לראות דינמיקה אחרת!

Rachel47

New member
יש לי את הפסקול על האייפון

ומידי פעם אני שומעת אותו ברצף..אני בכלל מאוד אוהבת להאזין לפסקולים כי זה כמו לראות את הפרק/סרט שוב..בעיקר בשירים עם מילים וסיפור
חוץ מהשיר של דון...הוא נמצא בפלייליסט אבל אני תמיד מעבירה אותו..

האהוב עליי- I've got a theory
כן..בכלל עניין הארנבים

אבל גם walk through the fire מעולה!

Shiri from the block

Active member
נחמד מאוד!! אני גם אוהבת את השם אוליבר, זה שם ממש יפה.
יאללה עכשיו מחכים לתמונות!

Macphista

New member
משהו מעניין בכתבה

אליבר (באמת שם מוצלח) נולד ב- 29 למאי, הכתבה פורסמה ב- 5 ליוני. בדיוק שבוע אחרי הלידה.
מצד אחד כתוב ש E בדקו את תעודת הלידה וראו את שמו, מצד שני עבר בדיוק שבוע... וכידוע היא יהודיה ויהודים מצהירים על שם הבן רק בברית.
אז... האם בעצם זה היחצנים של הזוג הם שהעבירו את שם הילד לכתבים וביקשו שיכתבו שהשיגו בעצמם רק אחרי שעבר שבוע כדי שלכאורה זה יראה שהזוג רוצה לשמור על הפרטיות שלו אבל בעצם לא רוצה לרדת ממדורי הרכילויות? או שהכתבים כיבדו את האמא היהודיה? או שזה סתם צירוף מקרים?

קונספירציה!

בטח שילוב של השניים

הרבה פעמים משחררים את השם של הרך הילוד מספר ימים אחרי הלידה, אפילו מספר שבועות
הם בהחלט זוג שרוצה פרטיות, אבל מצד שני הם גם כוכבים ואני בטוחה שיש להם את התסביכים הנרקסיסטים של שחקנים שרוצים לקבל פידבקים, וגם לתת משהו למעריצים....

אני חולה על השם אוליבר!!

גם דרו ברימור
קראה לבת שלה אוליב, איזה שם מדהים זה.

Shiri from the block

Active member
מישהי התחפשה לרג'ינה ואו בהתחלה כשראיתי את זה בפייסבוק חשבתי שזה תמונה מאחורי הקלעים של לאנה ואז אחרי הסתכלות נוספת קלטתי שזאת סתם מישהי

Rachel47

New member
אני חושבת שהמשיכה

שלי ללאנה נגמרת איתה וזה לא מגיע לאנשים אחרים שדומים לה... לאנה לעומת זאת יכולה לבוא לבושה במה שהיא רוצה

אהה וזה הצחיק אותי ממש-

Shiri from the block

Active member
חח כן אני רואה הרבה כאלה אבל בכל תקופה יש אחת כזאת..
בזינה זאת הייתה גבריאל
בבאפי נראה לי ווילו.. או באפי..
עם כל אהבתי ללאנה אבל יש הרבה שחקניות יותר מושכות ממנה

Rachel47

New member
אז אצלי לא

יש המון שחקניות שאני אוהבת...גם דוגמניות..בכלל, נשים זה יפה..
אני חושבת שהצלחתי לעלות על תבנית או טעם מסויים (שאגב שונה מלאנה בצורה די מצחיקה)
ותמיד יש את הצחוקים על העניין "חח אם היא תזרום קריצה קריצה"
אבל מה שקורה עם לאנה, בצורה די מבלבלת, לא קרה לי עם אף שחקנית אחרת

Shiri from the block

Active member
חח גם אני ככה אצלי לאנה היא בכלל לא הטעם שלי לעומת שחקניות וזמרות אחרות שאני נמשכת אליהן..
אצל לאנה זה ממש יותר האישיות (גם בתור רג'ינה) וגם כלאנה שגרם לי להתאהב בה כי מבחינת מראה היא ממש לא הטיפוס שלי (היא יפה והכל, אבל לא הטיפוס)

ומה שאמרת שמה שקורה עם לאנה לא קרה לך עם שחקנית אחרת, אז זה כמו שלי היה עם גבריאל מזינה. רק שאצלי גבריאל גרמה לי להבין על הנטיות שלי XD משו ששחקניות אחרות שאהבתי לא עשו..

למעלה