טופיק

Rachel47

New member
אז כמו שאמרתי היא די שונה מה"טיפוס"

שלי..למרות שאם מסתכלים על הבחורות שאני חושבת שהן יפות בצורה יוצאת דופן כן רואים מגוון..אבל נניח, ה"טעם" שחשבתי שיש לי בבנות..אז לא היא לא שם בכלל

אבל!! אני חושבת שהיא מהממת
אני לא מסוגלת להוריד את העיניים!
ומאז..וול..ששמתי עליה עין..כל שאר השחקניות ברשימה (גם אלה שחשבתי שהן בול הבחורות שהייתי יוצאת איתן אם בכלל) פשוט, לא רלוונטיות יותר..ברמה כזאת!

וול..נטיות
בגלל זה שמתי את התמונה הזו והיא כל כך דיברה אליי..
הנטיות שלי הן מאוד ברורות לי, תמיד נמשכתי לגברים ואני עם הגבר של חיי ומאושרת
אז זה לא שמאז שגיליתי אותה קרו דברים מאוד קיצוניים בעניין הזה
אבל זה בהחלט מוזר לי..לא ברמה של שינוי השקפותיי והדרך שאני רואה את העולם...ועדיין....קראש מטורף שלא היה לי אפילו על הבחורות שעומדות מאוד גבוה ברשימה (ומאוד רחוק מאחורי לאנה מסתבר..)

ועוד מילה קטנה על טעם
דווקא בגברים אף פעם לא היה לי טעם מוגדר..היו דברים ספציפיים שהפריעו לי (אני נמשכת לשחומי עור אבל זה יכול להיות משהו אבולוציוני כי אם אני אתחתן עם לבן הילדים שלי לא יוכלו לצאת לשמש וזה סתם מרושע) אבל בעיקרון, לא משהו שאפשר לשים עליו את האצבע
מצד שני הכרתי אותו בצבא שזה גיל יחסית מוקדם ומאז אני משוכנעת שאם אני אקח שחקנים שחשבתי עליהם בטח יצוץ איזה pattern (למעשה אני חושבת שגם כל הקטע עם הטעם בשחקניות התעורר אחר כך...I'm a late bloomer)
אבל הסיפור המצחיק בעניין הוא שכשהכרנו הוא תיאר לי בפירוט את הטעם שלו ו..הוא הפוך לחלוטין מאיך שאני נראית
לגמרי
הפוך!
בכלל לא קשור למציאות!
זה מגיעה אפילו לרמת השיער..
ובכל זאת..
6 שנים and counting
אז..טעם..ומציאות..לא קשור בכלל..
ככה שלא כזה מפתיע אותי שלאנה הגיעה וחטפתי סטירה מצלצלת

Rachel47

New member
אהה ומשהו קטן

אני זוכרת שכשראיתי את הפרק הראשון של הסדרה ממש עניינו אותי הליהוקים של הדמויות וחיכיתי לכל דמות ממש...
והיה לי הרבה מה להגיד
עם הרוב הסכמתי

אבל אני ממש זוכרת בבירור שכשהראו את המלכה אמרתי לעצמי "טוב, זה ליהוק ממש טוב..והיא פאקינג מהממת"
אז כן, האופי שלה סוג של מפריע לי לטאטא את הקראש הזה הצידה
אבל אהבתי אותה מהרגע הראשון עוד לפני זה

Shiri from the block

Active member
אז אני דווקא לא אהבתי אותה מההתחלה אני האמת שלא בטוחה, אבל נראה לי שבצפייה הראשונה רק בפרק 9-10 התחלתי לחבב אותה... היא הייתה רעה מעניינת אבל רק בפרק 18 עם Stable Boy התחלתי לאהוב אותה יותר, ואז כשצפיתי בעונה הראשונה שוב (צפיתי בעונה הראשונה פעמיים בתוך 3 שבועות חח) אז בצפייה השנייה אני כבר התאהבתי בה רשמית.
גם ראיתי מלא סירטונים ביוטיוב ולא היה נמאס
פיתחתי אובססיה אליה אני זוכרת שאשכרה חשבתי עליה כל לילה לפני שהלכתי לישון

אבל מאז הקראש יחסית ירד.. בכל זאת, באה אלכס מכתום זה השחור החדש, ודנריז ממשחקי הכס.. איליתיה מספרטקוס.. אז התפתחו לי עוד קראשים אחרים אחריה, ולמרות שאני עדיין מעדיפה את רג'ינה על פני שאר הדמויות האלה, אבל הרבה פחות אובססיבית אליה ממה שהייתי כשרק התחלתי לצפות בסדרה.

Rachel47

New member
אלכס!

אני בדיוק מתחילה את העונה השניה
ואליה אין לי אובססיה למרות שהיא באמת סקסית בטירוף
אולי אחת הדמויות היותר סקסיות

דאינריז חמודה, ואני מאוד אוהבת את הדמות, אין לי קראש יותר מידי מיוחד אליה

ואת לאנה/רג'ינה/איוול קווין אהבתי מהרגע הראשון ממש, אבל האובססיה שלי אליה דווקא התחילה לאחרונה בעונה השלישית
היא תמיד הייתה "ואו איזה יפה היא"
הקראש עצמו הגיע אחר כך (טוב תמיד הייתי מאלה שמתאהבות באופי..)

Shiri from the block

Active member
איך רק בעונה השלישית?
אצלי זה היה כזה איך שרואים אותה בפרק הרשאון בחתונה של סנואינג עם הכובע השחור המכוער הזה "טוב היא לא מעניינת" ואז בהמשך הפרקים זה היה "אוקיי, היא לא הטעם שלי אבל היא רעה והיא תחכמנית ואני אוהבת את זה" "אבל היא לא יפה כאיוול קווין [לא אוהבת אותה ככה]" "אבל רג'ינה מילס ראש העיר
"
ואז כזה בפרק של stable boy זה כזה "אוייי מסכנה!! :("
ורק אחרי שראיתי את העונה הראשונה שוב הבנתי איזה דמות גאונית זאת עם המבטים, והחיוך הזדוני ושהכל קורה מאחורי הקלעים

בקיצור עשית לי חשק ממש לראות סירטון שלה ביוטיוב שהייתי חורשת עליו כל יום איזה מיליון פעם, פשוט פשוט סירטון גאוני

אין דרך יותר טובה לתאר למה התאהבתי בה

https://www.youtube.com/watch?v=2VGPVS2bWZo

Rachel47

New member
שמת לי כבר את הסרטון הזה והוא אכן

גאוני!

אמממ
אז כמו שאמרתי מעולם לא היה לי קראש ברמה הזו
אז מהפרק הראשון חשבתי שהיא יפיפייה (כן הרבה יותר בתור מייר מילס..אבל גם בתור האיוול קווין אהבתי..בעיקר בחתונה של סנואו) וזה לא היה משהו שונה או נדיר אצלי לחשוב שמישהי היא יפיפייה אז זה לא העלה לי נורות אדומות
לאט לאט עם הסדרה נכנסתי לזה יותר ועכשיו בעונה השלישית אחרי העלילה של פן, כשהם חזרו לסטוריברוק ממש נכנסתי ליוטיוב (בגלל הלימודים אני ממש משתדלת להמנע מהאתר הזה לגמרי..מה שגורם לי באמת להפסיד הרבה דברים נהדרים..אני מנסה למצוא איזון בעניין הזה) וראיתי מיליון סרטונים שלה ו-הופס! אהבה חסרת גבולות
אז, כן, היא הייתה אצלי בלב מההתחלה, ומין הסתם אם הייתי נכנסת ליוטיוב בפרק הראשון זה היה נראה ככה מההתחלה..
פשוט לא נתתי לאובססיה עצמה להתפתח הרבה זמן...עד עכשיו..

Shiri from the block

Active member
האאא הבנתי
אז כן, אצלי בהחלט מה שעזר זה כל המיליון סירטונים ביוטיוב שראיתי באותה תקופה XD
גם כל הסירטוני סוואן קווין שמשם בעצם התחלתי להיות סוואן קווינית בעצמי חח

Rachel47

New member
אז בהם לא נתקלתי

אלא רק אחרי שאת אמרת לי
ולא נהייתי סוואן קווינית

האמת שאני מעט אאוטלואו קווין

או בעצם "הפי אנדינג קווין" - שתהיה עם מי שהיא רוצה ותהיה מאושרת כבר גאד דאמט!

Shiri from the block

Active member
תראי אפשר לחפור על זה הרבה אבל זה על גבי הפורום וכבר לא נעים לי מצד אחד חח
אבל יש מלא מלא מלא בנות עם גירל-קראש אז זה ממש לא אומר כלום ולא צריך לשנות כלום.
כמו שאמרת, בנות זה עם יפה.. וכשמוסיפים לזה אישיות רצחנית (חח) אז זה מוסיף אבל כל עוד את לא מדמיינת אותה במקום חבר שלך אין לך מה לדאוג XD
וסחטיין על 6 שנים לא ידעתי

והרגת אותי בקטע של האבולוציוני

אבל זה ידוע שלבנים מעדיפים שחומים ושחומים מעדיפים לבנים..
שני האחים שלי יוצאים עם בחורות בהירות, והן מהצד שלהן מין הסתם חולות על בנים שחומים..
אני שחומה וגם מעדיפה בהירים (בנים ובנות)
אז זה הרבה פעמים ככה..

Rachel47

New member
חח "ידוע"

אין שום דבר שידוע

זה יוצא ככה באמת (ובתור ביולוגית אני טוענת שזה בגלל הרצון הפנימי שלנו להביא צאצאים שיצליחו לצאת החוצה ולא יהיו אלרגים לשמש) אבל זה לא משהו קבוע
יש הרבה זוגות "לבנים" או "שחומים"
אל תשכחי שדברים כאלה מושפעים גם מהטעם שלנו אבל גם מהסביבה
בדור של ההורים שלנו, לא היו המון זוגות כל כך שונים..את יכולה לראות ממש אחוז גדול של זוגות ששניהם פולנים..או טוניסאים..או תימנים
והיום זה כבר בכל מקרה אחרת..
אולי זה בכלל אנטי למה שהיה פעם ואנשים מחפשים בכוונה לצאת עם כאלה שהפוכים מהם
אפילו שיש שטוענים שאת בד"כ תחפשי בבן זוג את ההורה (למשל אבא) אז פתאום זה לא כל כך הגיוני שתימשכי למישהו כל כך שונה חיצונית
בקיצור..זאת באמת חפירה אחרת לגמרי..

וברור שאני לא מדמיינת אותה במקום חבר שלי!
יחד איתו..יכול להיות סבבה

ואם זה מפריע למישהו בפורום שאנחנו חופרות על לאנה אז אני מתנצלת

זה המקום היחיד שיש לי לדבר עליה

mayalice

New member
זקוקה לבטא בשביל פאנפיק swan queen

היי, אני לא יודעת אם זה המקום לבקש, אבל פורום פאנפיקים די נטוש, ואני מניחה שיש כאן כמה אוהבי פאנפיקשיין שיוכלו לעזור.
מדובר בפיקצר כמעט גמור, אני רק צריכה מישהו שיעבור עליו וייתן לי ביקורת כדי שאני אוכל לשפר אותו כמה שאפשר, אז אם יש כאן מישהו שמוכן לעזור אני אשמח

Macphista

New member
בכיף, למה לא?

את יכולה לפרסם בפורום אם בא לך תגובות מכמה אנשים, את יכולה גם לשלוח אלי במסר ואקרא ואגיב.

Shiri from the block

Active member
אני גם אשמח!! אני קראתי מלא פאנפיקים על סוואן קווין!! אני רוצה אני רוצה אני רוצה!

למעלה