הבית הלבן וparenthood
שרילי, במיוחד בשבילך - הבית הלבן עונה שנייה, ותחילת עונה שלוש
אז עונה שתיים הייתה משמעממת נורא נורא נורא. התחילה מדהים. מתח נוראי, הייתי בהלם שירו בג'וש, ועוד לא החלטתי עם אני מצטערת שהוא חי או שמחה שהוא לא מת. אח"כ חשבתי שאני אמות משמעמם. אנזלי הייתה מעניינת מספיק כדי לגרום לי לחייך, אבל לא יותר. היו פרקים מעניינים ונוגים כמו הפרק על המנהיג האפריקאי שרצה תרופות איידס ובסוף הפרק הייתה הפיכה בארץ שלו והוא נרצח, אבל שאר העונה הייתה די מתה לדעתי. ואז כמובן שבפרקים האחרונים, במיוחד השניים האחרונים שוב העלו את האנדרנלין.
ליבי נשבר שגברת לנידגהם נהרגה בתאונת דרכים, וכל ההתפתחות לגילוי על המחלה של הנשיא היה מותח מאוד. התגובה של טובי priceless.
שסם ימשיך להיות חתיך ושנון, שסי.ג'י תמשיך להיות kick-ass, שליאו לא יגמר לעולם. שגו'ש ודונה ימשיכו להיות צוות מדהים. אני יכולה לחיות בלי אביגייל, יש לי איתה יחסי שנאה אהבה.
הגעתי לפרק יצחק וישמעל, והתחלתי לצפות בו בלב דופק. ההתחלה פיגוזית, אבל הפסקתי לצפות אחרי חצי פרק בערך, כי הוא היה מתנשא ומגעיל בצורה שקשה לי אפילו להביע בכתב שאייפינו את ארה"ב בשבועות אחרי האסון, ולא בצורה חיובית. יש הבדל בין הפטריוטיות האמריקנית המפורסמת (ואני הכי פטריוטית אמריקנית) לבין ההתנשאות שהראו בטלווזייה, ואני לגמרי מבינה למה היו צריכים לעודד את האנשים, אלוהים לראות אותם מתמוטטים.... כמעט ולא ראיתי חדשות בשבועות אחרי האסון בעלי (אז חבר שלי) וההורים שלי גוננו עלי (מידי), ואני לא זוכרת הרבה, אבל זוכרת את הלך הרוח ברוח נע בין דיכאון ופחד נוראי, לפטריוטיות ותמיכה מדהימה, להתנשאות ושנא יוקדת כלפי ערבים. והפרק הזה היה נגוע בכל הדברים המגעילים שאייפינו את האסון.
העונה השלישית מצויינת! התחילה בבאנג, ואני מקווה שהיא תמשיך בבאנג. אני בפרק על הפיגוע בירושלים, הוא עשוי וכתוב בצורה מושלמת!!
parenthood חלק שני של עונה שנייה
קודם כל אני חייבת להגיד שהסבא וסבתא, זיק וקמיל הם זוג דינוזאורים זקנים, זיק הוא git אין לי מושג אך לתרגם את זה לעיברית, וקמיל.....
אדם וכרסיטנה. היחסים שלי עם כרסטינה נעים בין "אני לא סובלת אותה ל - אלוהים היא אני" אני חושבת שהיא פאסיבית מידי בהתמודדות שלה מול אדם, היא מקבלת את כל ההחלטות שלו, ולא עומדת על שלה, לא מתווכחת איתו. נעים לי לראות את השיחות בינהן, אבל הן כלכך רדודות, והיא כלכך פאסיבית, שאני פשוט מתוסכלת. אני במקומה מזמן הייתי שוטפת את אדם.
אני גם מאוד מאוד כועסת ולא מבינה אך הם לא סיפרו למקס שיש לו אספרגר, ושהם מתייחסים לזה, בעיקר אדם כאל נכות. ביום יום הם מתמודדים עם צורה מדהימה, אבל בהסתכלות כוללת על כל המצב, הם שגו מהרגע הראשון שלא סיפרו למקס. אך אפשר להסתיר דבר כזה?! למה להסתיר דבר כזה? הרגע הכי נורא היה השיחה הנוראית שהייתה להם עם מקס. אני לגמרי משווה את המצב שלהם לגילוי הצליאק של ביתי, להתמודדות שלנו, ולאך שסיפרנו לה, כבר בגיל 3, כי היא שונה והיא צריכה לדעת למה ולהבין. שמחתי מאוד שהפסיכאטר נזף בהם, הגיע להם, במיוחד לאדם.
אדם הוא דמות מעצבנת במיוחד, הוא לוקה בתסמין האח הבכור, הוא עם המשפחה המושלמת, מייצג את האמריקני הממוצע, ואני מבינה לגמרי למה הוא מתעצבן על האחים שלו כל הזמן.
כל סיפור הדי והחבר שלה היה מצויין, והייתי בהלם מוחלט שהם איפשרו לה לצאת איתו. אני הייתי מוכנה להבליג על עיניין האלכוהול (כאלו שבתיכון הם לא שותים ומעשנים, הוא לפחות לקח אחריות על החיים שלו), אבל אלוהים אדירים היא קטינה והוא בן 19!! בלי שום קשר לזה שהדמות של אלכס מצויינת ואני בכלל אוהבת את השחקן הנפלא מימי FNL. כל העלילה הזאת הייתה מצויינת, הדי מופלאה ואני אוהבת אותה מאוד.
קורסבי וג'זמין. איזה פה יש על הג'זמין הזאת... סה"כ זה די מובן, היא גידלה ילד לבדה במשך 5 שנים, ופתאום היא צריכה לסמוך על משהו שיעשה החלטות וישתתף בנטל, זה בטח לא קל. ועדיין, היא צריכה ללמוד לסתום את הפה לאימא שלה, ולשתף את קורסבי, לא לרדות בו.
וקרוסבי, מה כבר אפשר להגיד עליו?! בחיי שאין לי מילים. התינוק של המשפחה תמיד נשאר התינוק. מקוה שהאחים שלו יעזרו לו להתגבר על הטעות, לשפץ את הבית ולהחזיר את ג'זמין. הוא בהחלט מנסה, ומגיע לו סוף טוב.
שרה, עדיין דמות חסרת ביטחון, בעיקר שזה נוגע לילדים שלה. יש לה הבעות פנים לא ברורות שהם כועסים עליה או באים אליה בתלונות, משהו שנע בין "נעלבת עד עימקי נשמתי, למה זה מגיע לי, אני לא יודעת על מה אתה מדבר" זה היה ברור בעיקר בפרק בו אמבר מספרת לה שהיא לא התקבלה לברקלי. הבעל שלה לשעבר, למרות שהוא איידן המושלם (ואני עד מודה למזלו הטוב שקארי לא התחתנה איתו) אידיוט, התת עלילה איתו הייתה מוצלחת. אני מקווה שילך לה טוב עם המחזה, הגיע הזמן שמשהו טוב יקרה לדמות הזאת ושהיא תצא מהאומללות שלה, זה בילתי נסבל לגמרי.
טוב, מספיק לחפור לא?