טופיק .... מה רואים השבוע?

parenthood סוף עונה 2

הפרקים היו די צפויים מבחינת עלילה. שאדם יפוטר, שכרסטינה בהריון, שהמחזה של שרה יהיה הצלחה, שג'וליה תרצה לאמץ, והתאונה של אמבר.

אדם הפתיע אותי לטובה בשיחה המקסימה שלו עם מקס על פנקייקס, אולי אחת הסצנות הכי נוגעות ללב על המסך הקטן, ואז ההתנצלות של מקס, הייתה מקסימה.
ההדרדרות של אמבר הייתה מזעזעת, התאונה שלה הייתה מזעזעת, והסצנה של זיק ואמבר מול המכונית ההרוסה הייתה קשה לצפייה, כמעט כמו לראות את אמבר במיטת הבית חולים חבולה כולה.
התובנה של שרה על להחזיק את הילדים קצר הפתיעה אותי לטובה, תובנה די בוגרת עבור שרה, אני מקווה שהיא תמשיך להתקדם ולהתבגר.
אני מאוד כועסת על ההתנהלות של אדם וכרסטינה מול הדי. נכון שהחיים לוקחים אותנו למקומות שונים, אבל אם אדם וכרסטינה היו גוררים את הדי מהשיער ביום בו היא החליטה ללכת לגור אצל סבתא ושלה, והיו יותר קשוחים. יכול להיות שהיא הייתה עדיין יוצאת עם החבר שלה, אבל היחסים שלהם היו אחרים.
הקראת המחזה הייתה מאוד מוצלחת.

מתחילים את עונה 3

Shiri from the block

Active member
התחלתי לראות אנג'ל אתמול
ממש נחמד דווקא! הופתעתי לטובה.
אומנם ראיתי לבנתיים רק 2 פרקים אבל עדיין חלק מהחששות שלי באמת קרו- אנג'ל כרגיל דיגאוני (למרות שהוא חמוד ככה חח) וכל הסדרה היא בחושך והוא גם ככה לובש שחור!! חח לא רואים כלום.
אבל בסדר, אני כבר הבנתי שבפרק האחרון של באפי עם הטבעת של האור יום (ממש יומני הערפד חח) יביאו את זה לאנג'ל.. יהיה מעניין לראות איך זה יהיה אם הכל יסתדר כמו שצריך!

אבל אני מאוד מתגעגעת לבאפי כבר, אז נשאר לי עוד פרק 1 של אנג'ל ואז אפשר לראות 4 פרקים של באפי רצוף יאייייייי

בשעה טובה ומוצלחת!

(לא אמרנו שלא מדברים בפורום הזה על הסדרה הזאת?!
)

חחחח לגמרי יומני הערפד

ועכשיו שאני חושבת על זה היא באמת חשוכה יותר, אבל היא מתבהרת בהמשך.
מעניין מה תחשבי על הדמויות בסדרה, תכתבי בהמשך.

Shiri from the block

Active member
בנוגע לנקמה, עדיין לא עשיתי סיכום כמו שצריך יש פה ספויילרים עד לעונה השלישית אני מודיעה מראש

אניווי, אני מאוד מאוד עצבנית עליהם שהם הרגו את דקלן!!!!!!!!!! הייתי בהלםםםםםם!!
כאילו לא מספיק להרוג לג'ק את אבא שלו, ואז את הכלב שלו, ואז את אישתו ועכשיו את אח שלו????????? השאירו אותו לבד בעולם מה נסגר?? זה היה ממש לא יפה וממש לא פייר לעשות את זה ואני מאוד כועסת עליהם על זה!

דניאל ניהיה חתיכת מניאקקקקק וואי וואי כשהוא אמר לאמילי באחד הפרקים האחרונים בעונה השלישית לפני הפגרה- שהוא אמר לאמילי שהוא עשה טובה לעולם שהוא עיקר אותה!!!! WTF?????????? הייתי יורה בו כדור בראש על הדבר הזה!!!!!!
אני ממש מקווה שיהיה משהו שישנה את זה כי זה ממש מבאס
זה ממש סדרת אסונות! חחח אני לוקחת קשה

בכל אופן עם כל כמה שאני בעד הנקמה של אמילי ולגרייסונים מגיע כל הרע שבעולם, אני עדיין כל כך חולה על ויקטוריה!! היא פשוט דמות אדירה!! כזאת ביצ'ית, והקול שלה אני ממש אוהבת.. כמו של רג'ינה- עבה כזה וסקסייייייי והחיוך הקריר הזה שלה שמסתיר מאחוריו את המחשבות האמיתיות שלה חחח אני פשוט מאוהבת בה!!
אין לי בעיה שהיא תיהיה בכלא רק שלא יהרגו אותה בטעות בסוף הסדרה!
קונרד כן צריך למות כבר לדעתי הוא ממש מעצבן אותי. הוא הכי חסר רגשות מכולם שם!

וזה ככה בגדול...
הסדרה הזאת ממש הרסה לי סדרות אחרות כי עכשיו כל סדרה שאני רואה זה כזה "מההה.. חייבים לראות פרק עכשיו?" חח כל סדרה אני רואה בחוסר חשק עכשיו XD

ואגב, גם אתם שמתם לב ש:
דניאל = הראל סקעת
ויקטוריה = שר
אמנדה = שאקירה ?
ממש דומים!!

הדבר שהכי עצבן אותי במוות של דקלן זה ששרלוט לא מתה יחד איתו או במקומו..

דניאל אידיוט.. העיקר הוא אומר לה ״מעליב שאת חושבת שאני כזה אידיוט״ או משהו בסגנון.. אז כן, אתה אידיוט ובזכותה אתה בכלל חי עדיין.. ואני עדיין לא מאמין שהוא אשכרה רצה שהיא תבוא איתו לבקש עבודה..

בדיוק היה שרשור תמונות "הופרדו בלידתם" בפורום טלוויזה ושמו תמונה של דניאל והראל סקעת

אני ממש שמחתי שהרגו את דקלן, שנאתי אותו, עוד בגוסיפ לא סבלתי אותו, מה שחבל זה שזה הפך את שארלוט ליותר סתומה מבד"כ אחרי המוות שלו, פשוט בלתי נסבלת!!!

אני אוהבת את ההתרחשות בפרקים האחרונים, אבל זה קצת היה קיצוני מדי - התגובות של דניאל מאוד הפתיעו אותי, מילא ירה בה (שזה גם מוגזם), אבל הייתי בטוחה שבבוקר שאחרי, שהוא יבין שהיא חיה, שהןא כבר לא יהיה שיכור הוא יצטער, יתייסר, משהו!!
ואז לא רק שהוא לא מצטער, הוא גם אומר לה את המשפט הממש ממש נוראי הזה.
איידן סתם לא מעניין.
ונולן
הוא עבר ממש מהפך לפני העונה השלישית וחזר כזה...הורס, והבגדים, והשיער כ"כ

ממש התבאסתי, הייתי בטוחה שהיא חוזרת היום
נחכה עוד שבוע.

למעלה