ברגעים אלו מתחילה 5X11
א אנטיבס300 New member 5/10/12 #74 היא נהדרת, אני כ"כ אוהבת אותה!! התחפושת של הפרצל וסוף סוף למדתי מה אפשר לשאול את סירי!!!
א אנטיבס300 New member 5/10/12 #79 אני פשוט חייבת!! http://www.youtube.com/watch?v=lmtpjALHRzY put it on me,put it on me,put it on me
S shirush3 New member 5/10/12 #80 מים אמרה שזאת גם אחת הסצנות האהובות עליה את תמשיכי לעונה 6 אחרי החמישית? היה קטע בפרק היום שהרג אותי מצחוק
מים אמרה שזאת גם אחת הסצנות האהובות עליה את תמשיכי לעונה 6 אחרי החמישית? היה קטע בפרק היום שהרג אותי מצחוק
א אנטיבס300 New member 5/10/12 #81 ברור, לא ראיתי עדיין את הסדרות שכ"כ חיכיתי להם, שחזרו מהפגרה, כלום לא מעניין אותי. אני קצת מתבאסת שעוד מעט נגמר אני חושבת שעד הסצנה הזו פשוט אהבתי את איימי פארה פאולר, ומהסצנה הזו אני ממש מאוהבת בה לחלוטין (עברה את שלדון), היא מעולה!!
ברור, לא ראיתי עדיין את הסדרות שכ"כ חיכיתי להם, שחזרו מהפגרה, כלום לא מעניין אותי. אני קצת מתבאסת שעוד מעט נגמר אני חושבת שעד הסצנה הזו פשוט אהבתי את איימי פארה פאולר, ומהסצנה הזו אני ממש מאוהבת בה לחלוטין (עברה את שלדון), היא מעולה!!
phoenix force Member 5/10/12 #84 איימי פארה פאולר אדירה!! והיא האהובה עליי ביותר בסדרה הזאת.. ושוב, ואל תמשיכי!! תחכי איתי ליס!! ויהיה לך זמן לראות את האישה הטובה, ואת העונה הרביעית תמשיכי איתי בקצב של יס..
איימי פארה פאולר אדירה!! והיא האהובה עליי ביותר בסדרה הזאת.. ושוב, ואל תמשיכי!! תחכי איתי ליס!! ויהיה לך זמן לראות את האישה הטובה, ואת העונה הרביעית תמשיכי איתי בקצב של יס..
phoenix force Member 5/10/12 #83 איזה בוסה היא דפקה לו.. ואל תמשיכי!! תחכי איתי ליס!! ויהיה לך זמן לראות את האישה הטובה, ואת העונה הרביעית תמשיכי איתי בקצב של יס..
איזה בוסה היא דפקה לו.. ואל תמשיכי!! תחכי איתי ליס!! ויהיה לך זמן לראות את האישה הטובה, ואת העונה הרביעית תמשיכי איתי בקצב של יס..
phoenix force Member 5/10/12 #87 אני יודע, יש לה הוט מג'יק.. אבל אם היא במלא רואה במחשב, אז שתחכה לי..
S shirush3 New member 5/10/12 #89 אתה עוד תדרדר בסוף אני התחלתי רק עם האנטומיה והבטחתי לעצמי שזה יהיה רק האנטומיה ו6 שנים אחרי זה הפסקתי לראות טלויזיה
אתה עוד תדרדר בסוף אני התחלתי רק עם האנטומיה והבטחתי לעצמי שזה יהיה רק האנטומיה ו6 שנים אחרי זה הפסקתי לראות טלויזיה
phoenix force Member 5/10/12 #90 אז זהו.. לפני שנה הייתי מוריד המון סדרות (האנטומיה, על טבעי, האישה הטובה, איך פגשתי את רובין, הבחורה החדשה, בניחוש חוקר.. ועוד כמה ששכחתי..) וזהו, השנה החלטתי שאני לא מוריד רק האנטומיה ועל טבעי.. (חוץ מזה שרובין וג'ס אכזבו בסוף.. אבל לא רק.. )
אז זהו.. לפני שנה הייתי מוריד המון סדרות (האנטומיה, על טבעי, האישה הטובה, איך פגשתי את רובין, הבחורה החדשה, בניחוש חוקר.. ועוד כמה ששכחתי..) וזהו, השנה החלטתי שאני לא מוריד רק האנטומיה ועל טבעי.. (חוץ מזה שרובין וג'ס אכזבו בסוף.. אבל לא רק.. )
S shirush3 New member 5/10/12 #91 אתה עוד במקום טוב חוץ משבת וראשון כל יום יש לי מה לראות ויש ימים(כמו יום שלישי ושישי) שיש לי יותר מידיי מה לראות הפרק שלישי של ניו גירל היה ממש מצחיק טד... אף פעם אין ציפיות מהסדרה הזאת אבל גם היה משעשע הו בניחוש חוקר! ראית כבר את עונה 6? אני לא זוכרת מה שודר ביס אולי תראה קאסל? יש בVOD
אתה עוד במקום טוב חוץ משבת וראשון כל יום יש לי מה לראות ויש ימים(כמו יום שלישי ושישי) שיש לי יותר מידיי מה לראות הפרק שלישי של ניו גירל היה ממש מצחיק טד... אף פעם אין ציפיות מהסדרה הזאת אבל גם היה משעשע הו בניחוש חוקר! ראית כבר את עונה 6? אני לא זוכרת מה שודר ביס אולי תראה קאסל? יש בVOD