זה לא הגיל, אלא התרגיל

התכוונתי יותר בקטע

שילד (!!!) לא צריך לקיים יחסי מין, לא משנה כמה הוא מרגיש מוכן.
אני לגמרי מסכימה עם שאר הנקודות שהעלת.

אבל זה לא מה שהיא שאלה-

היא שאלה עליכם אישית, מתי הרגשתם מוכנים.
לאנשים יש נטייה לענות בשליפה בלי לקרוא את השאלות, זה מחרפן אותי

(לא אישית נגדך, זאת תופעה אנושית גורפת ומתסכלת).

Reyn

New member
היא שאלה גם על גיל אולטימטיבי - לא רק אישי...

ויותר מזה -

גם כשהגוף שלך ירצה, זה לא אומר שאת צריכה להסכים לשכב עם כל מי שירצה. רק מה שבא לך ועם מי שבא לך. זכותך!

בדיוק הגוף יבקש=גם ירצה, זה הכל ביחד, הבעיה שעד עכשיו לא הרגשתי את זה ..בגלל זה אין גיל בדברים האלה, הכל עיניין של תחושות

Berethor

New member
נכון

עדיין עדיפות לעשות את זה שצעירים(לא מדי), כי אז זה יותר טוב..

אין כאן עיניין של עדיפות,

יש כאלה שמרגישים שהם רוצים/צריכים בגיל 10(כן יש מלא מקרים כאלה) ויש כאלה שבגיל 16, ויש כאלה שבגיל 20+

ויש כאלה...שגם אחרי גיל 40 לא מרגישים את הצורך/רצון, תאמין לי כשגבר או אשה שלא קיימו יחסי מין בכל גיל שזה לא יהיה זה יהיה בסדר וטוב, אבל גברים ונשים שכבר מקיימים מגיל צעיר אז בוודאי בגילאי 40+ 50+ הם יתפקדו ברמה פחותה יחסית לגיל צעיר, אבל לכל גיל ולכל מצב היתרונות והחסרונות שלו,

Berethor

New member
השורה האחרונה לא נכונה

אין שום סיבה שמישהי שמתפקדת מגיל צעיר לא תתפקד בגיל מאוחר, נהפוכו אם כבר, מי שלא מתפקד מינית זה דומה למי שלא עושה ספורט, ולכן דווקא הסיכוי שאז לא תוכל לתפקד בגיל מאוחר רב יותר ממי שכן מתפקד. כמובן שיש גם אנשים שמגזימים, וכמו שעם ספורט אפשר להגזים ולקבל טראומות, ככה גם עם מין. למרות שרוב הטראומות במין זה או התנהגות מתהוללת מדי וחוסר זהירות בטיחותית(עם אמצעי מניעה למשל), או מישהו שמתעסק עם מין כל היום ושוכח ולא מתעניין מספיק גם בנושאים אחרים. אבל כמו בכל דבר קיצוניות יתר היא לא טובה.

הפואנטה שלי היא-

שכולנו לא משנה אם שכבנו מגיל צעיר או לא מגיעים לגיל מסויים שכולנו נחלשים והתפקוד שלנו יורד בכל דבר בחיים,

מין, ספורט, תפקוד יום יומי, בעיות בריאותיות, וכו'. מין זה רק חלק מהמכלול, אי אפשר מושלם כמו שאין שום דבר מושלם בחיים,

וכן זה ידוע שככל שמגיעים יותר לגיל מסויים יכולת התפקוד יורדת, אומנם זה לא אומר שאנשים בגילאי 50+ לא טובים במין, להפך...עם הנסיון באה האיכות, אבל עדיין זה לא בדיוק כמו בגיל 20,

מי שלא קיים יחסי מין בגיל צעיר או כל חייו סביר להניח שישארו לו יותר כוחות ו"חשק" להמשך הדרך אבל...זה מאוד אינדוודואלי מאדם לאדם ובאמת שלא שווה להתווכח על זה,

iba90

New member
הגיל האולטימטיבי....

צריך להיות בגיל 18-20 ( חווים הרבה דברים בגיל הזה והאישיות כבר יותר מעוצבת) אני חושב שהייתי מוכן כבר מגיל 17....בפועל נאלצתי לחכות קצת הרבה יותר

גיל לא משנה

משנה בשלות פיזית וריגשית {אלו שני בשלויות שונות זו מזו}

וכשיש את שינהם, אז אפשר לעשות
בכייף

אני אישית-

הרגשתי לגמרי מוכנה בגיל 19, בגלל מישהו שהכרתי, מישהו עם סקס אפיל שלא נתקלתי בו כמעט מעולם יותר. הוא היה מחרמן מעצם זה שהוא נושם

וברגע שראיתי אותו ידעתי שזהו - אני מוכנה ואני רוצה

למה זה לא קרה? שאלה מעניינת, בפרט שישנתי אצלו פעם, והוא פלירטט איתי ומשך בכיוון

למחרת בבוקר גיליתי שהוא הבין שאני בתולה, והעדיף שלא. היה לו ניסיון מר עם מישהי שנקשרה אליו והפכה לסטוקרית

אח"כ לחברה טובה שלי מאז היה קטע איתו, ומתתי מקנאה

אגב, הוא היה בזוגיות פתוחה, אז לא ציפיתי לרגע למערכת יחסים. פשוט רציתי אותו. אז גם הבנתי שנאי לא מחכה שזה יקרה בהכרח מאהבה - מספיקה לי חרמנות ותשוקה מטורפת.

וואו, אנשים - תקראו את השאלה שלה כמו שצריך!!!

כולם עונים מתי לדעתם צריך להתחיל, וזה בכלל לא הדיון.
איפפפפ...

שלכם, הקטנונית

חמוד1975

New member
כמו שנאמר לפני

קשה לקבוע גיל מדוייק, אבל חשובה הבשלות הנפשית והמודעות להשלכות (בגיל צעיר מדי עלולים לא לקחת ברצינות את סכנות ההריון ומחלות המין למשל). ישנם כאלו שהמין אצלם (בעיקר אצלן) הוא טריגר להתאהבות וכשזה לא בא מהצד השני מתחילות הבעיות. אותן בעיות, כשצצות בגיל צעיר מדי, עשויות להיות קשות יותר להתמודדות.

עם כל זה, לדעתי חבל גם לחכות יותר מדי- כי מין זו אחת מהנאות החיים והיא אפילו בחינם. פשוט חבל לפספס שנים יפות שבהן בד"כ גם נראים יותר טוב, מה שמגביר את המשיכה. בחלק משנות הצעירות גם יש יותר פוטנציאל לזמן פנוי ונטול דאגות, יחסית לגיל מבוגר (למשל, חופשות קיץ וחגים לתיכוניסטים, ערבים בתקופת הצבא למי שלא קרבי, חופשות סמסטר לסטודנטים).
לבתולים לפעמים יש הרגשה שאחרי הסקס הראשון ישתנו חייהם. אז לפחות מנסיון אישי, זה לא תמיד כך. לפחות אצלי, כשהייתי בתול, הסקס היה אצלי ממש "אובר רייטד" מבחינת השפעתו הצפויה על החיים, ואני מרגיש שאצל רבים מהחברים כאן, זה כך. נוכחתי לדעת שהסקס הוא בשבילי הנאה גדולה, (כצפוי) אבל לא היתה לו כל השפעה על אורח חיי והתנהלותי ונשארתי בדיוק אותו אדם שהייתי לפני. לכן, חושב שלפעמים פשוט צריך "ללכת על זה" אם יש הזדמנות מתאימה, פשוט להנות ולא לבנות סביב הסקס יותר מדי "מגדלים" ותיאוריות.

למעלה