מדריך לבטיחות אישית

Puskas

New member
ג'ודו זה לסיסיז...

זו אפילו לא אומנות לחימה אמתית.. סתם הפלות וריתוקים..
אם כבר מישהו רוצה משהו קטלני אז עדיף ג'יאוג'יטסו ברזילאי, אגרוף תאילנדי, קראטה, הגנה עצמית או פשוט להירשם לקורס MMA.
2-3 גברים יצליחו להתגבר גם אליס שלזינגר.

al19

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אמת .. אמת...

אבל הרגת אותי..
מי בכלל יודע מי זה אליס שלזינגר... כל הכבוד על המידע !
שוב, אני אומר הגנה עצמית אם כבר לפי דעתי אז קרב מגע.
אבל שוב נכון, 2, 3, גברים יכולים לקחת גם את אליס.. חחחחחחחחח
מי בעד לכתוב באמת שרשור.. 2.3.. גברים יכולים לקחת גם את .. ואז להשלים ?
זה יהיה קורע..

al19

New member
לדוגמא

2..3.. גברים יכולים לקחת גם את צ'ק נוריס !!!!

Puskas

New member
עד צ'אק נוריס

אותו ואת ברוס לי גם כל האלים היוונים ביחד לא ינצחו

Optimistic Girl

New member
לא לזלזל! כל אומ'ל היא יפה בפני עצמה

אבל מודה,שאני ממש לא אוהבת ג'ודו...
כאילו אומ'ל היחידה שהכי לא אוהבת..

kotej22

New member
כמה עובדות :

לא יודע איפה בדקת את המספרים שלך
הסיכוי להיפגע מברק הוא :
1 ל-2.32 מיליון
מתוך :
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=532780

אני לא מאחל לאף קרובה שלך להיפגע חס וחלילה, אבל אתה כנראה לא מבין כמה זה נפוץ לנשים לעבור תקיפה מינית, המספר שאתה דיברת עליו רחוק... מאוד רחוק ...

המחקרים מראים שאחת מתוך ארבע נערות ואחד מתוך שישה נערים עלולים להפגע מינית לפחות פעם אחת לפני גיל 18.

מתוך:
http://www.1202.org.il/template/default.asp?siteID=4&PageId=623&catId=141&maincat=9

אל תדבר על דברים לפני שאתה בודק אותם ....
מאחל לך שתמשיך לשמור על התמימות ...

viki0806

New member
שי !

אני יודעת מה אתה מנסה לעשות,
אבל אתה חייב להפסיק עם זה,
אנשים פה ייקחו אותך ברצינות, וכבר עכשיו מתחילים להתנפל עליך.
טבעם של אנשים הוא להיות רעים, אל תתייחס אליהם.
אני מצטערת שקראתי לך מטומטם. אבל אתה חייב להפסיק לנסות ליצור עניין בפורום. אי אפשר ליצור עניין בכוח. לכל דבר הזמן שלו.
אני יודעת שאתה מנסה לגרום לפורום להיות יותר פעיל ע"י הכנסת אמירות כאלה או אחרות, אני מכירה אותך, אבל אתה חייב להפסיק עם זה. אנשים לא כל כך נחמדים כמו שאתה חושב שהם. רובם מאוד לא נחמדים אפילו.
יש לך עתיד זוהר פה, אל תהרוס אותו.

בנימה אישית יותר:
ואני מקווה שאתה לא התכוונת לשטויות שאמרת פה ברצינות

al19

New member
מה זה האאוטינג הזה ?

... מבקשה להשאר AL19 ...
ומה שאת יודעת לא תמיד כולם צריכים לדעת .

spaysi8

New member
סורי,

אבל רק הוצאת אותו עוד יותר אדיוט

מילא הוא היה מאמין במה שהוא אומר, ניחא, היינו חושבים שהוא נאיבי

אבל לזיין את השכל רק בשביל לעשות קצת עניין בפורום?!

מצטערת אבל אישית גרמת לי (לא את, AL..) לא לרצות לבוא לפה יותר..

Murdock18

New member
כן, באמת.

"קורסים של הגנה עצמית.. מה אנכנו בקולנוע יס פלאנט ?" - קורסים של הגנה עצמית עשוים לעזור במקרה הטוב, או פשוט לא לתרום כלום במקרה הרע. כלומר, כדאי לעשות קורס גם "רק" ליתר בטחון. better be safe than sorry. וכותבים "אנחנו". אפרופו קולנוע יס פלאנט, אתה חי בלה לה לנד.

"זה באמת המספרים" - לא כתבת שום מספרים.

"יש יותר סיכוי לבחורה להיפגע ע"י ברק מאשר להאנס" - כמה נשים בישראל נפגעו מברק ב-10 השנים האחרונות? כמה נשים בישראל נאנסו ב-10 השנים האחרונות?

"אם אתם באמת כל כך רוצות. אז תחזיקו ספריי מדמיע בתיק שלכם. זה אוכל את כל הג'ודו, קראטה וקונג פו." - אתן, שלכן. גז מדמיע לא יכול לעזור בכל המקרים, הוא לא אמור להוות תחליף לקורס של הגנה עצמית.

"ואגב בתור מישהו שלמד הרבה שנים ג'ודו, אז אני מודיע לך רשמית שהחוק הראשון בג'ודו שאם מישהו בא לתקוף אותך, אז תברח. אל תנסה להתעמת איתו אף פעם." - כי בכל מקרה של תקיפה אפשר לברוח, נכון? ברור שהמטרה היא לנטרל מישהו רק במידת הצורך.

אחרי שסיימתי לקרוא את ההודעה שלך, הרגשתי צורך עז לתת כיף למצח שלי. רק בריאות, בן אדם.

Optimistic Girl

New member

משהו שאתה לא יודע, זה שיש דבר כזה לחץ,
יש סיכוי שהבחורה המסכנה תפגע לעצמה בעין את הספריי מאשר לגבר שתוקף אותה <
גם עצוב וגם מצחיק בו זמנית
>

בקיצור,
במבחן המציאות, אתה לאאא יודע על מה אתה מדבר.

אתה שומע חדשות לאחרונה?

3 מקרי אונס בתל אביב, אחד בחיפה, עוד ניסיון אונס במקום אחר, אדם נרצח בב"ש בגלל שביקש שקט כדי להרדים את בתו התינוקת, בעל חטף את הג'ננה ורצח את אשתו... וכל יום רק שומעים על עוד מקרים כאלו. אז.. באיזה סרט בדיוק אתה חושב שאנחנו? ואגב, גז מדמיע לא כזה יעיל כמו שוקר חשמלי או תרסיס פלפל. גז מדמיע צריך לכוון ישר לעיניים של התוקף בכדי שהוא יהיה אפקטיבי ותרסיס פלפל צורב את העור עם כל מגע.

awesomepossum

New member
ללמוד קונגפו או קראטה בשביל לדעת הגנה עצמית |

טוב שלא כתבת ג'יוג'יטסו ברזילאי...
קרב מגע הכי פרקטי למטרה שאת מדברת עליה. זה המקום היחיד שבו ילמדו אותך את הדרכים הכי מהירות ויעילות להכריע תוקף (בלי לבחול באמצעים כמו אצבע לעין, ברכיה לביצים וכו'), ולא ילאה אותך במקום זה בקאטות ובולשיט אחר.

למעלה