מותק16 האחת
New member
החלטתי לעשות סקר שמעניין אותי ואשמח שתשתתפו
- איך אתם הקשר שלכם עם ההורים?
- האם ההורים תומכים בכם בכל דבר שתעשו?
- האם ההורים משלמים לכם על התואר?
- אם הייתם בקשר ממש לא טוב עם ההורים הייתם עוזבים את הבית?
- האם פעם ההורים אמרו לכם שהם לא מאמינים בכם?
אז ככה, לא סתם עשיתי את הסקר, אני קוראת סמויה פה ולא יוצא לי לכתוב אז החלטתי להתחיל להשתתף
ההורים לא מאמינים בי, הקשר שלי עם אבא שלי ממש על הפנים(ככה אני רואה את זה), לאח שלי ישלמו על כל התואר ולי אמר במפורש שגם אם יש לו הוא לא יתן שקל כי הוא לא מאמין בי.
יש לי חלום לעשות תואר במקצוע מסויים וההורים שלי ממש מתנגדים לכך ואבא שלי אמר לי "את חיה בסרט שתתקבלי וגם אם תתקבלי את תפרשי באמצע כי לא תצליחי", אמא היקרה תמכה בו והוסיפה "כל דבר שעשית פרשת באמצע ולא סיימת עד הסוף" והוא המשיך "אני לא מוכן לתת שקל לא לפסיכומטרי ולא לשיפורי בגרויות ולא לתואר ולא מוכן ללכת לפי השגעונות שלך שאת חיה בסרט שתצליחי וזה חבל על הכסף לבזבז עלייך וחבל על הזמן ואם את רוצה לעבוד תעבדי ותממני לעצמך".
ישבתי עכשיו במשך שעה ולא הפסקתי לבכות
לא יודעת אם מתי ואסיים את התואר הם יבואו לאחל לי מזל טוב, ואי אפשר לדבר בצורה כזאת ואז לבוא ולדבר כאילו לא קרה כלום. אני זוכרת ולא שוכחת.
לא פשוט להיות עם הורים כאלה שלא מאמינים בך ואומרים לך "את חייה בפנטזיה עליסה בארץ הפלאות" וכי לא יעזרו לכם בכלום.
אין לי ספק בעזרת השם (ה' יעזור לי) אצליח, והכי הכי חשוב -אל תקשיבו לכל אלה שאומרים לכם שלא יצא ממכם כלום תלכו עם החלומות שלכם ואתם תצליחו!!!!
הייתי חייבת לפרוק ולשתף...