סופ"ש עמוס באימונים
במסגרת ההתקדמות באימונים אחרי החזרה, קיבלנו אתגר לסופש, ולעשות תרגיל בקרוספיט שנקרא MURPH, מה שזה אומר בעצם 1.6 ק"מ ריצה - 100 מתח - 200 שכיבות סמיכה - 300 סקווטים - 1.6 ק"מ ריצה.
48.20 דקות של סבל טהור
סתם לא באמת סבל אבל זה לא היה קל.
כמובן שהתאמתי את התרגילים ליכולת שלי, אני לא יכולה לעשות מתח אז עשיתי עם רצועות בצורה אחרת, ושכיבות סמיכה שלבתי עם הברכיים.
היה קשה, מעייף ומאתגר וכלכך כיף לסיים....
להפתעתי הרגשתי טוב אחרי האימון, שרירים לא היו תפוסים, השלמתי נוזלים ואוכל וישנתי המון, כשהתעוררתי ביום שבת בבוקר גם הרגשתי טוב, שתיתי, אכלתי הכל היה טוב והחלטתילצאת לרוץ, פה כנראה טעיתי.
השרירים היו נוקשים וכבדים וסרבו מההתחלה ועד הסוף לשתף פעולה, גם כשעברתי להליכה זה היה סבל, באיזשהו שלב אחרי בקושי חצי ממה שתוכנן, הברכיים הודיעו לי באופן חד משמעי שהן מסרבות לשתף פעולה ואחת הברכיים פשוט קרסה והחליטה לנוח לה על המדרכה, אז אחרי שפשוף בברך ועוד שפשוף ונפיחות מתחת לעיגול הקרסול ושרירים שהתחילו להיות מאוד מאוד מורגשים, הוחלט לוותר ולדדות חזרה לרכב.
למזלי לא היה אף אחד בסביבה שראה את המפגש של הברך על המדרכה, מה שכן היה טוב זה השמש המדהימה שהייתה אתמול.
אחרי הנסיון לריצה פשוט התיישבתי על ספספל מול השמש אכלתי בננה ושתיתי מים, חצי שעה של שקט ושלווה.
היה שווה את הכאב הפאדיחה והשפשוף רק בשביל זה
בשאר היום השרירים כבר היו הרבה יותר מורגשים, גם כאלו שכביכול לא קשורים אז הרבה מנוחה קצת אוכל קצת מים, היו מנת חלקי בשאר השבת.
היום אימון קטלבלס באיזי בשביל הכיף ומחר יום מנוחה
שיהיה שבוע מקסים לכולם