קצרים ליום ראשון - שבוע טוב!

מור שלז

New member
זו לא שמועה

אכן, השנה בפעם הראשונה טריאתלון הנשים יתקיים כתחרות בינלאומית, ויכלול גם מקצה אולימפי.

אפשר למצוא על כך פרטים גם באתר הטריאתלון: www.women-tri.com

מור שלז

New member

סוזי היקרה
ראיתי אותך היום עם הכאבים, עם הדמעה שהתגלגלה לה במורד הפנים, עם התסכול - והלב שלי יצא אליך.
כל כך רציתי לחבק אותך חזק חזק, לקחת את הכאב שלך אלי, ולתת לך הפוגה קלה ולו לזמן קצר.

וראיתי אותך גם ככל שהתקדמנו בישיבה, עם היכולת שלך לשים הכל בצד כשמדובר בטריאתלון נשים ולהתגייס כל כולך. עם רעיונות מקוריים, עם תמיכה, עם חוש ההומור שלך - עם הכל.

מחזיקה אצבעות שימצא כבר הפתרון, שימצא משכך הכאבים, שימצא הגידול הסורר שניתן להקרין, שתחזרי לשגרה שלך. לשגרה האהובה שלך.

ועד אז פשוט

susieada

New member
דמעות התרגשות. תודה מור.

היה טוב להתחיל את היום איתך, עם החיבוק שלך.

מור שלז

New member
בוקר של אשה בספורט: ריצה, פגישה ועוד ריצה

הבוקר תכנית האימונים שלי הכתיבה עוד שעתיים ריצה.
בנוסף, ביום ראשון בבוקר אני תמיד עם הילדים בבוקר, עד שהם יוצאים לבית הספר
ובנוסף נקבעה לי ישיבה חשובה לקראת טריאתלון הנשים עם עיריית הרצליה ועוד גורמים.

הדרך היחידה שיכולתי להספיק גם להיות עם הילדים, גם לבצע את האימון שלי (ובבוקר, כי זה אימון גב לגב שממשיך את העומס של הרכיבה והריצה אתמול) וגם להגיע לישיבה היה... לרוץ לישיבה.

וכך, מרגע שהילדים יצאו לבית הספר, אני יצאתי עם תיק מים על הגב לריצה. מכיוון שהישיבה היתה קרובה מדי לבית שלי, הארכתי את המסלול דרך הים. בוקר טוב לסירות ולדייגים ומשם חזרה להרצליה.
הגעתי לישיבה בדיוק מושלם, מתוך ידיעה שבישיבה שכותרתה העצמת נשים וספורט, אפשר להגיע היישר מהריצה. בלי תירוצים, בלי התנצלויות, פשוט ככה... ואכן כך היה.
ואפילו הונצחתי בתמונה עם עוד אולטרה מרתוניסטית מנוסה שהצטרפה אלינו לפעילות בנושא טריאתלון נשים

ישיבה טובה ופרודוקטיבית ומשם חזרה הביתה בריצה להשלים את האימון שלי.

המשך היום כמובן בסימן חיפושי העבודה שלי. דברים מתחילים להתכנס והשלב הזה מורט עצבים במיוחד... אני בשלבים מתקדמים עם כמה חברות לתפקיד סמנכ"ל מו"פ, וזה לוקח זמן, ויש לתהליך דינמיקה משלו, וכל מה שאני חושבת עליו זה ... מזל שיש לי את הריצה בשביל להתמודד עם כל המתח הזה, לנקות את הראש ולהרגע....

יום נפלא לכולן

susieada

New member
מקום להיות מי שאת.

יופי של תיעוד האימון המשולב בישיבה!

ואיחולים שתקבלי את ההצעה הכי טובה מהחברה שהכי מעניינת אותך!

מור שלז

New member
ועוד רגע של סיפוק

מתאמנת שלי השלימה הבוקר בחו"ל חצי מרתון ראשון.
זה ה-SMS שחיכה לי: "מור - היתה לי ריצה מעולה! בדיוק בדיוק לפי התכנית
פרטים ותמונות בהמשך. המון תודה! המילים שלך מהתכנית התנגנו לי בראש כל הריצה!!!"

אני כבר מחכה שתחזור לשמוע את הפרטים והחוויות, אבל עד אז - איזה נחת
כמה סיפוק

למעלה