קצרים לים ראשון

susieada

New member
ישראמן 2014 - אירוע מרגש!

כמה סיפורים... חלק כתבתי. חלק יגיעו עוד מעט. בינתיים מה שהעליתי לפייסבוק.

הצצה לקו הסיום: 3 אנשים הציעו נישואין בקו הסיום. דמעות, התרגשות ותשובות חיוביות! מזכיר לי את דגנית שלנו שגלעד הציע לה נישואין אחרי שרץ ההריצה של ריצות ארוכות - ספארטתלון 246ק"מ בתוך 37 שעות (משהו כזה).... לקח איתו את טבעת הנישואין כל הדרך!

susieada

New member
רצה רחוק אלופה!!!

קרן מלכה! עוד פעם מוכיחה בגדול שהיא אשת ברזל! ראשונה בשכבת גילה בישראמןן.
שלישית בכל הישראליות! כל הכבוד קרן. תמשיכו במרץ בכל מעשייך.

susieada

New member
שנים מדהימות ותודות!!

Amazing women!! Nina Pekerman, the one and only elite Israeli woman in Israel, in ironman, winning Israman 2014, remaining modest, supportive, human, giving. And Irena Mazin - honest, supportive, real. Both amazing athletes, giving their all in each competition, training hard, racing hard, but taking time before and after to hug, share, talk, be themselves.

Congratulations and admiration to ALL the women and men who participated in last Friday's Israman 2014, who expanded boundaries, who proved "they are tough enough."

A heartfelt thank you to the organizers who worked for months before and sleepless nights during, to make this race, among the hardest of its kind in the world, safe, smooth running and enjoyable! Thank you to the City of Eilat, for your continued support, for opening the promenade to us.

susieada

New member
תמונת קו סיום
שלשה מנצחת!

אני גאה בזמן השחייה שלי... הכי טוב בשנתיים האחרונות (לא מתקרב ל"לפני" סרטן.. אך העבר נשאר בעבר..) יצאתי מהמים בטיפה פחות מ40 דק'! 6 דקות יותר מהר משנה שעברה! ואז התחיל ה"מסע" להגיע לשטח החלפה... החלק הכי קשה עבורי...

דני הוריד חצי שעה מזמן הרכיבה שלו משנה שעברה, הרץ שלנו, ניר ברק, מייסד ומנהל אתר הספורט שוונג ומארגן הישראמן, גם הוריד כמה דקות.
תחרות מצוינת בשבילינו, עם הבטחה לחזור על ההרכב בשנה הבאה!

יש קטגוריות לשלשות של מתחת לגיל מצטבר 119 שנים ו120+. לשלשה שלנו יש גיל מצטבר של 183!! דני היה המשתתף הכי מבוגר.
למה אין קטגוריה של 160+??

ועוד יבוא הסיפור המלא האישי שלי, של יום מרתק.

susieada

New member
כמעט 6 שעות רכיבה..

בעלי בן 72... רוכב בראש חזק ודי איטית, אך נחוש ומתמיד, לא מוותר, לא חושב אפילו לוותר. פשוט ממשיך. המנצחים של המרחק החצי עם ה90 ק"מ רכיבה שלו, סיימו אותה הרכיבה בפחות מ3 שעות! יחי ההבדל!
אני אוהבת את הספורט הזה שמאפשר עלית חזק ליד מה שנקרא age groupers, כולם בקצב המתאים ליכולת ולגיל.

צ ל י ל 8

New member
וואווו סוזיייי !!!!

בעלך בן 72 ורוכב כ"כ הרבה זמן?
כבוד

אז מה אם צעירים יותר מסיימים את המרחק בפחות זמן. מה שחשוב זה לסיים. הגאווה בלהצליח!
שאפו ענק לשניכם

perach22

New member
גאווה גדולה להצליח ולסיים על שתי הרגליים

ועוד.... להצליח לרשום לנו שתי מילים, מיד אחרי כן בפורום....
ולהכין אותנו לסיפור המלא...

הלוואי עלינו בגילו!!

לא סתם לרכב על אופניים אלא לעשות 90 ק"מ בהרי אילת
כל הכבוד לו!!

וכמובן, שגם לך!! ותודה על העידוד בריצה!

גברת ע

New member
איזו אלופה!

כל פעם מחדש אני שואבת כוחות ומעריצה אותך!
גאה להגיד שאני מכירה אותך כמו עוד הרבה נשים אחרות שזכיתי להכיר בזכותך ובזכות הפורום!

susieada

New member
הדדי!! גדולת הפורום.

נשים, חברות עם הספורט בחיים שלנו משותף!

למעלה