קצרים לים ראשון

susieada

New member
זה איש הברזל שלי. שונה. שלי.

זכות לעודד, לראות את החברים ואת כולם במאמץ אדיר.
פעם הראשונה בישראמן שעודדתי כל היום, התחברתי בראש לחברה שלי שעושה 2 תחרויות איש ברזל כל שנה, כולל קונה. אני תמיד עוקבת אחריה באינטרנט, השעות הארוכות. הולכת לישון באמצע.. ותמיד תוהה איך היא ממשיכה את כל ה17 שעות - היא תמיד בין האחרונים לסיים, פעם ב16:57!! (היא בת 72). בשבילי, לעמוד ולעודד את כל השעות המחיש לי, סוף סוף, מה היא עוברת. וזאת הייתה התחלת המסורת שלי.

melon

New member
פשוט אלופה

כל הכבוד. אין מילים פשוט.
לך ולשלשה המדהימה שלך.
תודה ששיתפת אותנו בחוויה המדהימה והמיוחדת. יש לך הרבה במה להתגאות והמון סיבות לחייך
ובדרך את גם מפרגנת כל כך ותומכת באחרים - אין כמוך סוזי !

susieada

New member
תודה על המילים החמות!

אני באמת חושבת שאנחנו, שלושתינו, במטרה רק להינות, מחווים דוגמה על "דרך אחרת לטווח ארוך" לדור הצעיר המהיר והחזק.
אפשר גם בגילינו להמשיך להינות, להתאמץ, להתבטא ולחיות בעולם הספורט.

גברת ע

New member
בוקר אור ושבוע נפלא לכולנו

וואווו אני כל הזמן מתכננת לכתוב ואיכשהו הזמן בורח לי מבין האצבעות.....
אז חשבתי לקחת לעצמי הפסקה קצרה מסדר היום המשוגע וקצת לכתוב.

אימוני הריצה למרוץ ת"א מתקדמים, עדין לאט אבל מתקדמים, לא יודעת כמה ואיך אני אצליח להגיע לפני המירוץ אבל מאמינה שיהיה בסדר.
שאר האימונים לאט לאט גם נופלים חזרה למקום הנכון והמתאים שלהם ואני רואה איך כל פעם הגוף מתחזק ונבנה מחדש.

בסופש האחרון הייתי בסופש של אימונים וכושר, שם הרגשתי שעדין לא חזרתי לעצמי לגמרי ושאני עדין מתעייפת יותר מהר מבעבר ועדין חלשה לדברים מסויימים, אבל בהחלט הרגשתי שאני מסוגלת לסבול ולהתמודד יותר דברים לעומת לפני שלושה חודשייים שרק חזרתי להתאמן.
היה כיף, המון ספורט, אפילו ניסיתי להכנס לשיעור דאנס ולהוכיח אחת ולתמיד לחברות שלי שאני לא יודעת לרקוד! יש לי עדינות של פיל בחנות חרסינה מאוד מאוד מאוד מאוד קטנה

אבל היה מצחיק ועם הרבה חברים טובים ופעילויות שכיף לעשות ומזג אויר מדהים, אז מה צריך יותר?

אני מצרפת לכן תמונה אחת מהכנס על החולצה כתוב STRONG WOMEN SCARE WEAK MEN.

וקצת מנצלש את ההודעה של עצמי, אני מודה אני אוהבת להשקיע במה שאני לובשת כשאני מתאמנת (היי אם אני מזיעה כמו היפופוטם ואדומה כמו עגבנייה אז לפחות שהבגדים שלי יהיו מדליקים ), אוהבת שהבגדים שלי צבעוניים ויפים , תמיד אני מחפשת דברים מגניבים ומעניינים או מזמינה מהאינטרנט, לאחרונה גיליתי שH&M מוציאה קולקציה של בגדי ספורט, לא יצא לי לראות הרבה ממה שיהיה אבל ממה שראיתי זה נראה מגניב ונעשה בשיתוף הנבחרת האולימפית מה שרוב הסיכויים אומר נוח וכיף להתאמן איתם. הם עושים איזשהו אירוע ספורטיבי, הנה קישור לאירוע https://www.facebook.com/events/1392076297713766/
אני נרשמתי וחשבתי לפנק את עצמי עם בגד חדש אולי משהו מדליק לקראת מרוץ ת"א שמתקרב אלינו, חשבתי אולי עוד מישהי תרצה לבוא נפגש שם מה יכול להיות רע?

צ ל י ל 8

New member
למה זה בבוקר ?

אבל טוב לדעת שגם שם מוכרים בגדי ספורט.

בהצלחה באימונים!

גברת ע

New member
האמת שבאמת 'קצת באסה שזה בבוקר

כנראה לא רוצים אחהצ לסגור את החנות או משהו.

אבל חד פעמי אני אגיע קצת יותר מאוחר לעבודה (כל יום ברבע לשבע אני כבר במשרד אז יום אחד....)

susieada

New member
את בדרך חזרה!!

עדיין חלשה מהעבר, אך... מלא אימונים!
תתלבשי לך בכייף "פיל בחנות חרסינה" -
(ההבדל שאת יודעת איפה הנמצאת ואיך לצאת החוצה!!)

יאללה איתך!

אני רואה את התמונות המדהימות שלך ונפעמת כל פעם מחדש! מקווה להפגש בת"א בין כל ההמון שם

הצלחנו!!!

הצלחנו לרשום שתי קבוצות נשים ל"הר לעמק".
האופטימיים אמרו שהשנה יש שני מסלולים.... יש עוד מרוצים דומים..... יש מקום להמון קבוצות...
בפועל, כמו בשנה שעברה (כשלא נרשמנו) ההרשמה נסגרה תוך דקות.
מזל שהצלחנו. איזה כיף!
מי עוד נרשמה?

אנחנו אנחנו אנחנו!!!!

3 שמיניות, בהן 6 זוגות נשואים, מבצע צבאי שהתנהל אתמול לא היה כדוגמתו - בחתונה לא הייתי לחוצה ככה! מראש רצינו את מסלול הירח אז היה "קל יותר" להרשם.

אנחנו במסלול השמש

שתי שמיניות,
זוג נשוי אחד,
בחור צעיר אחד ,
וקבוצת נשים מקסימות .
(הבעל והבחור, שניהם אנשי ברזל ורצים מהירים ורציניים, קיבלו מינוי "נשים של כבוד" ואת הקטעים הכי קשים... בפעם הקודמת שהשתתפנו הבעל היה באימונים לקראת איזה אולטרא והצטרף אלינו בתור מלווה. באיזה שהוא שלב הפסקנו לספור כמה קטעים הוא רץ...)

אכן מלחיץ. באיזה שהוא שלב הצלחנו לרשום קבוצה אחת ולא את השניה, וכשנדמה היה שהכל אבוד, הצלחנו.
בערך דקה אחרי זה ההרשמה נסגרה.

susieada

New member
WOW! איזה הרכב - 3 שמיניות, 6 זוגות נשואים!!

תהנו גם באימונים המשותפים!

melon

New member
מעולה

אני אעקוב אחריכן בעניין. תמיד אוהבת לקרוא על התחרות הזאת.

אופס - לגמרי שכחתי מזה..

הייתי כל-כך עסוקה שבכלל לא זכרתי את ההרשמה
לא נורא. אולי אצטרף לאיזו קבוצה..

איזה כיף לכם! תעשו חיים!!

הבנתי

שיש לא מעט אנשים שרשמו קבוצות בכפול (בטעות או בכוונה).
אני חושבת שאם את מאד רוצה, תוכלי "לקנות" הרשמה.

למעלה