קצרים לשבת: שבת שלום!

כיף לך!

כמה אני מתגעגעת ליערות, אם בריצה ואם ברכיבה, ואת מעוררת אצלי ביתר שאת את הגעגוע הזה בכל תיאור רכיבה או ריצה שלך ביערות, שבהם רצתי פעם מזמן (אולטרה מרתון של פרו ספורט 2011...). אחרי כל פוסט נפלא כזה שלך אני נשבעת שאחרי הישראמן אני חוזרת!
כמה כיף לך שאצלך קסמים הם מציאות!

מור שלז

New member
וכיף לי שיש לי אותך

איזה משפט חזק: "כמה כיף לך שאצלך קסמים הם מציאות!"
אני קוראת אותו ולא מאמינה שכתבת את זה לי.
לי?!?!?!?!
ואז קולטת שכן, באמת הקסם הזה היה המציאות שלי הבוקר.
אז תודה לך שאת כאן, ומזכירה לי את זה...

בקרוב אצלך. יש לי הרגשה שבקרוב יגיע פיצוי גדול אצלך. מחכה כבר לסיפורי ההרפתקאות שלך ביער אחרי הישראמן...

תנועה B

New member
הקסם הזה שלא ייפוג לעולם

אנחנו מכירות כבר לא מעט על גבי הפורום ומחוצה לו, ופשוט מדהימה אותי היכולת שלך להיכנס לעולם הקסם כל פעם מחדש.
מרגש ומעורר המון התפעלות.
אפשר קצת אבקת קסמים???

מור שלז

New member
תודה. כשזה מגיע ממך זה אומר הרבה...

אני מודה שהרבה פעמים להכנס לעולם הקסם כל פעם מחדש זו בחירה.
בחירה לראות את היופי ברגעים הקטנים שסביבנו, בחירה למצוא את הדרך שלי ואת מה שעושה לי טוב.
ולא פשוט להצליח לעשות את הבחירה הזו כל פעם מחדש, למצוא כשדלת אחת נסגרת, דלת אחרת שמאחוריה מסתתר קסם חדש, ואם לא דלת - אז חלון....

מאחלת לך למצוא את הקסם שלך בקרוב

תנועה B

New member
תודה מור

אכן רוצה לחפש את הקסם שלי מחדש... נכון זה עניין של בחירה. אקח לי עוד רגע או שניים ואחזור לעצמי ואל הקסם שלי.
תודה שאת מזכירה לי לבחור מחדש

tamark4

New member
היתה לך חברה מעולה

רוכבי שמשון - חלק מהחברים הטובים שלנו !

ארוכה בטבע פראי?!

יוצאת בבוקר לארוכה, בתכנון כמו בשבוע שעבר, להתחיל לבד ולעשר האחרונים לאסוף את בעלי. בתחילת הריצה ממש ליד שער הקיבוץ אני רואה עיט או נץ שפשוט עומד על הקרקע, כניראה צעיר שלא מצליח לעוף, אני רצה על השביל לצידו 3 פעמים הלוך ושוב פשוט מוקסמת.
שאני אוספת את בעלי אנחנו שוב חוזרים לשם, הוא עדין שם, מנסה לעוף, מצליח לכמה מטרים ונוחת. בסוף הצליח - זה היה אחד המחזות היותר מדהימים שראיתי, ציפור טרף ענקית במרחק נגיעה ממני, כל כך הצערתי שהטלפון לא היה עלי.

ממשיכים לרוץ, מזג אוויר מושלם, מלא ציפורים נודדות עוברות אותנו, הכל ירוק עז, השקדיות התחילו לפרוח.

16 קילומטר שהסתיימו לגמרי מהר מידי!

מור שלז

New member
מדהים!!! באמת טבע פראי

התיאור שלך מצליח להעביר את החוויה ממש כאילו היינו שם איתך. כמה מיוחד!

איך זה שאת רצה באמת בלי טלפון? מעבר לצילומים, טלפון בעיני זה אמצעי בטיחות - אני לא יוצאת לאימון בלי טלפון....

והטבע שסביבך עם הציפורים הנודדות, עם הירוק העז והשקדיות (גם אנחנו פגשנו היום כמה שקדיות) נשמע פשוט נפלא.

מה פלא ש-16 קילומטרים מסתימים מהר מדי?
(ומצד שני - תחשבי על עצמך רק לפני שנה - חשבת שאי פעם תכתבי על 16 ק"מ שהם הסתיימו ... מהר מדי?!?!?!
)

קודם כל תודה

לגבי הנייד - שאני רצה לבד אני רצה ממש בגבולות הישוב ולא מעזה להתרחק, הנייד הגדול ממש לא נוח לי לנשיאה.
עם בעלי אנחנו מתרחקים והוא תמיד עם הנייד אשר מלווה אותנו במוזיקה ובאמצעותו הוא מודד מרחק.

ayeletfs

New member
חשבתי עליך היום

ברכיבה בשדות הנגב המערבי
בבדידות הגדולה שלי
חשבתי אולי פתאום נפגש...
אולי באמת כבר ניפגש?!

מרגש לפגוש בדרך בחיית בר
האמת שהן נדדו גם מעלי ברכיבה
למרות הריכוז בתחרות יכולתי להבחין ביופי
ואיזה כייף של מחשבה - ש 16 ק"מ עוברים מהר מידי

קראתי את הסיכום שלך וראיתי את התמונות בפייס

חברים שלי רכבו באזור התחרות ובאמת חשבתי כמה את קרובה.

מזמינה אותך לריצה משותפת בשמורה היפה "שלי"....באמת הגיע הזמן להפגש

ayeletfs

New member
יאללה

בכל מקרה צריכה להגיע לנגב המערבי
לעשות הכנה בבארי מתישהו בזמן הקרוב
אשמח לשלב גם "ריצת שמורה"
ולהיפגש סוף סוף!
הנופים האלה קרובים לליבי
בצבא הדרכתי בבית ספר שדה שקמים
ועוד שנה לפני כן בגרעין עודד במרחבים
הפכו את האזור הזה לבית עבורי

שבת אחרונה של טייפר

בתכנית- רכיבה קצרצרה, הרבה יותר קצרה מרכיבות של שבת אחרונה לטייפר שנהגתי לבצע בשנים הקודמות או בכלל לפני תחרויות. ריצת החלפה גם היא קצרה. יוצאים מאוחר, כי מה בוער? מרוויחים זמן עד שחלק מהקור יתפוגג לו. השמים מעוננים, נראה כאילו גשם בדרך. אבל בהמשך השמש זורחת והציפורים מבייצות (השיבוש מכוון)

חימום קצר ובום- עולים לבית אורן ומשם לכפרים עוספיה ודלית אל כרמל. אני כנראה לוחצת קצת חזק מדי, כי בבית אורן אני מרגישה כמעט רע. מרגיעה וממשיכה. הרכיבה כיפית, בקצב תחרות, מסתיימת מהר מאד, אחריה ריצה שאמורה להיות בקצב תחרות אבל כמו בשבת שעברה- מהירה מכפי שתוכנן, למרות שחציה בעליה מתונה וחציה בירידה מתונה, למרות הכאב בעקב בדקות הראשונות, בלי שום מאמץ. הלואי שתזרום לי כך הריצה ביום ששי הבא.

תנועה B

New member
שיהיה לך טייפר מעולה

הי קרן.
שבת נפלאה לעשות בה טייפר מכל הבחינות. איזה יופי שלמרות הניסיון את לוחצת טיפה יותר מדי, ואיזה מזל שבזכות הניסיון את יודעת להוריד הילוך.
לרוץ בלי שום מאמץ... הייתי מוכנה לחתום על זה היום.
שיהיה המשך טייפר רגוע. מחזיקה ך כבר אצבעות

מור שלז

New member
המשך טייפר נעים

הטייפר שלך נשמע פשוט חלומי

אצלי בטייפר בדרך כלל הכל כבד ולא זז, הראש עסוק מעל ומעבר וכל מה שאני מחכה שיגמר כבר הטייפר הזה. ממש טייפריטיס במיטבו.

את נהנית מהשכמה מאוחרת, יציאה מאוחרת, קצבים נפלאים באופניים ואפילו יותר בריצה. שרק ימשיך ככה
הרווחת את זה ביושר!

מתי את יורדת לאילת?

עוד חמישה ימים למנאייק!

מאחלת לך לא להתחרפן בימים האלה.
את יורדת לאילת בחמישי או לפני?

בכל מקרה מרגישים את הצפיה בכתיבה שלך....שיהיה רק טוב!

למעלה