קצרים לשבת

susieada

New member
קצרים לשבת

עוד יום גשום, קר.
שהאור יבוא מבפנים!
תשמרו על עצמכן ותהנו בכל החלטה של היום.

מור שלז

New member
ארוכה, בי"ח ועוד ארוכה

החיים שלי מרגישים כמו רכבת הרים מוזרה ומטורפת, ואיך שהוא רק הריצות עוזרות לשמור על השפיות בתוך כל הטירוף הזה.

אתמול בבוקר התייצבתי לארוכה בגשם, עם הרצים שלי. מראש הודעתי שאולי אני לא ארוץ איתם את הכל הפעם. יום שלם במיון ואז בהמתנה לאשפוז, המון זמן על הרגליים ותזונה לא מסודרת - לא ממש מהוים הכנה הולמת לארוכה.
אבל היה טוב. הסופה לא הפריעה לי, אולי אפילו עזרה בכך שהסיחה את דעתי.
החברה שלי התייצבו כל אחד בשעה היעודה וכך יצא שרצנו ברכבת כשאנשים מצטרפים ורצים לפי מה שרשום להם בתכנית.
ובלי לשים לב, רצתי קרוב לשלוש שעות - בדיוק לפי התכנון.

משם היישר לבית החולים. אבא שלי נראה יותר טוב, ואחרי יום ארוך שוחררנו הביתה אחה"צ עם הנחיה לחזור במידה ותהיה החמרה (אין החמרה
).

והבוקר, בתכנון היתה רכיבת שטח, אבל היא בוטלה ברגע האחרון וכך קמתי ביקיצה טבעית ויצאתי לעוד ריצה ארוכה - הכנה טובה לקראת פרוייקט שלושת המרתונים.

רצתי עם עצמי ועם המחשבות שלי, הגעתי לים וספגתי את מלוא עוצמתו של הטבע, עם ים סוער בצבע כחול ושוקולד מהסופה. עוד גשם, אבל אחרי כל מה שספגתי בשבוע האחרון - זה כבר לא הזיז לי וחזרה הביתה אחרי עוד שעתיים ארבעים וחמש דקות של ריצה.

עכשיו מבשלת מרק עוף ואוכל של חולים ובדרך לעוד ביקור אצל אבי.

שבת חמימה ונעימה לכולן

susieada

New member
אומרת שוב ושב - כמה טוב שי לך את הריצה!

הריצה הנותנת לך לשמור על השפיות בתוך טירוף.
הריצה שנותנת לך זמן אישי לחשוב, לבכות, למלא את המצברים.
אני שמחה לשמוע שמצבו של אבא שלך השתפר והוא שוחרר הביתה.
בתאבון עם מרק העוף, מבושל באהבה, המרפא והמחמם.

Springy

New member
לפעמים הגשם הוא ממש פיצ'ר

עוזר לשטוף מעלינו את כל הג'יפה של היומיום והדאגות, מטהר. כמה טוב במצבים כאלה שיש לך את הריצה, שיכולת לקחת לך את הזמן הזה לעשות את מה שאת אוהבת וטוב עבורך, שמאפשר לך לחזור למציאות קצת יותר מאופסת וחזקה, ופנויה להמשיך להתמודד.
שמחה לשמוע שיש שיפור במצב של אביך, ומחזיקה אצבעות להמשך החלמה מהירה!

ממה מיה

New member
מרק עוף תמיד טוב

לא חייבים לחכות עד שחולים...
מקווה שאביך חש יותר טוב

ממה מיה

New member
על ההבדל בין לרוץ בחורף בחו"ל ובארץ

לכאורה אין לי מה להתרגש ולא היתה שום מניעה שאצא לי היום לריצה.
לאחר מגורים בשבדיה ובארה"ב וריצות נפח לא מעטות במזג אורי אפילו קפוא יותר אמורים היו לתת לי את הניסיון.
ציוד חרף יש לי בשפע.
ובכל זאת לא יצאתי...
ולהלן התירוץ - בארה"ב יצאתי מהבית כשגוף חם ולאחר ריצה חזרתי לבית חמים ונעים (הכית שם מחומם בהסקה 24 שעות ביממה ומסתובבים עם בגוד קצר).
בישראל עוד לפני שיצאתי לרוץ כל הגוף קר, האצבעות בידיים בקושי מגיבות ואחרי ריצה קפואה חוזרים לבית קפוא... ואז צריך להתקלח.. המקלחת עצמה חמה וכיפית אבל המעבר בו צריך להוריד את הבגדים ברררר

טוב - שבוע התאוששות, מותר לפעמים לוותר. לא צריכה להוכיח כלום, יש לי במצטבר מספיק ריצות שלג..

שבוע הבא מתחילים לחזור לשגרה, דזרט צ'לנג' ושבוע לאחר מכן מתחילות ההכנת לירושלים

susieada

New member
נסיון רב!

ואת צודקת. את לא צריכה להוכיח לאף אחד שום דבר, כולל לעצמך.
נכון הבתים בחו"ל מחוממים 24 ביום... המעברים כאן הם לא נעימים.
לא רק צברת מספיק שעות ריצה בשלג, את גם בדרך הנכונה עכשיו למרתון שלך!

Springy

New member
אני כל כך מסכימה איתך

זה ממש לא תירוץ. התנאים הם לחלוטין אחרים.
יש לי ניסיון מאוד קטן בזה, אבל כשהייתי בברלין בטמפרטורות שנעו בין מינוס 7 ל-2, יצאתי לרוץ מדי יום, גם בגשם וגם בשלג. אין ספק שיש חשיבות עצומה לביגוד מתאים וגם לכוח הרצון, אבל גם לטעמי ההסקה עושה את כל ההבדל. לקום בבוקר לבית חם, ולחזור מהכפור לבית חם, זה לא רק נעים.

תתאוששי לך בכיף, לא קורה כלום אם מפסידים ריצה אחת. שיהיה שבוע נעים של חזרה לשגרה, נשמע שהיא כוללת תכניות גדולות ומהנות

ממה מיה

New member
עדכון מהשטח - נשברתי ויצאתי

הפייסבוק שלי התמלא בתמונות רצים, וגם הפוסטים כאן הקפיצו את האנדורפינים,הגשם כבר מזמן הפסיק ותחושת הבטטת כורסא כבר הביאה לי בחילה..

וגם כבר התחשק לי קצת בגוד חורף לריצה שלא לבשתי מאז חזרתי מארה"ב..
השוס היה - חימם הכפפות והגרביים על הרדיאטור - כשהאצבעות חמות הכל נראה אחרת.

11 ק"מ בקצב איטי מאד, האמת? היה קשה - אני לא רגילה לרוץ בערב והחמן מהצהריים ישב חזק בקיבה והציק.. אבל עכשיו אחרי מקלחת הרגשה נפלאה!!!

susieada

New member
כל הכבוד! הקשבת לאנדורפינים!

כייף לשמוע שבסוף, היה נפלא, למרות החמין והשעה השונה.

melon

New member
מסכימה איתך ....

באמת תנאים שונים בגלל חורף יותר ארוך וקר. הכל חמים ונעים כולל חדר המקלחת.

אני שבוע שעבר חתכתי מריצה בגלל הקור העז (ותודה לפורום על בעזרה בקבלת החלטה נכונה...)
מי שכן התייצב דיווח על מים שקפאו בבקבוקים במהלך הריצה , מה שגרם להם לרוץ שעתיים בלי לשתות. לא כיף.

susieada

New member
מים קפאו בבקבוקים! אוי איזה קור!!!!

טוב שחתחת! טוב שקיבלת תמיכה מהפורום!

ממה מיה

New member
במצב כזה מאד מסוכן

גם בגלל שמים קופאים על הכבישים והמדרכות ואפשר לשבור רגל - טוב עשית כשהפסקת black ice

susieada

New member
5 בג'קוזי, 7 בבריכה.

כמה כייף לשחות בבריכה ריקה, מסלול שלם רק לדני ולי!
בבוקר היה קר ורטוב מדי אז דילגתי על היציאה בגשם.
בית כנסת, תפילה, חברה, הביתה לאכול ולנוח...
ואז התלבשנו ויצאנו לבריכה. המים לא בדיוק מחים... לקח לי כ500מ' להתחמם.... אך בסוף היה בסדר גמור, גם התאספו עוד אנשים עד שהיינו 12 במים.

מלתחות דווקא קרות יותר, אך המים במקלחת חמים. לא רציתי לצאת...
קו תחתון. מאוד שמחה ששחיתי. מרוצה. חיברתי אימון ששילב מה שהיה כתוב ליום אחר עם שימוש בסנפירים ופולי.. חודשים רבים לא השתמשתי בציוד הזה. היה טוב. היה מגוון. היה מספק. אחרי דילוגים על אימוני שחייה בים בשבועיים האחרונים, מילא את הצורך שלי להמשיך להתאמן לקראת השחייה בחצי בישראמן בעוד חודש.

שבוע טוב!

perach22

New member
ריצת שבת

גמני ניצלתי את ההפוגה שהיתה הבוקר במודיעין, בסביבות 10, ויצאתי לרוץ, האויר היה קפוא ופותח את האף והריאות... הגשם שטפטף מדי פעם לא הטריד אותי אחרי שאימצתי את המלצת הכובע, גיליתי כמה כיף לרוץ בגשם...
איך שנכנסתי הביתה התחיל הגשם, כנראה מישו למעלה דאג לי....
זה מוזר שכשיורד גשם זה לא עושה רצון לצאת אבל מספיקה ההפוגה וגשם שמתחיל אחרי 5 דקות מהרגע שהתחלתי זה בכלל לא מפריע, גם אתן חשות כך???.

שיהיה שבוע מופלא,

ממה מיה

New member
ממש כך

הקטע הקשה זה להוציא את עצמך מהבית. ברגע שאתה בחוץ ומתחיל הגשם זה כבר פחות מפריע..
כל הכבוד לך, אולי אפילו התראינו בדרך, רצת על יאיר פרג?

perach22

New member
נעלמה לי התגובה

היי ממה מיה, הפעם שיניתי כיוון ורצתי לכיוון רבין ועליתי לגבעה C,
אבל האם את זו שרצה ביאיר פרג שנתנה לי לפני שבועיים מלאן טישו מהאוטו???

perach22

New member
חשבתי שאת לוקחת אותו לריצה, כמו אלה שלוקחים

את ה
... הב הב.....

למעלה