קצרים לשבת

Springy

New member
נשמע נהדר

נראה שהיה לך ממש אימון מתוזמן היטב, שמסייע למלא מצברים וגם לפתח תאבון לקראת האימונים הבאים. מעולה!

ממה מיה

New member
מצדיעה לך

רק המחשבה על בריכה היום מעבירה בי צמרמורת... כל הכבוד על הנחישות, שמחה שנהנית

susieada

New member
טוב שיש לי פרטנר...

כמו ההשפעה החיובית של קבוצת אימון, אנו מעודדים אחד לשנייה

מה יותר גרוע מלקבל באמצע ארוכה?

לקבל בתחילת הארוכה! אחרי 2 ק"מ מתוך 34!
אני לא נוהגת לכתוב, אבל זו הודעה שאפשר לכתוב רק פה...רק אתן תבינו אותי.

הארוכה שנדחתה ונדחתה בשל מזג האוויר הסוער, יצאה לפועל בשעה 14:30 מרחובות אל חוף ראשון וחזרה בחברת רצי השפלה הנאמנים. הפעם האחרונה בה יצאתי לרוץ בקור כזה היתה בניו יורק לפני 10 חודשים. ירד שם שלג, הטמפרטורה היתה קרובה לאפס ודוד שלי צייד אותי במעילים איכותיים של מיטב מותגי הריצה האמריקאיים. בחזרה לנס ציונה: התעטפתי בחולצה שקיבלתי ב"תנ"ך תש"ח", סרט חימום לאוזניים שהביא לי אחד האקסים מחופשת הסקי, כובע "הר לעמק" נגד הגשם וכפפות נייק באדיבות צה"ל. מותגים איכותיים כבר אמרתי? "אמא, אל תכבי את הדוד!" - ושיהיה בהצלחה עם השפעת מחר.
סוף סוף הפוגה בגשם - יוצאים לרוץ. בכך עברנו את החלק הכי קשה בריצה.
קילומטר שני - הפסקת פיפי+הפתעה. קיבלתי! לא הפתעה, זה כתוב ביומן כבר חודש, אבל לא טרחתי לבוא מוכנה. כרגיל.
טוב, מה עושים?
ממשיכים!
הבלחה של קרני השמש המשתקפות על שלוליות המים משמשת רקע לריצה שלנו. מגיעים אל החוף, טיפטופון קצר, ג'ל חורפי (!GU PEANUT BUTTER), סלפי וחוזרים. המצב למטה גרוע. בקצב הזרימה הזה, בקרוב הכרישים יגיחו מהים ויבואו לטרוף אותי. אין ברירה אלא לרוץ מהר יותר....;)
דביר מצא את הטיימינג מצוין לשיחות עבודה, מה שגרם לו למעוד הישר לתוך שלולית מים עסיסית ולרוץ את המחצית הנותרת עם נעליים ספוגות במים. גיל דאג לצחוק לאידו בקול רם, בטח כיוון שהזוג שלו היה ספוג החל מהקילומטר השלישי. השעון שלי נעצר באמצע הדרך בפעם השניה, מזל שיש טלפון חכם לגיבוי. החושך יורד והקור מתגבר. דביר וגיל מתחילים לפנטז על סיום קולינרי בשיפודיה של מושון על הדרך. אני נושמת לרווחה כשהשווארמה סגורה ואנו מחליפים את הקוליפורמים בסחלב חם באדיבות הבית של פיסטוק. איך עוד לא המציאו ג'ל בטעם סחלב?! מחמם מבפנים... דביר חושב שה-GPS עצר לקילומטר אחד. לפי הרגליים שלי, הוא נעצר לעשרה לפחות. אולי זה הקור, אולי השבוע הקל שמאחורי - כי באופן אישי, זו הארוכה הכי קלילה שהיתה לי.

איזה שאקלית

נראה לי שהייתי מסתובבת הביתה על המקום.
פעם חשבתי שיש חוק כזה שלא מקבלים מחזור בזמן ספורט. ואז באמצע אימון קונג פו גיליתי שחוק מרפי גובר...
ואל תשכחי ש-GPS לא קולט טוב בעננים.

לא קולט טוב בעננים?

אולי הייתי חוזרת אם הייתי לבד, אבל לא יכלתי לברוח לחברי לריצה...

למה את חושבת שה-GPS לא קולט טוב בעננים?
ספציפית ה-GPS של השעון? של GARMIN?

GPS מסתמך על קליטת ארבעה לוויינים, ללא תלות במזג האוויר. לא ראיתי שהטלפון או ה-WAZE מתבלבלים בעקבות מזג האוויר...

susieada

New member
מכל הסיבוכים יצאה ארוכה הכי קלילה!

תודה ששיתפת! בכנות. בהומור! כל הכבוד שלא ויתרת!! טוב שהשארת את הכרישים רעבים!

מוכר לי מאיפה שהוא...

כתבת מקסים! היה לי פעם אירוע כזה של מחזור בהפתעה בתחילת ריצה של 47 ק"מ. הרגתי אותו בדרך ולא חזר במשך 3 שבועות

oggi2

New member
רגע, יש GU חמאת בוטנים???

אני נמנעת כמעט לגמרי מג'לים, אבל פה אשמח לחריגה. ולשאלתך- לשמחתי אני לא יכולה להגיד לך, אני הופתעתי (באמת הופתעתי, מישהו החליט ש-21 יום זה החודש החדש), איך שחזרתי הבייתה אחרי אימון שחייה בבריכה, הפדיחה האולטימטיבית של גיל 14.
תמונה חמודה לאללה, וכן, יש מצב לקו ג'לים ים- תיכוני- סחלב ובאקלווה לחורף, מלבי ואבטיח לקיץ. ומי שרוצה- קרמבו.

כן! יש!

השותף שלי לריצה בבסיס הביא לי מתנה בסוף ריצתנו הקצרה השבועית.
"שיהיה לך משהו מחמם בארוכה בשבת"
איזה מתוק הוא!

אברר מאיפה רכש את המציאה, ואצ'פר אותך.

מלון, איפה יש את הטעמים הללו? זו יכולה להיות התנסות מעניינת לארוכה הבאה. פפרוני לגוון...
ליאת, תוכלי לטעום טעם של בשר לראשונה בעשר השנים האחרונות - אבל לא באמת.

melon

New member
למשל פה

(לא יודעת אם יש בארץ בחנויות )

אגב. פפרמנט - זה מנטה כזאת.
למרות שטעם פפרוני נשמע מלהיב ...

oggi2

New member
10 שנים? לפחות 35

להוציא חודשיים אי שם באמצע. ואם אני הולכת לאכול בשר זה בטח לא יהיה בצורת ג' ל
. מנטה היה גם לאחת החברות הישראליות, הוא מחכה פה שנתיים בערך (קיבלתי באיזה מירוץ) שמתישהו יהיה לי אומץ לנסות. תודה כפרות, לא נדבקה לשונך לחכך אחרי הג'ל הזה?

tom696

New member
ג'לים ל-gu

למיטב הבנתי יש בהם חומצות אמינו מהחי (ג'ל בטעם פפרוני נשמע לי מזעזע אבל כשאני חושבת באופן רציונאלי גם כל טעם אחר נשמע לי מזעזע) . בכל מקרה, לא ממקום של הטפה אבל יש מוצרים אחרים.

oggi2

New member
נכון, באופן כללי אני לא לוקחת ג'לים

לפחות לא מסתמכת עליהם באימונים, אלא מחזיקה למקרה חירום- ברכיבות ארוכות. חומצות האמינו עד כמה שאני זוכרת מגיעות מהג'לטין, ב GU, ברח לי השם של החברה הישראלית שמייצרת, אבל שם זה צמחי (ויש עוד כמה). ג'ל בטעם פפרוני נשמע כמו הגרסאות שהמצאנו פעם - ג'ל גפילטע, מעורב ירושלמי, סביח ושקשוקה. לא בסיבוב החיים הזה. או הבא.

צ ל י ל 8

New member
נדבקתי בחיידק

הריצה

כל השבת הסתכלתי מהחלון לראות מתי יפסיק הגשם כדי לצאת לאימון שלי. אני לא אוהבת את הגשם, אבל אין בעיה עם הקור.
בארבע לבשתי חולצה ארוכה, ג'קט וטייץ ויצאתי עם הקור הזה.
התחממתי מאוד משר ועשיתי את 30 הדקות שלי כל האפליקציה. כבר רצה 8 דקות רצוף, 5 דקות הליכה ושוב 8 דקות ריצה (ב-8 דקות ריצה אני עושה כקילומטר).
חזרתי הביתה כי התבאסתי לרוץ בשלוליות
. כשאמרתי בבית שהיה לי ממש כיף שאלו אותי "אז למה חזרת?". אמרתי אוקיי... אני יוצאת שוב הפעם רק להליכה מהירה, ויצאתי שוב לחצי שעה.

לא יכלתי לשבת בבית. השתגעתי....

ממה מיה

New member
שאקלית אמיתית - זהירות מהתמכרות

כל הכבוד!!! אני ורא מפוסט לפוסט את ההתקדמות שלך וזה ממש מעורר הערצה!

למעלה