יום שני-
האח הגדול

shlomy85

New member
קותי חושף לוק חדש...

כנראה תמונה מהיום..

ותמונה נוספת שלו עם 'מכר ותיק' מהשבוע שעבר..

lili255

New member
דווקא לדעתי היא עדכנית

כי יש לו הרבה שיער. כשהוא יצא מה"אח" הוא היה מגולח לגמרי

ronsil

New member
את הצ'ק הוא קיבל במשרדי ההפקה בנווה אילן לא?

מה שזה לא יהיה והיכן שלא יהיה הגיע הזמן שיגלו לנו מה קורה עם קותי...ויחסכו מאיתנו פיענוח תמונות

אחרי השוואה-הצלבה בין התמונות של קבלת הצ'ק +

מיקום המשרדים של קשת - רמת החייל.ופירסום הכתבה של וואלה. (כשמכורים אז מכורים) מסתבר שזה באמת ביום של קבלת הצ'ק. דווקא רציתי שזה יהיה משהו חביב יותר..... איזה חדשה טובה או משהו.

lili255

New member
אין מצב שזה מאותו היום! הסבר בפנים

ביום של קבלת הצ'ק קותי היה מגולח לגמרי בראש, ובתמונה החדשה יש לו מלא שיער. זאת תמונה מאד עדכנית!

I מ י ר ב I

New member
התמונה נראית לי מאולפן טלויזיה

אם אני לא טועה,אולפני מימד ברמת החייל.הייתי שם פעם.

ronsil

New member
חחחה עדיין עם האול סטאר שקיבל בבר מצווה

לפחות הגרביים חדשות..נראה שהתמונה צולמה באולפן שידור, אתה יודע משהו על זה שלומי?

shlomy85

New member
זה פורסם לפני כ-20 דק' בעמ' הרשמי של האח

בפייס'.
מאז כבר עשה כ-2000 לייקים ו-222 תגובות..

אולי זה מיום קבלת הצ'ק, אין לי מושג האמת...זה רק ניחוש.

sweetgood526

New member
פגישה מקרית? חחחחחחחחחח קותי לא שומר

טינה ככל הנראה.....
והתמונה הראשונה יכול להיות שהוא צילם משהו?

shlomy85

New member
לא ידוע עדיין. אם זו תמונה ישנה, אז מוזר שהיא

פורסמה דווקא עכשיו. כנראה שזו תמונה חדשה..

ברגע שאדע יותר, אעדכן..

איזה רזים הם ...את שניהם צריך לשלוח לחוות

פיטום.

זה לא מיום קבלת הצ'ק, השיער שלו ארוך ואלו לא המכנסיים, נדמה לי היה לו שם ג'ינס בהיר.

שרונס91

New member
לגבי יאנה...

אני מאוד אוהבת את יאנה כבר אמרתי את זה בזמן התוכנית שהיא פייבוריטית שלי...
מאוד מאוד מרוצה ממה שהולך איתה עכשיו רואים שהיא פה בשביל להישאר אני מקווה ויודעת שזה גם מה שיקרה..

אבל אני לא מבינה איך היא מצפה לעבור גיור? ראיתי את הראיון שלה בווינט ולא כל כך אכפת לי שהיא לא ענתה על השאלה הזאת אבל זה בהחלט גרם לי לחשוב כאילו איך היא באמת תעשה את זה?
אני לא שופטת רק שואלת..

sweetgood526

New member
מה זאת אומרת? לא ראיתי בYNET ששאלו אותה על זה

בכלל רק בנוגע לקבלה של המשפחה של קותי ושהיא אמרה שהם קיבלו אותה.

לגבי הגיור....יש הרבה דרכים לעבור גיור....לא יודעת את הדרישות הפורמליות....אבל לפי מה שיאנה אמרה בלי הרקע שלה וכו' נשמע שהיא רק צריכה לעבור את המבחן.......
אני יודעת שבמקרים אחרים זה יותר מסובך אבל לא לשכוח שאמא של יאנה התגיירה אבל לא קיבלו את הגיור שעשתה...היא למדה שנים בבית ספר דתי....ומקיים הרבה מהמצוות הדתיות ושומרת.....

אולי מה שמפחיד את יאנה זה המבחן עצמו כאילו היא יודעת את הדברים אבל קשה לה עם המבחן ללמוד כל כך הרבה וזה כל כך משהו חשוב.....

יש הרבה ודברכים רבות לקבל את החותמת אבל אם היא רוצה לעשות זאת ישר....כנראה המבחן....לא מבינה גדולה בזה....
תתפלאו מה רבנים עושים לעיתים.....אביבית אפילו הציעה לה למעשה דרך עורך דין לעשות את זה.....

שרונס91

New member
תהליך גיור נורא פשוט

הכתבת אמרה לה ״מה תעשי לגבי הגיור הרבנים לא מאשרים..״ או משהו כזה...

אומנם יאנה עברה שנה של תהליך אבל בזמן השנה הזאת היא הייתה צריכה להוכיח שהיא עושה מידי פעם שבתות אצל משפחות שומרות שבת ויודעת את המצוות ובהחלט עושה אותם..

לא משנה ממש היא מפחדת או מה שהיא חיה כל עוד בסוף היא רוצה את החותמת (ידוע לי שמגיעה לה החותמת והיא חיה כיותר יהודייה ממני אבל זה לא העניין) ברגע שהרבנים רואים תמונות שלה עם בגדי ים הם לא יסכימו לה לגשת למבחן בכלל... ויכשילו אותה על צניעות..

( יש לי חברה ששירתי איתי ועשתה את התהליך דרך הצבא )

לגבי העורך דין אין לי מושג איך זה הולך ואם זאת אופציה אפשרית בכלל..

sweetgood526

New member
לא שמתי לב....הכתבת כנראה התווכנה למקרה שהיה

בעיתונות.....על גיור דרך הצבא?
הכי פשוט יהיה עם אמא שלה תעבור את התהליך לא? ככה זה יכשיר את יאנה ואת האחים שלה....אבל אמא שלה יש לה בעיה בעברית וכו'...
האמת לא מומחית בתחום .......היא זה ככה היא בין הפטיש לסדן אני מניחה שהיא יודעת מה צריך לעשות....אולי זה מאותה נקודה והלאה למשך תקופה מסויימת?
היא לא יכולה להרשות לעצמה לפספס את הזדמנויות האלה....הדוגמנות זה הכסף הנזיל כרגע.....גם ככה מה שהיא רוצה להיות זה יותר שחקנית....ברגע שהיא תצליח להיכנס יותר לעולם המשחק ....יהיה לה יותר קל לעשות את התהליך כולל לצניעות וכו'....לשמור שבת לא נראה לי שתיהיה לה בעיה לעשות או להראות....

למעלה