הבעיות
קודם כל אני ממש לא אובייקטיבית בגלל ג'ו ג'ין מו. לכן כל מה שאגיד בטח מוטה מאוד בכיוון אחד. למרות שאני באמת משתדלת להיות אובייקטיבית.
אז ככה:
מאוד לא אהבתי את היריב (Ji Chang Wook) הדמות שלו בהתחלה היתה משעשעת אבל מהאצמע בערך הוא ממש עיצבן אותי. גם השחקן לא מוצא חן בעיניי. לא בגלל שהוא היה היריב ש ג'ין מו ולא בגלל הדמות שלו אלא בגלל שהוא נראה, איך אגיד זאת - לא מספיק קוריאני. האף שלו נראה לי אחרי ניתוח פלסטי וממש לא אסיאתי. יותר אמריקאי סולד כזה.
אני מבינה שאולי לצופות הצעירות הוא נראה מאוד אטרקטיבי ולכן כנראה שינו את העלילה בהמשך הסדרה. היו פרקים שג'ו ג'ין מו בקושי ההופיע על המסך והתלונות הגיעו לרמה שהסוכנות שלו התערבה בעניין.
אז זה מאוד הפריע לי שהיה מורגש ששינו את התסריט ואז היו כל מיני אי התמאמות ופשלות.
דבר אחד אולי ירגיע אותך שהתסריט נהלך לכיוון שאף אחד לא ציפה ואם זה ינחם אותך וכאן בא
היא תשאר לבד. גם לא אם השני. סוג של... יש עוד דמות בסרט שכולם מאוד התלהבו ממנה. בהתחלה הוא היה מינורי יחסית אבל קיבל הרבה יותר פריים טיים אחר כך. היו כאלה שרצו שהקיסרית תהיה איתו.
ועוד משהו. אחרי ששידרו את הפרק האחרון, היו תלונות מהאוהדים של Ji Chang Wook ובבושה וחרפה הם הוציאו סוף אלטרנטיבי דבילי לחלוטין. לא יאומן אבל אכן קרה. שוועות באמת. עם כל ההיסטוריה העצובה עשו לסדרה סוף פילוסופי יפה ונכון בעיניי. אבל גם אותו הרסו עם הגירסה האלטרנטיבית.
שורה תחתונה. נראה לי הסדרה הזו עשתה כל כך הרבה רעש שעכשיו פשוט חובה לראות אותה כדי לגבש דעה אישית בעניין.