טופ 10 דרמות לטובה ולרעה

Larc En Ciel

New member
חחחחחחחחח הייתי רוצה להיות זבוב על הקיר

רק כדי לראות את הפרצוף שלה, במקרה שהיא לא שמה לב שיש לה פלומה על הפנים ועשו לה זום אין על זה

אבל כן אני מקווה בשבילה שזאת באמת הייתה הצהרה פמיניסטית, יודעת מה עכשיו אני סקרנית, נלך לבדוק את העניין לעומק

Larc En Ciel

New member
חחח לגמרי בושות, איך אפשר שלא להשים לב לזה?

כשמאפרים אותך את יושבת מול מראה ענקית, שיש בה גם תאורה
.

ולממצאי החקירה
: אנחנו לא היחידות ששמנו לב, ובהינו בפלומה, מה שכן אין שום תגובה רשמית (מתורגמת) ממנה, אולי היא מעדיפה להתכחש לזה?

carmelbn443

New member
יודעת מה? עזבי הפקה, מראה, תאורה

אין לה חברות? אמא? במקומה גם אני הייתי מתכחשת לזה

Larc En Ciel

New member
חח אולי לא היה להם נעים?

למרות שבמקומה הייתי הורגת אותם אם הם לא היו אומרים לי, ונותנים לי להצטלם ככה חח

וכן כנ"ל חחח

cheburasha

New member
200 Pounds Beauty???

איך? איך? איך? אני כל כך אהבתי את הסרט ואת השירים וכמובן השחקן הראשי

לגבי השאר, ממה שראיתי מסכימה. Codename: Jackal - תסריט טוב שהלך רע. Playful Kiss גם היה מעצבן למדיי.
IRIS- אם התכוונת לסרט אז גם אני לא אהבתי. אבל אומרים שצריך לראות את הסידרה קודם כדי להבין מה קורה שם.

Larc En Ciel

New member
ממה שאני זוכרת המסר שם היה את מכוערת תעשי

ניתוחים ואז תוכלי להיות מפורסמת, כי אם לא, את כ"כ מכוערת שאולי נעשה לך טובה, ניקח את הקול שלך, ונתרום אותו למישהי שנראת טוב, בקיצור ממש לא התחברתי לנושא של הסרט
, האמת שאני לא זוכרת כבר מי היה הראשי מה שאומר שכנראה הוא לא השאיר עלי יותר מדי רושם
.

בIRIS התכוונתי לעונה הראשונה של הדרמה, זה התחיל נחמד, אבל אז זה היה משעמם ודביקי אז פרשתי
.

cheburasha

New member
האמת היא שהמסר היה בדיוק ההיפך

אל תאהבו בגלל הפרצוף אלא בגלל התוכן.

זאת נחשבת לאחת הקומדיות הרומנטיות הטובות ביותר. אולי סתם שכחת או שבאמת לא אהבת. קורא, על טעם וריח לא מתווכחים

Larc En Ciel

New member
יכול להיות ראיתי את הסרט ממש מזמן, וזה המסר

שאני לקחתי ממנו, אבל אני חייבת להגיד שאם זה באמת המסר, קצת צבוע להביא שחקנית שעברה ניתוחים
.
וכן על טעם ועל ריח

cheburasha

New member
גם היא אחרי ניתוחים? טוב, גם בסרט היא משחקת

מישהי שאחרי ניתוח פלסטי אז זה כן מתאים.

וזה מזכיר לי שהבטחתי שרשור בעניין. אז בקרוב...

Larc En Ciel

New member
חח כן ונראה לי שיותר מאחד, אם הראייה שלי חדה

מספיק נראה שהיא עשתה בסנטר, באף, ובעיניים

חח כן, למרות ששוב המסר של הסרט..... אבל מצד שני זה נדיר למצוא מישהי לא מנותחת בקוריאה

וכן!!! אני עדיין מחכה לזה!!

cheburasha

New member
הרשימות שלי

הדרמות הטובות:
Coffee Prince
A Gentleman's Dignity
Secret Garden
Padam Padam
Protect the Boss
Emergency Couple
Empress Ki - לגבי הסדרה הזו יש לי השגות. אם כל האלה שציינתי לפני זה הן ממש מושלמות מבחינתי או כמעט מושלמות, כאן יש לי בעיות עם התוכן ומהלך העניינים. אבל כיוון שהסדרה החזיקה אותי חצי שנה מרותקת אז היא עדיין ברשימה
Punch - כאן היתה לי בעיה קשה עם שחקן אחד שהיה ממש גרוע וקיקל המון ועוד כמה השגות קטנות. חוץ מזה עדיין ברשימת האהובות.

סרטים אהובים:
זאת משימה קשה יותר כי ראיתי מאות סרטים ואהבתי עשרות. אבל אנסה בכל זאת.
סרטים קוריאניים:
Going by the Book
A Frozen Flower
200 Pounds Beauty
The Restless
The King and the Clown
Mr. Socrates
My Tutor Friend
...Ing
Temptation of Wolves
She's on Duty

סין / הונג קונג / טאייוואן:
House of Flying Daggers
Hero
Infernal Affairs
Little Big Soldier
ואי, קשה לי! מרוב שיש סרטים טובים אני לא רואה כמעט כלום פעם שניה אז אם פעם זה היה מעולה, לא יודעת איך הייתי רואה את הסרט היום.
אז זהו. מרימה ידיים. לא יודעת מה עוד.

carmelbn443

New member
התלבטתי אם לראות את Empress Ki

ראיתי את שני הפרקים הראשונים והייתי די מרוצה אבל אז פתאום הבנתי שהראשית לא באמת הולכת להיות עם מי שרציתי (השחקן האהוב עליך
) וזה קצת הוריד לי. כדאי בכל זאת להמשיך? איזה בעיות היו לך עם התוכן והעלילה?

cheburasha

New member
הבעיות

קודם כל אני ממש לא אובייקטיבית בגלל ג'ו ג'ין מו. לכן כל מה שאגיד בטח מוטה מאוד בכיוון אחד. למרות שאני באמת משתדלת להיות אובייקטיבית.
אז ככה:
מאוד לא אהבתי את היריב (Ji Chang Wook) הדמות שלו בהתחלה היתה משעשעת אבל מהאצמע בערך הוא ממש עיצבן אותי. גם השחקן לא מוצא חן בעיניי. לא בגלל שהוא היה היריב ש ג'ין מו ולא בגלל הדמות שלו אלא בגלל שהוא נראה, איך אגיד זאת - לא מספיק קוריאני. האף שלו נראה לי אחרי ניתוח פלסטי וממש לא אסיאתי. יותר אמריקאי סולד כזה.
אני מבינה שאולי לצופות הצעירות הוא נראה מאוד אטרקטיבי ולכן כנראה שינו את העלילה בהמשך הסדרה. היו פרקים שג'ו ג'ין מו בקושי ההופיע על המסך והתלונות הגיעו לרמה שהסוכנות שלו התערבה בעניין.
אז זה מאוד הפריע לי שהיה מורגש ששינו את התסריט ואז היו כל מיני אי התמאמות ופשלות.
דבר אחד אולי ירגיע אותך שהתסריט נהלך לכיוון שאף אחד לא ציפה ואם זה ינחם אותך וכאן בא
היא תשאר לבד. גם לא אם השני. סוג של... יש עוד דמות בסרט שכולם מאוד התלהבו ממנה. בהתחלה הוא היה מינורי יחסית אבל קיבל הרבה יותר פריים טיים אחר כך. היו כאלה שרצו שהקיסרית תהיה איתו.
ועוד משהו. אחרי ששידרו את הפרק האחרון, היו תלונות מהאוהדים של Ji Chang Wook ובבושה וחרפה הם הוציאו סוף אלטרנטיבי דבילי לחלוטין. לא יאומן אבל אכן קרה. שוועות באמת. עם כל ההיסטוריה העצובה עשו לסדרה סוף פילוסופי יפה ונכון בעיניי. אבל גם אותו הרסו עם הגירסה האלטרנטיבית.

שורה תחתונה. נראה לי הסדרה הזו עשתה כל כך הרבה רעש שעכשיו פשוט חובה לראות אותה כדי לגבש דעה אישית בעניין.

carmelbn443

New member
נראה לי שאני אתן לה עוד צ'אנס

אבל זה קצת מבאס שאין קו עלילה רומנטי ברור... נו, טוב, ג'ו ג'ין מו הזה שלך באמת חתיך והדמות שלו מוצאת חן בעיניי, אז בשבילו אתן לדרמה הזדמנות שנייה. תודה!

cheburasha

New member
העלילה הרומנטית ברורה לחלוטין דווקא

בואי נגיד ככה. הבעיה העיקרית היא הסקרין טיים. למי מגיע יותר

חוץ מזה, זו דרמה היסטורית. אין מה לעשות, אם הקיסרית היא אישתו של הקיסר אז אי אפשר לעשות אותה אישתו של מישהו אחר. לא לגמרי לפחות.
חייבת לציין שהדמות של ג'ו ג'ין מו בסדרה היא מהממת. גבר מושלם. פשוט מושלם. ואם נראה שבקוריאה בזמן השידור משום מה אהבו מאוד את ג'י צ'אן ווק, אז זה לא לגמרי נכון. את יודעת שיצא סקר על השחקן המועדף במחצית הראשונה של 2014. ג'ו ג'ין מו עבר אותו שם. ועוד, עכשיו הדרמה משודרת בטאיוואן ושם העדפות הן ברורות לחלוטין (מצרפת תמונה) וכל פעם שיש סצנה מעניינת עם ג'ו ג'ין מו אז הרייטינג של הסדרה קופצת כלפי מעלה.

carmelbn443

New member
סקסי אובמה, גדול!
וההפרש מטורף

אני אנסה ואראה, זאת תהיה הדרמה ההיסטורית הארוכה הראשונה שלי, אז אני די בונה על ג'ו ג'ין מו שיחזיק אותי צמודה למסך

cheburasha

New member
לא יודעת למה אובמה אבל סקסי מאוד!

גם אצלי היא היתה הראשונה והיחידה בינתיים. מאוד נהניתי לראות אותה

carmelbn443

New member
לא יודעת, ככה כתוב מעל התמונה. אני גם לא

מבינה את הקוריאנים והפרחים שלהם. מה זה בכלל אומר flower boy? בכל אופן, על זה שהוא סקסי אין וויכוח בכלל

למעלה