טופ 10 דרמות לטובה ולרעה

cheburasha

New member
כן, ראיתי את זה כתוב. גם אני לא מבינה

לגבי flower boy עוד אפשר להבין. הוא צעיר וחתיך. בטח לזה הכוונה...

העשירייה האהובה עליי

sungkyunkwan scandal/ השערוריה של סונג-קיון-קוואן
49 ימים
Shut up! flower boy band
White Christmas
Secret Garden
I hear your voice
Master's sun
הסרט Antique Bakery
הסרט A Werewolf Boy/ נער זאב
על האחרון עוד לא החלטתי... אוליי הסדרה חברה שלי היא גומיהו...

הרשימה נכתבה לפי זמן הצפייה שלי בסדרה/סרט ולא לפי מידת ההצלחה

maayanro123

New member
שלי
מסודר לפי סדר רנדומלי לחלוטין:

סדרות אהובות
:

סאם סון המתוקה
White Christmas
Shut Up! Flower Boy Band
I Hear Your Voice
A Gentalman's Dignity
Last Cinderella
Love Shuffle
(Who Are You (2013
Yamada And The Seven Witches
Let's Eat
Rich Man, Poor Woman

בטעות שמתי 11

סרטים אהובים
:

Secretly, Greatly
Antique Bakery
Paradise Kiss
Heveanly Forest
Koizora

אני פחות טיפוס של סרטים, אז תסלחו לי אם יש לי פחות מעשר

ולפחות אהובים
:

I Am Legend - על פניו זאת הייתה אמורה להיות דרמה מוזיקלית על אישה גרושה שמחליטה להקים להקה עם חברות שלה, אבל בפועל זה פשוט היה רע. הראשית שם שברה שיאים חדשים של טימטום.
Dream - אני יודעת שאלינה תחלוק עליי, אבל באמת ששרדתי אותה רק בגלל קים בום. אולי אם הייתי רואה אותה בזמן אחר הדיעה שלי הייתה שונה.
Summer Nude - הדבר הטוב היחיד שהיה שם זה יאמאפי.
King of Dramas
Bad Guy
Playful Kiss - כי הראשית הייתה ממש מעצבנת.
Cinderella's Sister
Project Makeover

falkor6

New member
טוף, מתחשק לי לחפור

למרות שאני לא פה הרבה
מותר?

דרמות טובות (שלא השתנו הרבה אם בכלל, במהלך השנים...
)

1. סאם סון והיהלום בארמון. שתי דרמות שאני שמה במקום הראשון כי הן הראשונות שגרמו לי להתאהב בדבר המשוגע הזה שנקרא דרמות קוריאניות

2. אייריס 1 -בעל ומאומץ ראשון שלי
שחקן מוכשר בטרוף - ביונגי
3. זמן בין כלב לזאב -ג'ונקי. וכל מילה מיותרת

4.ציידי העבדים- בעל מספר 2
ג'אנג היוק . אבל ברצינות דרמה מדהימה וסוחפת ומרגשת וג'אנגי נותן שם משחק אדיר כמו בכל דבר שהוא עושה. (וגם מי ששיחקה את הרקדנית. הראשית ממש לא תפקיד גרוע)
5 סיטי הול - אני לא צריכה לדבר על הכישרון האדיר של הראשיים נכון? באתי לדרמה בלי ציפיות ו... ואהוו באמת דרמה מומלצת!
6. קופי פרינס. לא צריכה להוסיף

7. שבועיים- שוב... ג'ונקי.
8. כבודו של ג'נטלמן
9. תודה לך
10. אילג'ימה
11. (תסלחו לי על הגלישה , כן?) שודדים
12. לבלוע את השמש

יפניות: ליטר של דמעות, ידי אלוהים

פחות אהבתי (ואין הרבה כי אני בוחרת דרמות בקפידה):
1. רומן אהבה סודי- הדרמה שעממה למרות המוסיקה הנפלאה. שחקנים עם אפס כריזמה (לדעתי בלבד, לא לסקול). דווקא נשמע מעניין בהתחלה רומן עם הבדלי גיל אבל לא

2. דוקטור צ'אמפ- ראיתי כל כך מזמן אבל זכורה לי כדרמה סתמית
3. הנשאי לי מרי - שרדתי בגלל סוקי. הראשית עיצבנה

4. פסטה- הדרמה היחידה שהפסקתי. בפרק השישי.
5. פיניקס

סרטים אהובים (אם אני כבר כאן
)
1. המלך והליצן
2. פרח קפוא
3. האיש משום מקום
4. לפגוש את השטן
5. נער זאב
6.שמש לילית (יפני)
7. kids (יפני)
8.היא בתפקיד
9. עשבי מרפא
10. חברתי המורה
11. דבר תמים
12. אני נותן את אהבתי הראשונה לך (יפני)
13. always you

זהו. סליחה על החפירה ואם תרצו הרחבה...

נראה שהטעם שלי דיי שונה כאן, לא?

cheburasha

New member
נעמה! ואי מלא זמן לא שמענו ממך!

למה הטעם שלך שונה? חוץ מהיפנים בקוריאה אני ממש באותו הכיוון. כל האהובים שלך, חוץ מבודדים, ראיתי ואהבתי גם. אני פשוט לא מסוגלת להכניס לקטגוריית אהובים את הסרט I saw the devil כי ראיתי אותו פעם אחת. התרשמתי מאוד! אבל לא אראה אותו שוב. לא נראה לי. זאת חוויה חזקה מדי.
חוץ מזה, חצי מרשימת הסרטים שלך חופפת את שלי

falkor6

New member
היי

עכשיו הסתכלתי יותר טוב
כן הרשימה שלנו דיי דומה
אולי זה כי אנחנו יותר קרובות בגיל

וגם אצלי The Restless ו Temptation of Wolves היה נכנס לרשימה אם היא הייתה יותר ארוכה חחח

הסיבה לבחירה שלי בדרמות ובסרטים היא לא כמה פעמים צפיתי , אלא מידת ההשפעה שנשארה עלי. אני פשוט לא רואה טעם לראות שוב כי יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה, אז למעט קופי פרינס וסאם סון לא ראיתי דבר פעמיים. (אבל אני ממש ממש רוצה לחזור לעוד כמה דרמות מהרשימה אין לי זמן!
).

לפגוש את השטן זה באמת סרט שמשאיר חוויה חזקה והשחקן הוא האהוב עלי ככה ש.. נכנס לרשימה

את לא צופה בדרמות/סרטים יפנים? אם לא זה ממש הפסד. אשמח להמליץ אם יש משהו שמסקרן אותך

cheburasha

New member
מבחינת הרושם - אין ספק!

אם הייתי הולכת לפי הרושם אז הייתי משנה את הרשימה חלקית. זוכרת שראיתי את הסרט הזה, זה היה זעזוע רציני. כמו שבעה צעדים. שני הסרטים המזעזעים ביותר. מזעזעים במובן הרע והטוב ביחד.

לגבי היפנים - לפעמים אני רואה סרטים. ממש בודדים, יכולה לרשום כאן רשימה של 10-15 לא יותר. לא מתחברת ליפנים. וגם הם פחות מוצאים חן בעיניי חיצונית. יחסית לקוריאנים וסינים. אם כבר אני רואה סרט יפני אז מהישנים דווקא, של אקירה קורסאווה. אחד מחכה לתורו במחשב שלי... או משהו מיוחד מאוד. למשל ארגאמי. ראית? http://mydramalist.com/7079-aragami
וגם ראיתי כמה סרטים עם Odagiri Joe כי יש בו משהו שאני אוהבת מאוד. אבל אלה לאו דווקא סרטים יפניים . הוא שיחק בשניים קוריאניים

חוץ מזה יש סידרה אחת שאולי אראה כי היא קורצת לי. משהו של לחיותלצד השטן... משהו כזה

falkor6

New member
הסרט הזה נשמע מסקרן..

לא יצא לי לראות הרבה סרטים. בטח לא יפניים, ובטח לא לא מתורגמים

זה צריך להיות סרט שאני ממש ממש ארצה לראות בשביל שאצפה ללא תרגום בעברית. תוצאה של עצלנות+חוסר זמן

אני חושבת שאת המלך והליצן ראיתי ללא תרגום. אז ברמה כזאת

אותי דווקא היפניים מאוד מסקרנים, ולטעמי יש משהו מושך גם בחיצוניות שלהם ובשפה שלהם. אני פשוט באופן טבעי הולכת לקוריאניים גם בגלל שיש יותר היצע בדרמות וסרטים.

הסרט "שמש לילית" שבר את ליבי וגם "אני נותן את אהבתי ה-1 לך".
אחרי השוק שקיבלתי מהקוריאנים באייריס (בין הדרמות הראשונות שלי ), וב 49 ימים אני כבר לא מופתעת מסופים אכזריים ובכל זאת אצל היפניים זה קצת שונה...

אבל דרמות שאני מאוד מאוד מאוד ממליצה עליהם זה ליטר של דמעות וידי אלוהים. באמת שזה אחר ומדהים. ליטר של דמעות מאוד מלמד ונותן פרופורציות לחיים , ולמרות השם, דווקא משאיר אותך אופטימית (וכן, הזלתי הרבה יותר מיליטר
) וכך גם ידי אלוהים השאיר אותי הרבה זמן לחשוב אם הייתי יכולה לרפא במגע יד או להרוג במגע יד, מה הייתי עושה? פילוסופי קצת

cheburasha

New member
אני אחשוב על ההמלצות שלך...

אבל בינתיים יפנים לא בראש שלי. אם כבר לגוון אז אני רואה סרטים הודיים. ההודים נהיו ממש תותחים בסרטים בכל ז'אנר.

אבל איך את מצליחה לראות בלי תרגום? את מבינה משהו?
את הסרט ארגאמי לא תביני בלי לדעת על מה מדברים שם. הוא קצת פילוסופי ולא קורה שם הרבה. הכל בקטע של ההבנה. קחי בחשבון.
אבל אם את מבינה יפנית וקוריאנית ברמה שאת יכולה לראות בלי תרגום אז שאפו!

falkor6

New member
אני לא רואה בלי תרגום

איך הבנת את זה ככה?
אני מבינה טוב אנגלית, אבל הם מדברים לפעמים מהר מידי אז אני צריכה לעצור כדי להספיק לקרוא את הכתוביות...
ובגלל זה התכוונתי שאני מעדיפה דרמות /סרטים מתורגמים לעברית. וכאלה למזלנו לא חסר

טוב נו.. עוד סרט נכנס לרשימה

cheburasha

New member
הבנת הנקרא שלי...

מאמינה שהסרט הזה אין בעברית, רק אנגלית. אבל הוא דיי איטי אז לא יהיה לך בעיה להספיק להבין.

למעלה