איזה לק נלבש? שרשור לסופ"ש

trilliane

Well-known member
מנהל
אני בנופש, בלי כלום מאמצע השבוע...

בראשון קניתי שני מטים מטאליים של אורלי – Solid Gold ו-Glam Rock. הראשון זהב והשני ארד (גוון חלודה שכזה). בשני בלילה מרחתי את GR ככה סתם בשביל הכיף, בלי בסיס ובלי מייבש (לא צריך, זה מט שמתייבש ממש מהר וגם לא רציתי להרוס לו את הגימור כמובן). אבל בשלישי הייתי עסוקה בארגונים ואריזות והוא התקלף לי בטירוף ונראה זוועה... הסרתי אותו בנסיעה ותכננתי למרוח מחזק ואת SG (שלקחתי איתי בתיק) רק שלא היה לי זמן... וגם הציפורניים שלי (שהתארכו לאיזה 2 מ"מ) התחילו להתפצל בטירוף...

חשבתי לפחות למרוח את המחזק, אבל אין לי איפה! בחדר אני לא יכולה כי הריח יחנוק את בנזוגי (ואז הוא יחנוק אותי
) ואין מרפסת, זה רק מזגן (ואני לא רוצה לפתוח חלון וגם לא בטוחה שהוא יאוורר מספיק). אתמול כבר חטפתי ג'ננה מהאורך של הציפורניים; זה אולי יפה אבל לא נוח! ממש חרפנו אותי כבר, הן כל הזמן מתפצלות ומציקות (ואני מרגישה שאני שורטת לעצמי את הקרנית כשאני מוציאה עדשות...
). אתמול בערב נשברתי; מספריים אין לי, אבל פצירה אני תמיד מחזיקה בתיק, אז פצרתי להן ת'צורה והשארתי פס לבן קטנטן סמלי ותו לא; רווח לי.

אגב, גיליתי ששהייה בברכה (והייתי גג חצי שעה) עוזרת להבהיר מעט את הציפורניים, מן הסתם בגלל הכלור; אז למי שמחפשת שיטות...
אני לא יודעת עד כמה זה באמת עוזר; שלי מלכתחילה לא ממש נצבעות קבוע, לכל היותר השפעה קלה זמנית (שיורדת אם אני משרה אותן קצת ב-TWIST למשל). היה להן צבע רגיל גם לפני הברכה, אבל נדמה לי שהיה להן גוון טיפה יותר צהבהב (ממש בקטנה) לפני שנכנסתי לברכה (אולי מהלק שמרחתי בלי בסיס).

Plushable

New member
אני מקנאה באוסף ה-ORLY שלך :)

בנתיים יש לי רק שלושה באוסף אבל אני באמת נורא אוהבת את הבקבוק היפה וגם המריחה ממש נוחה, וכמובן הכמות המפנקת!
בא לי עוד!

trilliane

Well-known member
מנהל
אני באמת חברה טובה של אורלי...

ואני בודקת מה המצב על המדף בכל סניף של סופרפארם או אפריל שנקרה בדרכי (חלק מסניפי ס"פ לא מחזיקים אורלי בכלל) אבל כבר די מיציתי את כל הקולקציות שנמכרות בארץ ואני כבר לא מוצאת הפתעות כמעט. אולי הגיע זמן לרענן קצת?

Plushable

New member
בנוגע למבחר של אורלי בס"פ

הרבה זמן לא ראיתי שום דבר מעניין ובאמת הרבה סניפים לא מחזיקים מלאי גדול שלהם, אבל הסניף הכי אטרקטיבי שמצאתי הוא בקניון איילון ברמת גן, יש שם הרבה אורלי והרבה צבעים.
הרבה זמן בכלל לא קניתי אורלי כי זה די "יקר" גם אחרי הנחות, וגם לא ראיתי משהו מעניין, אבל אחרי קצת מחקר גיליתי שיש להם כבר ממתקים שמתחשק לי עליהם :)

trilliane

Well-known member
מנהל
במקרה הזדמנתי לקניון איילון השבוע, לא היה שוס

היה אכן מבחר לא רע, יחסית לחלק מהסניפים, אבל לא משהו מיוחד שלא ראיתי קודם. אני חושבת שכבר ראיתי בארץ את כל הקולקציות מהשנה-שנתיים האחרונות והבנתי מה יש, עכשיו צריך לחכות שיתחילו לרענן את המגוון... זה קצת מבאס שהקולקציה הכי חדשה שיש כאן היא מלפני חצי שנה (ומנגד, אם ממש מחפשים אפשר להשיג גם מאטים מקולקציות של שנתיים אחורה, אז לפעמים יש בזה יתרונות...).

Plushable

New member
נכון :\

אבל ממתי היה משהו שווה ועדכני בארץ מבחינת הלקים? :\
שמתי עין על שניים מהקולקצית האביב של השנה,
Prelude To A Kiss + Jealous, Much?
שגם הם לא צבעים מיוחדים, אבל בא לי על הפסטליות שלהם :)
מבאס שהמחיר הכי זול לבקבוק שראיתי הוא 25 ש"ח. יצא לך לראות בזול יותר?

trilliane

Well-known member
מנהל
לא; זה מחיר המבצע (הקבוע) בס"פ ובאפריל

ומהשוואה לארה"ב הוא אפילו די סביר. אפשר למצוא קצת יותר בזול ברשת, אבל המשלוח כבר מביא את המחיר לאותה רמה אם לא יותר (בעיקר אם מדובר במשלוח לישראל).

Plushable

New member
כן, מבאס

האמת לא יודעת למה התמחור הגבוה (באתרים לפעמים עולה יותר מ-OPI או CG)

trilliane

Well-known member
מנהל
כי זו לא חברה עממית ולכן כך היא ממצבת את עצמה

noash5

New member
אורלי במבצעים אפשר למצוא גם ב-20

באיילון ובסנטר קניתי וראיתי אורלי ב-20 ש"ח.

באילת קניתי אחד ב-17.. אם מישהי מטיילת שווה לבדוק.

למעלה