L LemonLimeLilach New member 21/7/12 #43 שיק- I lilac you חותמת- טופ ביוטי 70. אני פשוט מאוהבת בחותמות שמתאימות לכל הציפורן
N Nakuro New member 21/7/12 #55 China Glaze- Senorita Bonita פורמולה קצת דלילה, 3 שכבות לכיסוי מלא אבל המריחה נוחה ממש (לעומת שאר הצ'יינה שניסיתי) אני לא יכולה להפסיק לבהות בציפורניים מרוב שזה יפה! עושה לי חשק להזמין את כל הקולקציה
China Glaze- Senorita Bonita פורמולה קצת דלילה, 3 שכבות לכיסוי מלא אבל המריחה נוחה ממש (לעומת שאר הצ'יינה שניסיתי) אני לא יכולה להפסיק לבהות בציפורניים מרוב שזה יפה! עושה לי חשק להזמין את כל הקולקציה
O Osnatz1 New member 21/7/12 #66 בדיוק הורדתי אותו אתמול, הוא מקסים ויש לי את שאר הקולקציה גם, היא אחת המוצלחות שיצאו לדעתי! חוץ מהכחול שאני לא מורחת (למרות שהוא מדהים, אין לי סבלנות להתעסק עם ציפורניים שנשארות כחולות שבוע אח"כ) אני מאוד מרוצה מהשאר
בדיוק הורדתי אותו אתמול, הוא מקסים ויש לי את שאר הקולקציה גם, היא אחת המוצלחות שיצאו לדעתי! חוץ מהכחול שאני לא מורחת (למרות שהוא מדהים, אין לי סבלנות להתעסק עם ציפורניים שנשארות כחולות שבוע אח"כ) אני מאוד מרוצה מהשאר