שרשור התחדשויות

trilliane

Well-known member
מנהל
או, באת לי בול בזמן!
5 חדשים, שלל מהיום

יש מבצע 1+1 במשביר + 20% ללקוחות מועדון (כנראה על כל הלקים ואולי גם בכל מחלקת הקוסמטיקה; אבל לא התעמקתי). לראשונה קניתי שני לקים של גולדן רוז, יצא סה"כ 20 ש"ח לשניהם, 10 ש"ח ללק – מחיר סביר ביותר.

מימין לשמאל:
Golden Rose 52 תכלת טורקיזי מטאלי (הגוון הירקרק לא ממש עובר במצלמה)
Golden Rose 228 ירוק פיסטוקי פסטלי (הגוון קר יותר מכפי שנראה במצלמה) עם מיקרו שימר שלא רואים בתמונה וגם לא יותר מדי במציאות. מה שמוזר הוא שבפלסטיקים עם ההדגמות היה רצף מספרים, היה 227, היה 229 ולא היה 228!
התלבטתי בינו לבין Golden Rose 37 שהוא סוג של ירוק זית קר מטאלי, אבל בסוף בחרתי בו כי משהו בפיסטוקיות שלו מצא חן בעיניי.

היו שם גם לקים של Bourjois (אותו מבצע, רק ששם אחד עולה 35 ש"ח) והבקבוק שלהם קרץ לי מאוד, אבל מבחר הצבעים מצומצם (כעשרה, אולי אפילו פחות) וכולם קרמיים שלא ממש קוסמים לי. חבל שלא מביאים לארץ צבעים מעניינים יותר...
http://pamperedandpolished.co.uk/wp-content/uploads/2010/05/Bourjois_So_Laque_Beige_Gla.jpg

שלושת הלקים המפותפתים של טופ ביוטי באדיבות מיסיס בלק שקנתה אותם עבורי.

237 פרפרים
107 לבבות
236 כוכבים
עלו 16 ש"ח (אחד ב-6, שניים ב-10)

סיכום: 5 לקים ב-36 ש"ח. אחלה.

בהודעה הבאה תמונה עם פלאש.

Plushable

New member
תתחדשי!

הופתעתי לטובה משני הלקים של גולדן רוז, במיוחד מהראשון. נראה ממש מעניין! רק את יכולה להשיג את הדברים השווים האלו (לפחות כך זה נראה בעיני תמיד :p)
אני עדיין לא מצאתי בשום מקום גולדן רוז אבל מקוה שכשזה יקרה, אני אתקל במבחר נאה.
חייבת לציין שוב, גולדן רוז 52 סיקרן אותי מאוד! תתחדשי! D:

hollypop girl

New member
אני אף פעם לא נתקלתי במבחר "נאה"

של גולדן רוז. ראיתי סטנדים קטנים בפארמים שכונתיים ובמשביר.
בסניף שבו אני בדרך כלל קונה היה סטנד גדול של גולדן רוז ולפני משהו כמו 4 חודשים
הסטנד הפך לקופסה קטנה (בגודל קופסת נעליים) שהלקים נערמו בה אחד על השני. היום בקופסא
הזאת נשארו מק' 10 גוונים ואף אחד לא טורח לחדש את המלאי! (חשוב לציין שהסניף נמצא באחד
הקניונים הגדולים בעיר)

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה!
זה גוון שקרץ לי כבר לפני חודשיים

כשביקרתי במשביר בדיזנגוף סנטר (היה שם מעמד די מלא, למי שמחפשת) אבל אז לא היה מבצע ולא הייתי מוכנה לשלם עליו 25 ש"ח. עד כה לא ראיתי ג"ר מחוץ למשביר.

hollypop girl

New member
תתחדשי! עשית לי חשק

לבקר במשביר אפילו שכבר הפסקתי לקנות שם לקים.
אז אם הבנתי אותך נכון, כל הלקים 1+1 בלי קשר לקלאב 365, נכון?

אורזיגל

New member
אוף, המאיית באייפד משגע אותי

התכוונתי כמובן לגרנד קניון.

את האייפד הוא הפך לי לאיידס

איך מנטרלים את המאיית?

למעלה