שרשור התחדשויות

trilliane

Well-known member
מנהל
שניות...

(אני מקווה שאחרי 60 דקות הם כבר יבשים לחלוטין...)

poynter

New member
נורא אוהבת את הסדרה הזו

ודווקא הם כן מתייבשים מהר, אולי לא בדקה, אבל מהר בהרבה יותר מלקים אחרים שיש לי.

חבל שלא הביאו סדרות נוספות של רימל לארץ..

אורזיגל

New member
פעם ראשונה שאני קונה מוצרים שלהם

והרשמתי מאוד לטובה (וגם גיסתי שניסתה את אחד השפתונים ואחד הלקים ואף החרימה לי אותו).

poynter

New member
אוי השפתונים של קייט מוס מעולים!

מטרתי היא לרכוש את כל הסדרה

אבל בינתיים האהוב ביותר שלי הוא 01 כמובן, נטו אדום, מנצח!

trilliane

Well-known member
מנהל
גם לרבלון יש top speed וללוריאל היה jet set

סדרות של לקים בייבוש מהיר לכאורה תוך דקה, אבל אף אחד מהם מעולם לא התייבש לי תוך דקה באמת... אמת בפרסום?
(הם ודאי יטענו שבתנאי מעבדה זה התייבש תוך דקה; מן הסתם אם מורחים שכבה דקיקה על ציפורן חשופה במקום חם ויבש...
).

poynter

New member

ולא יצא לי לנסות של חברות אחרות, גם לא את החדשים של ג'ייד..

ענבל30

New member
קיבלתי עכשיו מארה"ב לק fastdry

של חברת wet n wild.
באופן מפתיע - אכן מתייבש מהר. תוך דקה אולי לא, אבל שתיים שלוש דקות לייבוש מלא! אבל יתרון וחיסרון בצידו: מתייבש מאט, ללא ברק. ללק קרמי זה יכול להיות יפה, אבל הלק שלי הוא של נצנצים הולוגרמים קטנטנים, וחוסר הברק ממש לא יפה בעיני. כך, למרות שהלק כבר היה יבש, הוספתי שכבה של... מייבש

גייד 429

כתום מהמם.

15 ש"ח (אני יודעת שעשקו אותי ואם הייתי יודעת לדחות סיפוקים אחרי יומיים זה בטח היה יורד לעשרה ש"ח...) בסופר פארם.

pipidi

New member
גם אני התחדשתי אתמול ב2 לקים של לייף

אחד 289 - שהבנתי שכנראה הסביבה לא מתה עליו, אחרי שראיתי תגובה של אחת הבנות שאמרה שהסובבים אותה ממש לא אהבו אותו עד כדי כך שהיא הורידה אותו מהציפורניים. בעיני הוא יפה וכייף להסתכל עליו, יש לו אפקט דואוכרומטי - בין סגול לכסוף-זהוב מטאלי.
והשני, 279 - שעוד לא ניסיתי

pipidi

New member
תודה, עכשיו שמתי לב שהצילום לא משקף היטב

את הצבע של השני, הוא יותר מנטה כזה, נוטה לירקרק.

ענבל30

New member
ההורים שלי חזרו מחו"ל

הם היו בטיול ארוך בקנדה וארה"ב, וחזרו עם שפע של מתנות.
בין שאר הדברים היפים שהביאו לי, היתה גם שמיניית הלקים האלו

מפרטת, מימין לשמאל:
שלישיית לקים של חברת confetti (לא כל כך מוכרת בארץ, אבל כבר נתקלתי בהם בבלוגים אמריקאיים):
first kiss - קרם ורוד
purple parade - סגול שימרי
tahitian turquoise - טורקיז מטלי/שימרי (יותר ירוק משמעותית ממה שנראה בתמונה).

זוג לקים של wet n wild:
I need a refresh-mint - תכלת קרמי עם נטיה קלילה ביותר לירקרקות.
blue wants to be a millioner - מתוך סדרת ה-fastdry, מקולקציה שלמה של לקים עם שמות של תוכניות טלויזיה... הגוון הזה הוא תכלת-אפרפר שקוף למדי, עם המוני מיקרו-גליטרים הולוגרמיים. הוא מתייבש מהר אמנם, אבל ללא ברק. התוצאה הסופית עדינה וסולידית יחסית. לא מה שחושבים כששומעים "לק תכלת עם גליטרים הולוגרמיים".

זוג לקים קראקל של סאלי הנסן:
distress denim - כחול כהה (איפשהו בין רויאל לנייבי, יותר קרוב לרויאל). מתפוצץ נפלא, מתייבש מהר, צבע מדליק.
vintage violet - סגול אדמדם עם שימר כחלחל - הצבע נפלא ומקורי יחסית לקראקל, אבל הוא די "עושה טובה" שמתפוצץ בכלל... פחות מרשים מהכחול, בעיני.

ולק אחרון מסדרת diamond strength של סאלי הנסן - nude shimmer, שהוא ניוד ורדרד שימרי. לא בדיוק הצבע והסגנון המועדפים עלי...

למעלה