בשישי חנכנו את המעשנה
בשישי בבוקר אכלנו במסעדה של מעדניית חוות צוק ברמת אביב החדשה- ארוחת בוקר רגילה עם חביתה שחוסלה על ידי הקטנות, סלט ירקות טרי, חמאה טובה שאכלתי את חלקה עם כפית, לחם שנראה נחמד אבל אני לא יודע להעיד לגביו ועוד כל מיני ממרחים נחמדים, הוספנו צלחת גבינות קטנה שהגבינות בה היו מעולות ועוד 2 ביצי עין שניתן להוסיף ב10 ש"ח. הכל היה טעים ונעים. החשבון היה בערך 95 ש"ח הגונים ביותר.
לארוחת הערב חנכתי את מעשנת הבשרים החדשה שרכשתי והגיעה ביום חמישי הביתה. הכנתי נתח שלם של פיקניה שתובל בהרבה מלח ופלפל והכנתי אותו לדרגת עשיה מדיום וטיפלה פחות, 2 נקניקיות גדולות (בערך 180 גר' כל אחת) שהכנתי בשבוע שעבר- בשר לבן, פיסטוקים, מוסקט וזרעי כוסברה וחרדל וגם בטטות קטנות. הכל היה מעולה ולאורך אתמול המשכתי לאכול מהבשר כשהוא פרוס דק קר או פרוס עבה יותר וקיבל צריבה במחבת. ליד מה שיצא מהמעשנה בשישי היה גם סלט של כרובית עם המון ירוקים.
לקינוח קראמבל בננות מבצק מבוסס שקדים בלבד וללא סוכר (קצת מייפל להמתקה)