אז מה אכלתם בסוף השבוע?

החתולית

New member
צהריים בבועזו

אחרי ביקור בקונסוליה הקנדית שההתנהלות בה יכולה להוות דוגמא לאיך לא לתת שירות, החלטנו לבקר בבועזו של בועז צאירי.
&nbsp
הגענו למסעדה שהיתה מלאה כמעט לגמרי בקהל מגוון, אבל נמצא לנו שולחן בפנים, ומיד קיבלנו תפריטים ומים.
המלצרית שלטה בתפריט ובספיישלים בצורה מרשימה, וידעה לפרט מרכיבים וסגנון בישול.
&nbsp
חלקנו את כל המנות. אין תפריט ברשת, ולא צלמתי את התפריט במסעדה, לכן לא אוכל לפרט את כל מרכיבי המנות.
&nbsp
סלט אצות (15) - סלט המורכב משלושה סוגי אצות וירקות. מתובל בעדינות עם חמיצות מאוזנת. אהבנו.
&nbsp
סלט הרוסמה (15) - אטריות שעועית, מלפפון, גזר וירקות נוספים. התיבול כאן היה עדין יותר ונזקקתי לתוספת של מעט סויה. לא מצאתי אותו תפל או שטוח.
&nbsp
קיושו ראמן (45) - מרק ראמן צמחוני קלאסי עם אצות קומבו, פטריות, ירקות, טופו וראמן תוצרת עצמית. המנה הגיעה פחות חמה מאשר אני אוהבת, אבל לבחור היתה בדיוק בטמפרטורה הנכונה. כל התוספות בושלו בדיוק לנקודה הנכונה. הציר הכיל טופו שהוכן בדרכים שונות, והיו בו מגוון מרקמים וטעמים מאוזנים. לטעמי הציר עצמו היה פחות עמוק מהציר בהירו, אבל גם המנה הזאת היתה רחוקה מלהיות שטוחה, ולטעמנו היתה טובה.
&nbsp
צירשי סושי (45) - מנה ממיוחדי היום. אורז סושי מוגש בקערה גדולה בטמפרטורת חדר, ועליו מגוון של ירקות טריים ומוחמצים, אצות וטופו חתוכים בצורות שונות. בעצם, אם תרצו, סושי טבעוני מפורק. מנה ססגונית ומאד נעימה לעין. זו המנה היחידה שלטעמנו לא היתה מתובלת מספיק. הבחור הוסיף רוטב חריף ואני הוספתי מעט סויה.
&nbsp
קיבלנו טעימה קטנה של אורז חם עם קימצ'י שמכינים במקום. לא אכלתי קימצ'י קודם לכן, כך שאיני יכולה להשוות למקומות אחרים. הקימצ'י שטעמנו היה מתובל מאד, והורגשה בו התסיסה.
&nbsp
בערב ובשת, אוכל בית של אנשים בדיאטה:
הרבה ירקות קלויים בתנור (חצילים, כרובית, קולרבי, גזר);
מרק גזר ודלעת עם ג'ינג'ר ושום, קינמון ואוגז מוסקט;
נתחי פרגיות מוקפצים בכף שמן עם בצל, פטריות ופלפל אדום;
פטריות פורטבלו ממולאות בגבינות 5%.
 
למעלה