החשש הוא תמיד ברור
אני חושב שאם חלילה הרגישות ברמה גבוהה, כנראה כדאי שלא לאכול משהו אם לא בטוחים ב 100% לגבי הכנתו ובמסעדות לצערינו אין דרך להגיע לרמת הכיסוי הזו.
מה שהתכוונתי זה שניתן לעשות סושי מופלא בבית בלי לוותר על שום דבר, לא מחשיב דברים מיותרים לטעמי, כמו סושי טמפורה, אפשר להשיג דגים נפלאים ולעשות דברים מעולים, דווקא התחום הזה באוכל, לא אמור להיפגע משמעותית, בסיטואציית צליאק. שוב, בהתייחסות למרכיבים עצמם, אפשרות ההכנה בבית ורמת הביטחון לגבי סביבת העבודה. לא בדקתי ממש לעומק - אבל שוב אני מעריך שכל חומרי הגלם מסביב, מירין, סוייה, חומץ אורז (שהוא די מיותר לטעמי אגב) ועוד שלל אצות ודברים הקשורים, כמובן דגת הים, אפשר למצוא באיכות גבוהה וללא גלוטן באופן מפורש במרכיבים.