אז מה אכלתם בסוף השבוע?

Gרר

New member
מישהו אולי יעזור לי לעשות סדר...

אני יודע שיש את דוק. ויש את האחים. והן קשורות אחת לשניה. אחת מהן זה אמור להיות (לפי דיווחים שקראתי) סוג של שיפודיה משודרגת? והשניה זה משה אחר? כאילו מה זה כל אחת מהמסעדות האלה בדיוק?
 
האחים יותם ואסף דוקטור הם הבעלים ואסף הוא השף הן של מסעדת

(כשמם כן היא) האחים ושל (כשמם כן היא) דוק, שתי המסעדות נמצאות בבניינים סמוכים. האחים היא אכן שיפודייה משודרגת ובר שמח. דוק החליפה את קרפצ'ו בר. דוק היא מקום קטן ואיכותי עם אידיאולוגיה של שימוש חומרים מקומיים בלבד. אתמול שוב אכלתי/שתיתי שם, הפעם עם מסעדן לשעבר, שלפי הנתוח הכלכלי שלו דוק האיכותית קיימת הרבה בזכות הזיקה לאחים שעובדת יפה מאד. אני רק מתפלל שהאחווה הזא תחזיק מעמד עוד שנים רבו.
 

החתולית

New member
לא הרבה ודי פשוט

הנער חזר עם משבוע באיטליה עם חברתו, והם ביקשו שנאכל בראנץ' חומוס בשישי.

הבאנו הביתה מקלנסווה, חומוס, מסבחה וקצת פול; חתכתי עגבניות, צנוניות ובצל ירוק והגשנו עם שמן זית של סג'רה. ארוחה פשוטה ומשובחת.

הנוער נטש אותנו עוד לפני ארוחת הערב, כך שנותרנו עם ארבע סטייקים אנטריקוט יפים ומיושנים.
שניים אכלנו בשישי עם סלט עגבניות שרי פשוט. גולת הכותרת של הארוחה היה בקבוק קברנה סוביניון 2010 כרם יהונתן של יקבי רמת הגולן.
אני לא חובבת גדולה של קברנה סוביניון, אבל זה היה פשוט עונג. טאנינים עדינים מאד שנעלמו אחרי מנוחה קצרה, פירותי, חלק ובשתי מילים - טעים מאד.
סיימנו את הבקבוק באותה ארוחה, וזה לא קורה הרבה


שני הסטייקים הנותרים, נאכלו בשבת, לצערנו, בלי היין המשובח של יום שישי.

 

מיתר44

New member
הסינגלים של ירדן מצויינים. נראה לך שהיין הזה הגיע לפרקו?

אצלי הוא שמור במזווה יינות. אם קנית אותו עכשיו, היכן?
 

החתולית

New member
לטעמנו היין היה מוכן לשתיה

הבחור קיבל את הבקבוק מתנה לפני כמה שנים. אנחנו לא זוכרים ממי קיבל אותו, אבל מודים לו מאד
 
למעלה