לא הרבה ודי פשוט
הנער חזר עם משבוע באיטליה עם חברתו, והם ביקשו שנאכל בראנץ' חומוס בשישי.
הבאנו הביתה מקלנסווה, חומוס, מסבחה וקצת פול; חתכתי עגבניות, צנוניות ובצל ירוק והגשנו עם שמן זית של סג'רה. ארוחה פשוטה ומשובחת.
הנוער נטש אותנו עוד לפני ארוחת הערב, כך שנותרנו עם ארבע סטייקים אנטריקוט יפים ומיושנים.
שניים אכלנו בשישי עם סלט עגבניות שרי פשוט. גולת הכותרת של הארוחה היה בקבוק קברנה סוביניון 2010 כרם יהונתן של יקבי רמת הגולן.
אני לא חובבת גדולה של קברנה סוביניון, אבל זה היה פשוט עונג. טאנינים עדינים מאד שנעלמו אחרי מנוחה קצרה, פירותי, חלק ובשתי מילים - טעים מאד.
סיימנו את הבקבוק באותה ארוחה, וזה לא קורה הרבה
שני הסטייקים הנותרים, נאכלו בשבת, לצערנו, בלי היין המשובח של יום שישי.