עזורה, חתונה וטוקהאוס
הבחור בנסיעת עבודה לקנדה, ואני מבלה כמו רווקה

בחמישי התעוררו בי געגועים ונסעתי לעזורה בתל-אביב. הזמנתי צלחת של אורז עם פסוליה וסלט עגבניות עם טחינה ורק ריאות לא היו, כדי להשלים את ארוחת הזכרונות שלי. הובטח לי שיהיו ריאות לקראת החג, כדי שאול להזמין הביתה.

בשישי הייתי בחתונה בגן של בית קסטיאל בתל-אביב. האוכל היה חביב ומגוון:
דוכן של רוסט ביף טעים ועשוי כהלכה. בסיבוב הראשון היה מדיום רייר, ובסיבוב השני כבר הרגו את הבשר לגמרי והוא היה אפרפר ויבש.
דוכן של סלטים ואנטיפסטי צבעוני שרעננו בקצב ראוי.
דוכן של מנת דג שלא בדקתי.
דוכן של שתי מנות פסטה - בשרית וצמחונית. שמו פרוסות צ'ילי בשתי המחבתות. הצלחתי לטעום מהמנה הצמחונית - הפסטה וגם הירקות היו מבושלים מדי, אבל התיבול היה נכון ומאוזן.
דוכן עם סלט אבטיח (נותר די מיותם) שהיה מצויין - קוביות אבטיח עם שמ"ז, אדממה, פרוסות בצל ירוק, עלי בייבי קטנטנים, גבינה בולגרית, מלח ופלפל. שילוב נהדר לטעמי.
הבר היה מצוייד במשקאות איכותיים תוצרת חוץ, ורק חבל שלא הסבירו לצוות הבר, שמותר להם לחייך ולהגיד "בבקשה" כשמודים להם על שירות. כוס הטיפים שלהם נותרה די ריקה.

בשבת, בוביזמר בטוקהאוס בנמל תל-אביב. הזמנתי טבעות קלמרי וצ'יפס - חשבתי שזו מנה בטוחה להזמנה. הצ'יפס היה סביר, קפוא שטוגן נכון. טבעות הקלמרי היו לדעתי מהסוג הקפוא הפחות יקר, ודי חסרות טעם למרות המלחה וסחיטת לימון עליהן.
בלילה תקפו אותי כאבי בטן ובחילות, אבל בהחלט יכול להיות שמקורם היה בוירוס.