רוצה להתפנק בפריט אופנה חורפי מהמם?

liliw5

New member
הגלביה הקטיפתית המפנקת שלי בצבע שחור עם ריקמת זהב-הפריט שלי-

הכי נעים ביום יום קריר וחורפי ובטח היום בסערה,גם נוח גם יפה....קיבלתי אותה במתנה מהבת שלי. היא איכותית ושל מרקס אנד ספנסר...אם אמצא כזו תוצרת הארץ ארכוש כמה אחדים.....

lolascrim

New member
מכנס חצאית עבה במילוי פרווה, כן, כן...

זה המכנס האהוב והמפנק שלי, גם יפה וגם פרקטי לימות החורף הקרים.., מחמם, בד עבה ומתחת פרווה מחממת (לא אמיתית) ונעימה ומשאירה את הרגלים חמות, אתם יודעים מה אומרים: "הקור מתחיל ברגלים" אז אצלי הם חמות ומחממות את כל הגוף..

sigi40

New member
תחרות אופנה

הפריט הכי פנק זה הזקט שח מעור שקניתי מזארה.

ravitlz1

New member
הבגד המפנק שלי

מעיל טרנץ' מלונדון בגזרת A מחמיאה ובגוון אבן. כפתורים כהים. מפנק, כייפי ויחד עם זאת מקנה תחושה של ליידי אנגליה.

ravitlz1

New member
מעיל טרנץ' מלונדון.

הבגד המפנק שלי. מעיל טרנץ' מלונדון בגוון אבן. גזרתו A מחמיאה ונשית. כפתורים כהים. כייפי, מפנק אך מקנה תחושה של ליידי אנגליה.

ravitlz1

New member
מעיל טרנץ' מלונדון.

הבגד המפנק שלי,
מעיל טרנץ' מלונדון בגזרת A מחמיאה ובגוון אבן. כפתורים כהים. מפנק, כייפי ויחד עם זאת מקנה תחושה של ליידי אנגליה.

vanna

New member
ה"פריט" שלי

הוא בעלי היקר והחתיך שמחמם אותי כל חורף!

שוקו277

New member
פינוק בצורת זכרונות ילדות

פריט האופנה הכי מפנק שיש לי הוא צעיף שקיבלתי מחנהל'ה. חנהל'ה היתה שכנה שלי וגם החברה הכי טובה שלי. עשינו הכל ביחד, הלכנו לאותו גן, שיחקנו באותם משחקים וגם אהבנו את אותו ילד. יום אחד, בכיתה ג', הגיעה משאית גדולה ושני בחורים העמיסו את הארון של חנהל'ה, השידה, המיטה וכל הצעצועים. חנהל'ה ניגשה אלי. לא רציתי לספר לך שלא תהיי עצובה, אמרה. אנחנו עוברים דירה למקום רחוק. היא הושיטה לי קופסה קטנה: זה כדי שתזכרי אותי. פתחתי. בקופסה היה צעיף שחנהל'ה סרגה בחוג לאומנות. עברו 30 שנה. איפה חנהל'ה היום, אני לא יודעת. אבל בכל פעם שאני מתגעגעת, אני לובשת את הצעיף הורוד ומתפנקת על הזכרונות המתוקים...

כמהאפשר

New member
וואו, השמלה השחורה בתמונה מהממת! הלוואי עליי והלוואי הבטחון

העצמי ללבוש אותה.
&nbsp
&nbsp
הפריט הכי מפנק שלי בחורף, שגם מציל אותי(יש לי סנדרום שנקרא סינדרום רנו, שגורם לאצבעו הידיים והרגליים שלי להכחיל ולאבד תחושה מטיפת קור ולי לצאת מאיפוס כאשר מתחיל להיות קר)
הם מגפי הUGG ג'ימי צ'ו שלי.
בגלל שאלו נעליים מאוווווד יקרות, אלו מגפיים שקנה לי דוד שלי, זכרונו לברכה. הוא היה קונה לי אותן ברוסיה ושולח פעם בחצי שנה, מרוסיה לכאן. בכל מיני דוגמאות וצבעים וגוונים.
&nbsp
אלו נעליים שאני הולכת איתן בחוץ, בבית, לכל מקום.
אני ישנה איתן במיטה-
ואני לא זזה בלעדיהן לשום מקום מפני שזה הדבר היחיד שמצליח לחמם לי את אצבעות הרגליים.
&nbsp
והיום, שנה אחרי שהוא נפטר,
הן אחד הזכרונות שנשארו לי ממנו. אני שוחקת ושוחקת ושוחקת אותן וכבר קר לי לי אני הולכת על הסוליה ללא הפרווה בפנים. נשאר לי עוד זוג אחד ואני לא רוצה להתחיל ללכת אית.
כי.. הן שוכבות שם חדשות וזה עוד דבר מזכיר לי אותו.
וכאשר אני אשחק גם אותם, זה יהיה פחות משהו שאני אוכל לראות ולהיזכר בו....
&nbsp

Tali Havshush

New member
פריט האופנה הכי מוצלח שלי לחורף זה

הם ללא ספק המגפיים המהממות והמחממות שלי.

מתאימות לכל אאוטפיט ופשוט מפנקות!

Mom In TLV

New member
הכפפות :)

הפריט הכי שווה שלי החורץ הזה הוא הכפפות לאייפון.
אני מכורה לכפפות.. מתקררת בשניה ועוטפת את כל כולי כבר שהטמפרטורה רק מרמזת על 17 מעלות ומטה..
הדילמה תמיד הייתה לשים כפפות כי 'מה אני אעשה כל הדרך בלי האייפון..?' ועכשיו זה נפתר..:)

רק מחכה שימציאו משהו שגם יראה נורמאחלי וגם ישמור לי על האף הקפוא שלי.. :)

zippa

New member
כובע מוטרף ומחממי אוזניים תואמים

פריט החורף החביב עלי הוא כזה שלא מזדמן לי ללבוש/לחבוש לעיתים קרובות, אבל מעבר להיותו מחמם, הוא גם ברנרי, כך שהוא שווה כפליים!
מה זה ברנרי? ברוח ברנינג מן..
פסטיבל ברנינג-מן נערך אחת לשנה במדבר בנוואדה, ארה"ב, ובין היתר, הוא נותן הזדמנות למשתתפים שלו להיות כל מה שהם רוצים להיות בחיים הרגילים, ולא מעזים. הרבה אנשים מעניקים לך פרשנות אופנתית, ומפגיזים בתלבושות מדהימות ויוצאות דופן.
גם אני לקחתי חלק, אבל השקעתי בעיקר במגוון תלבושות לימים החמים של המדבר. כשהיה קר (ובלילות במדבר יכול להיות קרררררררר), מצאתי את עצמי תמיד בוחרת באותם אביזרים - כובע פרוותי גדול מימדים, ומחממי אוזניים פרוותיים. אם הייתי יוצאת מהבית בסופה של אתמול, לגמרי הייתי ממחזרת את התלבושת הזו. וכך הייתי גם מתחממת, וגם נזכרת בערגה בימים היפים של ברנינג מן...

Happy Goth

New member
הפריט המפנק שלי

לפני עשור קניתי אותו בחנות קטנה

ומאז אני חובשת אותו מידי שנה

הוא מסדר לי את השיער ומחמם לי את האוזניים

מגן מפני קור, רוחות וגם מים

אני והוא Best Friends 4ever

אוהבת אותך כובע צמר

orliss

New member
רק רוצה להחמיא על אוסף התמונות שלך ולהוסיף ש ...

התמונה הימנית העליונה, והימנית התחתונה ממש יפות ורעיון העלים ממש לטעמי
.

michal299

New member
פריט האופנה המפנק שלי

אני מאוד אוהבת את החורף ..למה ?? יש המון שכבות לבוש , מה שאומר שיש המון אפשרויות לאקססוריז בניגוד לקיץ שבו אפילו חולצה לפעמים מרגישה טו-מאץ׳... פריט החורף האהוב עליי ביותר -כפפות . כידוע לכולנו האצבעות שלנו נמצאות בקצה המרוחק ביותר של הגוף ולכן גם הן נהיות קרות די בקלות . אני תמיד אומרת שאם חם לי בקצות האצבעות -בידיים או ברגליים אז הכל טוב . אני יכולה להיות לבושה כמו דוב גריזלי אבל אם קר לי ב״קצוות״ קר לי בכל הגוף .. ובנוסף התחושה שלי עם כפפות היא תחושה כזו של Glam .. מיד התנועות של כף היד נהיות מעודנות יותר ואני אפילו אגזים ואומר שזה נותן תחושה כזו של ליידי :)
אני ידועה בתור אחת שנקשרת סנטימנטלית לחפצים שקיבלתי במתנה ..אז החלטתי לשתף בצילום של כפפות שקיבלתי במתנה מסבתי בגיל 6 (לפני 30 שנה ) .. הן אפילו די מתאימות לי חוץ מזה שקצת צפוף לי בתוכן ... אבל הן כ״כ מתוקות שאני שומרת עליהן...

למעלה