רוצה להתפנק בפריט אופנה חורפי מהמם?

הפריט שלי הוא...

אז כך הפריט האהוב עליי הוא הכובע, בעצם שניים,. אלו כובעים פרוותיים, נעימים ומחממים. רכשתי אותם בחו"ל. ואומנם לכובע שלי אין 3 פינות. אבל יש לו תכונות כיפיות אחרות. לחבוש את הכובע ולחוש שאני בתוך פוך. כייף של ממש:)

bellabell1

New member
פריט שלי

פריט האופנה המפנק ביותר שלי זוהי השמלה המדהימה שלי
אותה סרגה לי סבתי המדהימה
וזו אחלה של מתנה.
השמלה צברה המון מחמאות מכל הסובבים
מהמשפחה ומהחברים הטובים
השמלה בצבעי סגול- ורוד
והיא פשוט נהדרת!!!
אני לובשת אותה למסיבות ולאירועים משפחתיים
והיא המלכה שבראש העניינים!
אז LADILA היקרים,
מקווה ששכנעתי אתכם,
זזתי ללבוש את השמלה בשבילכם 3>

GGi5

New member
אני אישית מכורהההה לג'קטים!!!!!!

יש לי ג'קטים בכל מני צבעים...!!! ואני ממש מכורה לזה...
כל פעם שאני נכנסת לחנות ישר אני הולכת לכיוון הג'קטים... זה מתאים לכל עונה... יפה מאד ומוסיף..ויש גם ג'קטים חמימים לחורף הקר הזה!!!!
אני אוהבת את הג'קטים שלי בכל הצבעים ולא מפחדת לזרוק עלי צבע גם בחורף!!!!

שיהיה בהצלחה לכולן!!!!
ותהנו מהמזג אוויר הקפוא הזההההה

liraz1997

New member
שק מים חמים עם כיסוי אופנתי

כי אין כמו שק מים חמים בחורף קר קר קר!
הדבר באמת מחמם אותי ושיקי בטירוף
איו לי תמונה של השק שלי אבל הוא ניראה כמו בתמונה

orliss

New member
הפריט האופנתי המפנק שלי מס' 1 ... ודווקא לא מחמם
!

אז באמת- מי קבע שפריט אופנתי מפנק חייב גם בהכרח להיות מחמם ??? אף אחד, בדיוק
!
וזוהי הסיבה לכך שבחרתי את הפריט הראשון שלי, השייך דווקא לקטגוריית בגדי הקיץ, או לכל היותר- בגדי המעבר .
מדובר בעליונית לבנה חלקה ללא שרוולים, ארוכה יחסית, אך עבורי- בדיוק באורך המתאים בכדי לכסות את מה שלא כ"כ בא ומתאים לחשוף באותו היום, ומאידך- לפנק את גזרתי ולהחמיא לה, ולשמר אותה נשית וחטובה, ולא להפוך אותה לרחבה וחסרת-צורה ומשמינה !
רכשתי את העליונית המקסימה הזו ממש במקרה כבר לפני 8 שנים, והיא נראית כחדשה, על אף השימושים הרבים כ"כ והכביסות !!! פינוק לכשלעצמו, וכבר תמורה מעולה למחיר היקר ששילמתי עבורה
!
מעבר לכך, היא גם מאוד מפנקת אותי בכך, שהיא "מלטפת" לי מאוד את האגו : היא קוצרת מחמאות רבות כ"כ על גיזרתה הנפלאה והייחודית, ועל כך שהיא מצליחה לשדרג ולגוון הופעות רבות כ"כ (זאת רואות בעיקר חברותיי הקרובות וחברותיי לעבודה) !
פריט פשוט ומינימליסטי יחסית, שהוא "פינוק של הביוקר", פינוק אמיתי - מבחוץ ומבפנים
!!!

orliss

New member
אויייי, ושכחתי רק עוד לציין גם ש .............

אומנם העליונית הנ"ל בהחלט לא נחשבת לפריט חורפי,כמובן, ובעיניי כאמור- היא עדיין הכי מפנקת בעולם ללא כל קשר, א ב ל - גם בחורף, כשלא כ"כ קר, ואני יכולה להסתפק רק בחולצה/ סריג עם שרוול ארוך, לא מקושקש וצבעוני מדיי - אני נוהגת לעיתים להתפנק בה גם אז, לעטות אותה מעל, וכמובן לשדרג כך גם את ההופעה בצ'יק ובשיק, עם טייץ/ ג'ינס צמוד, מגפיים או מגפונים
. ובדיוק כך עשיתי לפני כ-10 ימים למשל, לפני תחילת הסערה
האחרונה
!
ואת העובדה, שעליונית שכזו תמיד תהיה באופנה, והיא לחלוטין על-זמנית- בכלל מיותר לציין... הלא כן

דנלה0101

New member
הפריט האופנתי שהכי מחמם אותי בחורף......

חוץ מצעיף,סוודר ומגף יש לי 3 מחממים קטנים ,הילדים האהובים שלי.

זו עם המגפיים..

מגפיים

עכשיו היא עוברת ליד
מגפיים כבדים של נשים
תמיד עושים לי רע
היא מסמנת עם היד, אני מגיש לה את הכרטיס
חסר רק שלג בשוליים
ושלטים בשפה זרה בדרך לשכונות

גשם חזק
אף אחד לא רץ , אף אחד לא יורה באוויר
תמיד יש מישהו שנופל ממילא
כותב שירים ומתרוקן מעצמי

זו שבכתה בבוקר כבר ירדה בתחנה
היא לבשה מדים של מפקדת קומנדו ים
ואני לא ניגשתי לשאול למה היא בוכה
זו עם המגפיים, עברה אותי מהר
והם תמיד עושים לי רע

חושב על כל הדרכים בהן יכולתי לעבור
ליד המסילה חסר רק שלג
בשביל תחושה, בשביל תמונה
זורק את עצמי לאחור
עיתון יומי עם אותן כותרות כמו שיהיו בחזרה

אני תמיד נוסע בתקווה לחזור
ואז נבהל כשנגמר לי הזמן
זו עם המגפיים ירדה בתחנה הבאה
לא אמרתי לה
שמגפיים כבדות של נשים
תמיד עושים לי רע

ayaht

New member
גם זה סוג של יצירה ישראלית...

יש לנו סוודר שעובר במשפחה כבר המון שנים, ואני השתלטתי עליו.

כשאבא שלי שירת בצבא, היתה לו חברה/ידידה/מישהי שאהבה אותו.
ולכן, כמיטב מסורת התקופה, היא סרגה לו סוודר.
ככה בחורות עשו אז לבחורינו האמיצים והחתיכים שנלחמו.

אבא שלי, כמו כל מי שגדל בתקופת הצנע של שנות החמישים, היה גבוה ורזה ורעב.

כשהוא הכיר את אמא שלי והם התחתנו, היא כמובן האכילה אותו היטב.
לא לאט, עם השנים, הכרס גדלה ותפחה, והסוודר, שעשוי בצורה איכותית ובסריגה חזקה במיוחד, עבר לאמא שלי.
כי אין כמו להתפנק עם סוודר אוברסייזד נעים ומחמם.

כמובן, כשהתבגרתי, שנוררתי מהם את הסוודר הזה והשתלטתי עליו.
יחד עם חולצה משובצת גדולה שאבא שלי כבר לא לבש.
אבל זה סיפור אחר, והחולצה ההיא לא שרדה את שנות התשעים..

בכל אופן, הסוודר הזה איתי עד היום.
בדיוק לימים כאלו הוא נועד.
עד היום, אם אני יוצאת איתו מהבית, אני מקבלת עליו מחמאות.

תמונה בהמשך, כי נגמרה לי הסוללה..

אדם 08

New member
כל חורף מתחפשת

יש לי חליפה שקניתי בפראג לפני שנתיים. זו למעשה סט מלא של פיג׳מה בצורת ארנב.
היא כולל זנב לב. כיסוי ראש כפנים של ארנב. רגליים עם ציפורניים דמה.

בקיצור, אני כל שנה מחכה שהטמפרטורה תהיה הכי נמוכה כדי לשלוף את החליפה מהארון!
מרגישה קצת ילדותית, קצת פורים מוקדם.
חמימה ומאושרת.

מקווה שיהיה טרנד בארץ ואז מסיבות פיג׳מה בכלל תהיינה חוויה.

הפריט שסובייקטיבית הכי מחמם

זה אולי ישמע רגשני וקיטשי
אבל הפרטי הכי חשוב בארון שלי הוא נעלי בלנסון שהבן זוג שלי קנה לי.

זו הייתה מתנה אחרי שנה של זוגיות יחד. זוגיות גיי ראשונה עבורי.

לנעל עצמה יש הרבה וויב בארץ. אבל דווקא בגלל שהיא נפוצה- הרגשתי ששלי שונה ומיוחדת מכולן.

כמה שהיא המונית, הרגשתי שמי שנתן לי אותה- הראשון שאהב אותי כמו שלא חשבתי שיקרה-
הוא זה שהפך אותה לפריט שאני הכי אוהב בארון.

מחכה כל שנה לחורף שיגיע כדי שיהיה לי תירוץ לנעול אותה ולהפליג בדמיון
למקומות של שיוון, כמו שנעל ימין שווה לנעל שמאל :)

emelya

New member
Uniqlo

מפזר חום, תנור ומזגן לא מצליחים לחמם אותי כמו הווסטים והמעיל מיוניקלו

orliss

New member
ה-פריט ה-אופנתי וה-מפנק שלי מס' 2
הוא

אז סורי, חברים יקרים, פשוט לא הייתי מסוגלת להשאירו שם מאחור !!! יש לו מקום עצום כ"כ של נוסטלגיה ואהבה
בליבי

זה החל למעשה ממש במקרה, כשהגעתי לחנות להחליף פריט שקנתה לי חברתי הטובה ביותר דאז, לפני 9 שנים ! היא רכשה לי שימלה חורפית דווקא מקסימה וסקסית, אך בעיניי היא הייתה בעלת גיזרה ומחשוף שעבורי אישית לא התאימו כלל. ובכלל- ידעתי, שמה שאני הכי זקוקה לו הוא עליונית קלאסית עם רוכסן, בצבע ניטראלי יחסית, עבה ומחממת ! לשם כך הגעתי לחנות. המוכרת, שהבחינה בי מתלבטת ומודדת מס' עליוניות אחת אחרי השניה (כיוון שלצערי, המלאי בחנות היה ברובו דק יחסית ובעל צבעים רבים וצבעוניים) ומחמיצה מעט פנים- ניגשה אליי, שאלה מה בדיוק אני מחפשת, ביקשה ממני להמתין מעט במקום, ולאחר שהמתנתי והמשכתי לברור את העליוניות ולבדוק האם פיספסתי משהו - היא חזרה אליי עם הפונצ'ו החום, עם הפונפונים (שאגב, כ"כ אהובים עליי, מאז ומתמיד
!), עם רקמת הפרחים, ועם החוטים הדקיקים המעט צבעוניים בתוך כל החום הזה ... בתחילה הייתי בטוחה שלא הבינה מה ביקשתי, אך היא מיהרה לומר לי בחיוך לבבי, שאני כבר לא הראשונה שמחפשת עליונית סטנדרתית ומחממת, והיא מביאה לה את הפונצ'ו הזה (שנשאר רק בחום), והיא בטוחה, שאני אהיה גם עוד אחת הלקוחות המרוצות שיצאו איתו מהחנות בתוך שקית
...
נו, טוב, חשבתי לעצמי ... היא ממש לא מבינה על מה היא מדברת ! נמדוד את זה סתם בשביל ההצגה, ונחמיץ פנים גם עליו
! אז אכן מדדתי אותו, ו.....
לא יודעת כיצד לתאר זאת בדיוק... זה היה ממש כמו מן קסם שכזה !!! הוא החליק עליי כ"כ יפה, ובכוונה הגעתי עם בגדים ספורטיביים, בכדי שאוכל להתאים להם את העליונית בסגנון הקאז'ואל (Casual) שרציתי, ועם הפונצ'ו הזה נראיתי לפתע כ"כ מגונדרת ואופנתית, כאילו לבשתי שימלה אלגנטית וסקסית
!! אין לי כ"כ יכולת לשים את האצבע על מה בו שידרג עבורי כ"כ את ההופעה, אך זה לגמרי קרה ! וכמו כן, הוא הרגיש לי כ"כ קליל, נעים, לא דוקר, מודרני ונוסטלגי כאחד (הזכיר לי גם את הפונצ'ו הסרוג של ילדותי), הכל נראה והרגיש לי בדיוק במקומו ! גם האורך והרוחב, כמו גם זה שהוא חסר-שרוולים לחלוטין - התאימו לי ב ו ל פגיעה, ובכנות- לא זכור לי שראיתי אי-פעם מוכרת שנלהבת ונפעמת באותנטיות שכזו מפריט כלשהו שמדדתי
כך שזה גם הוסיף לאפקט ה-
שלי !
ולכן שיניתי לחלוטין את כל המחשבה על העליונית הקלאסית והרגילה, ומודה - המוכרת (לשם שינוי
) אכן צדקה
זאת הייתה אהבה מהמדידה הראשונה (אך לא מהמבט הראשון
חחח..) !

ולמותר לציין, שמאז ועד היום- הפונצ'ו הכ"כ מיוחד ומקסים הזה הוא פריט ה-לבוש ה-אופנתי ה-מפנק ביותר עבורי
הוא על-זמני בעיניי, משמש אותי גם ליומיום, וגם לעבודה, או ליציאה החוצה כמעט לכל מטרה, הוא מחמם מעולה (לא הרבה פחות ממעיל רגיל, שכה אחיה), ועם זאת לא חונק, קליל ונוח כ"כ (בניגוד למה שחשבתי), גם אם אלבש תחתיו את החולצה/הסריג הפשוט/ה והסתמי/ת ביותר- הוא ידאג להסתיר זאת היטב ולשדג פלאים את הופעתי ! גם הצווארון שלו בדיוק ברוחב המתאים לי
!
ומה גם, שהוא מאוד מפנק אותי מבחינה רגשית, כיוון שלמרות שלא הוא זה שנקנה עבורי מחברתי הקרובה ביותר אז, ידעתי בדיוק כמה היא שילמה על השימלה שקנתה ליום הולדתי ה-30, וממש נדהמתי נוכח המחווה המקסימה שעשתה עבורי, למרות שמעולם לא התאפשר לי לרכוש עבורה מתנות יקרות שכאלה
!! רכשתי גם פריט נוסף בשארית הסכום, כמובן.
וכיוון שבדיעבד זו היתה לצערי הרב שנת החברות הממשית האחרונה ביננו (לאחר כ-10 חוד' טסה לקנדה, שם היא מתגוררת עד היום עם משפחתה) - אני מלאת נוסטלגיה, חום ואהבה כלפי הפונצ'ו הזה גם כן ! אחרי הכל, הוא נרכש מכספה ולא מכספי, ולכן הוא עוד הרבה יותר משמעותי ורגשי עבורי, כשהיא איננה כאן עוד לידי
...
אז מה יכול להיות עוד בפריט קסום ואופנתי, שיהיה מפנק ומושלם יותר משזה עבורי

orliss

New member
הפריט האופנתי ה-מפנק שלי ורק שלי

אז אין ספק, שפריט אופנתי לפחות מבחינתי לא יכול להיחשב גם לנעלי-בית מקסימות ומפנקות, פיג'מה, חליפת-בית, סוודר ביתי, או כל פריט כזה או אחר, שבעיניי אינו מוגדר- אופנתי, By the book
! ולכן לא בחרתי באף אחד כזה, אם כי יש לי המון פריטים סופר-מפנקים כאלה אצלי
!!!
כן בחרתי בשני זוגות מגפיים שחורים, שרק מעצם היותם שחורים - הם כבר מפנקים בכך שהם קולטים מצויין את קרני השמש והכי מחממים את רגלי הקפואות בחורף, במיוחד זה הקפוא ומקפיא-העצמות כ"כ שיש לנו ממש כעת !!!
שני הזוגות כבר ממש וותיקים אצלי, כך שהיה לי את כל הפז"ם שבעולם לחוות אותם ולהשוותם לאחרים, ולהגיע למסקנה החד-משמעית: איני יכולה לבחור רק אחד מהם, ושניהם ה כ י מפנקים ומחממים ומלטפים שיש עבורי !!!
הזוג הראשון הפרוותי נמצא אצלי כבר כמעט 5 שנים, נראה כחדש על אף השימושים המרובים כ"כ, כולל בתוך שלוליות בוציות ושלג מלוכלך (מתנקות כה בקלות !), אופנתי ומחמיא לדעתי (וממש לא רק !) פי עשרות מונים מהמגפיים האוסטרליים המקוריים מעור, שגם כן עדיין ישנם אצלי (אך הפסקתי לנעול אותם), שהם הרבה יותר מאסיביים, גדולים ולחלוטין לא מחמיאים, ומבחינת עוצמת החימום - מודה שהייתי לגמרי בהלם, שהמגפיים הללו מחממים בדיוק באותה המידה, לגמרי !!! וזאת לאחר 3 שנות שימוש במגפיים האוסטרליים המקוריים (מאוסטרליה !), לא בחיקוי זול ! הם גם עלו לי כמעט מחצית המחיר ! הם כ"כ נוחים, גמישים וקלילים, שהולכים עם ומרגישים כ"כ בלי !!! כלומר בלי פריט הנמצא על הרגל, אך עם המון חימום וליטוף שעוטף את רגליי בנאמנות ובאהבה מוחלטת
!!! עד כה הלכתי איתם בחורף כמעט עם כל הופעה שרציתי (כולל בגדי-בית), ובכל צבע כמובן, כי מה ניטראלי יותר משחור ??? פרט לשמלות ולחצאיות אלגנטיות ורשמיות, שאני כמעט ולא נוהגת ללבוש בחורף ממילא !
והזוג השני - בדיוק כפי שנראה בתמונה- הוא לגמרי מתאים לרגל כמו כפפה ליד
!!! הם לכאורה מאוד צמודים על השוק, ומגיעים די גבוה לאורכה, אך לו יכולתי לתת לכם לקפל את סולייתם, ולמשש את בטנתם הפנימית - הייתם ישר מבינים מדוע הם הכי נוחים ומפנקים את הרגל שרק אפשר !!! פשוט התאמה מושלמת שלהם לרגליי, כאילו נתפרו ועוצבו במיוחד עבורן ! גם הם שטוחים לחלוטין, בדיוק כפי שאני הכי אוהבת, ומרגישה כך הכי נוח ומפונקת, הם נראים כה אופנתיים ושיקיים על הרגל, גם הם נגד רטיבות (כן, כן, לכן גם רכשתי אותם כמובן !), כך שזה בונוס מפנק נוסף, ואיתם אני בקלות יכולה ללכת עם כל הופעה ובכל סגנון שאחפוץ !!! רק לא עם בגדי-בית, מה שאני כן יכולה לנעול בקלות עם המגפיים הראשונים.
אז בשיא הכנות - מה עוד אוכל לבקש ולצפות משני פריטים אופתיים כה דומים ??? שעל שניהם גם שילמתי מחיר יחסית ממש לא יקר, בהשוואה לתמורה האדירה והפינוק שמהם אני ממפיקה
!!!
יש בהם הכל מכל וכל, בכל מה שנוגע לאופנה, שימוש ופינוק (במובן הרחב של המילים !), ולכן גם הם הפריטים המנצחים שלי , בגאווה גדולה
!!!

orliss

New member
והאם הזכרתי כבר ש............................

אני לא מפסיקה לקבל שאלות רבות מהמון בנות "מהיכן לעזאזל רכשתי את המגפיים היפים האלה, שנראים ממש יפים ומחממים" (לגבי השחורים הפרוותיים), כמו גם ממש לא מעט מחמאות (בשיא הכנות
) על הייחודיות והמראה המלטף של המגפיים השחורים מהזמש עם הרצועות
אז בכל מקרה- מציינת שוב, כיוון שמי כמוני מאוד מתפנקת באמצעות מחמאות ו"ליטופי אגו" תמידיים על פריטים אופנתיים שאני לובשת/ נועלת

ודעו לכם גם, שמבחינתי לפחות- המראה שלהם לגמרי על-זמני ואופנתי תמידי
כך היה בעיניי, וכך גם יישאר

אתמול הלכתי למסיבה

מהפיג'מת פליז הייתי צריכה להחליף לבגד שמתאים למועדון- דיכאון
ופתאום השכנה שהיא גם חברה אמרה לי מה הבעיה
את הולכת להיות הכי פצצה באולם
תוציאי שמלה שחורה קטנה אני דואגת לשאר
( היא חודש תשיעי)
אז לבשתי שמלה שחורה קטנה של קסטרו
נעלתי עקב שחור
לבשתי מעיל ארוך שחור מאד עד כמעט הקרסול
ובתמונה הפריט המפנק שלי
שבזכותו נראיתי פצצה גם במינוס 2 מעלות

Purple Mushroom

New member
הפריט שלי הוא כובע גרב

שחור כזה, שאמא שלי נתנה לי.
הזמינו אותי להשתתף מהנהלת הפורומים, למרות שאני בן.
אם אזכה בפריטים נשיים כלשהם, אתן אותם במתנה לבת זוגי, או לידידות קרובות מהמועדון שלנו בעמותת אנוש :)

adinnda272

New member
מעיל פליזי!

הפריט שלי הוא מעיל/פליז שקיבלתי מתנה מאמא שלי שנה שעברה
הוא הפריט המושלם כי הוא
1. הוא עשוי בד פליזי עבה
2. פטנט #1 השרוולים מתארכים והם עשויים פליז עבה פרוותי דו צדדי- משמש ככפפות!
3. פטנט #2 צווארון עבה מאותו הפליז שמגן כמו צעיף והוא גם כובע.
4. יש לו הדפס משוגע מנומר/חברבורות אפור עם גוונים- בחיים לא הייתי קונה כזה הדפס, אבל לכל מקום שאני נכנסת כולם מדברים עליו! אנשים באים לראות ולמדוד את המעיל! חברות שמחבקות אותי צוחקות עליי שהכי כיף לחבק אותי ואני תנור מהלך/כבשה... באמת! בעיקר בימים האחרונים הקפואים!
בקיצור אין כמו המעיל הזה.
פינוק על.

פילדלפיה קיץ 2013

כן...קצת אבסורד שפריט האופנה החורפי שלי הוא מיום קיץ באמצע אוגוסט אבל מעשה שארע כך היה:
נסעתי לחופשה בארה"ב עם חברה יקרה ביולי-אוגוסט לפני שנתיים וקצת.
לפני היציאה ארזנו המון. בעיקר בגדים. מה לא ארזנו: סטוקים של חולצות קצרות, חצאיות, גופיות, בגד ים, פיגמות קיציות, בגדים לברוודוי...
אה כן... לא ארזנו בגדי חורף. אפילו לא אחד. קיץ. אמצע הקיץ. מי חושב על זה... בכל זאת, זה לא שטסנו לאלסקה :)
הגיע הטיול המיוחל. היינו בניו יורק... היה כיף ... וחם....
היינו בוושינגטון.. היה כיף.. וחם...
היינו בבוסטון... היה כיף .. וחם..
היינו בפילדלפיה... היה קרררררררררררררר
יומיים של גשם מטרוף וקור אימים לא צפוי (אפילו לא בתחזיות שלהם) וקפאנו :)
לא רצינו להפסיד כמובן את אווירת פילדלפיה ברחובות , לכן באמצע סיור באחד מאתרי התיירות שם חיפשנו אובססיבית חנות בגדים כדי לקנות "פריט אופנתי חורפי ומחמם". יפשנו..חיפשנו... וכלום... בדרך ראינו כל מיני אנשים..רובם תיירים עם סווטשרטים של פילדלפיה. מסתבר שזה אופנתי שם הפריט לבוש הזה :) וזה נראה ככ מחמםםםם. שאלנו את אחד האנשים היכן רכש את הפריט הככ חיוני הזה והוא בטוב לבו הפנה אותנו לחנות מזכרות (היחידה שהייתה בכל הרדיוס) ושם מצאתי אותו. הוא היה ורוד-סגול. יפהיפה. אהבה ממבט ראשון. הרגשתי את חומו וזה עשה לי טוב. חיבקתי אותו מיד והוא אותי. וזהו. מאז דרכינו לא נפרדו.
שם הוא היה פריט הלבוש הקיצי האופנתי שלי וכאן בארץ או פריט הפיגמה האופנתי המחמם שלי.

למעלה