ה-פריט ה-אופנתי וה-מפנק שלי מס' 2
הוא
אז סורי, חברים יקרים, פשוט לא הייתי מסוגלת להשאירו שם מאחור !!! יש לו מקום עצום כ"כ של נוסטלגיה ואהבה
בליבי
זה החל למעשה ממש במקרה, כשהגעתי לחנות להחליף פריט שקנתה לי חברתי הטובה ביותר דאז, לפני 9 שנים ! היא רכשה לי שימלה חורפית דווקא מקסימה וסקסית, אך בעיניי היא הייתה בעלת גיזרה ומחשוף שעבורי אישית לא התאימו כלל. ובכלל- ידעתי, שמה שאני הכי זקוקה לו הוא עליונית קלאסית עם רוכסן, בצבע ניטראלי יחסית, עבה ומחממת ! לשם כך הגעתי לחנות. המוכרת, שהבחינה בי מתלבטת ומודדת מס' עליוניות אחת אחרי השניה (כיוון שלצערי, המלאי בחנות היה ברובו דק יחסית ובעל צבעים רבים וצבעוניים) ומחמיצה מעט פנים- ניגשה אליי, שאלה מה בדיוק אני מחפשת, ביקשה ממני להמתין מעט במקום, ולאחר שהמתנתי והמשכתי לברור את העליוניות ולבדוק האם פיספסתי משהו - היא חזרה אליי עם הפונצ'ו החום, עם הפונפונים (שאגב, כ"כ אהובים עליי, מאז ומתמיד
!), עם רקמת הפרחים, ועם החוטים הדקיקים המעט צבעוניים בתוך כל החום הזה ... בתחילה הייתי בטוחה שלא הבינה מה ביקשתי, אך היא מיהרה לומר לי בחיוך לבבי, שאני כבר לא הראשונה שמחפשת עליונית סטנדרתית ומחממת, והיא מביאה לה את הפונצ'ו הזה (שנשאר רק בחום), והיא בטוחה, שאני אהיה גם עוד אחת הלקוחות המרוצות שיצאו איתו מהחנות בתוך שקית
...
נו, טוב, חשבתי לעצמי ... היא ממש לא מבינה על מה היא מדברת ! נמדוד את זה סתם בשביל ההצגה, ונחמיץ פנים גם עליו
! אז אכן מדדתי אותו, ו.....
לא יודעת כיצד לתאר זאת בדיוק...
זה היה ממש כמו מן קסם שכזה !!! הוא החליק עליי כ"כ יפה, ובכוונה הגעתי עם בגדים ספורטיביים, בכדי שאוכל להתאים להם את העליונית בסגנון הקאז'ואל (Casual) שרציתי, ועם הפונצ'ו הזה נראיתי לפתע כ"כ מגונדרת ואופנתית, כאילו לבשתי שימלה אלגנטית וסקסית
!! אין לי כ"כ יכולת לשים את האצבע על מה בו שידרג עבורי כ"כ את ההופעה, אך זה לגמרי קרה ! וכמו כן, הוא הרגיש לי כ"כ קליל, נעים, לא דוקר, מודרני ונוסטלגי כאחד (הזכיר לי גם את הפונצ'ו הסרוג של ילדותי), הכל נראה והרגיש לי בדיוק במקומו ! גם האורך והרוחב, כמו גם זה שהוא חסר-שרוולים לחלוטין -
התאימו לי ב ו ל פגיעה, ובכנות- לא זכור לי שראיתי אי-פעם מוכרת שנלהבת ונפעמת באותנטיות שכזו מפריט כלשהו שמדדתי
כך שזה גם הוסיף לאפקט ה-
שלי !
ולכן שיניתי לחלוטין את כל המחשבה על העליונית הקלאסית והרגילה, ומודה - המוכרת (לשם שינוי
) אכן צדקה
זאת הייתה אהבה מהמדידה הראשונה (אך לא מהמבט הראשון
חחח..) !
ולמותר לציין, שמאז ועד היום- הפונצ'ו הכ"כ מיוחד ומקסים הזה הוא פריט ה-לבוש ה-אופנתי ה-מפנק ביותר עבורי
הוא על-זמני בעיניי, משמש אותי גם ליומיום, וגם לעבודה, או ליציאה החוצה כמעט לכל מטרה, הוא מחמם מעולה
(לא הרבה פחות ממעיל רגיל, שכה אחיה), ועם זאת לא חונק, קליל ונוח כ"כ (בניגוד למה שחשבתי), גם אם אלבש תחתיו את החולצה/הסריג הפשוט/ה והסתמי/ת ביותר-
הוא ידאג להסתיר זאת היטב ולשדג פלאים את הופעתי ! גם הצווארון שלו בדיוק ברוחב המתאים לי
!
ומה גם, שהוא מאוד
מפנק אותי מבחינה רגשית, כיוון שלמרות שלא הוא זה שנקנה עבורי מחברתי הקרובה ביותר אז, ידעתי בדיוק כמה היא שילמה על השימלה
שקנתה ליום הולדתי ה-30, וממש נדהמתי נוכח המחווה המקסימה שעשתה עבורי, למרות שמעולם לא התאפשר לי לרכוש עבורה מתנות יקרות שכאלה
!! רכשתי גם פריט נוסף בשארית הסכום, כמובן.
וכיוון שבדיעבד זו היתה לצערי הרב שנת החברות הממשית האחרונה ביננו (לאחר כ-10 חוד' טסה לקנדה, שם היא מתגוררת עד היום עם משפחתה) - אני מלאת נוסטלגיה, חום ואהבה כלפי הפונצ'ו הזה גם כן ! אחרי הכל, הוא נרכש מכספה ולא מכספי, ולכן הוא עוד הרבה יותר משמעותי ורגשי עבורי, כשהיא איננה כאן עוד לידי
...
אז מה יכול להיות עוד בפריט קסום ואופנתי, שיהיה מפנק ומושלם יותר משזה עבורי