פינת הקיטורים לשרותכן.

אד י

New member
הטלוויזה מתחברת

אלחוטית לרשת הבייתית, מה שאומר שאת מקבלת גם WiFi באותו מחיר בחבילה.
החיבור הזה לאינטרנט משמש לשרותי ה VOD בטלוויזיה, שזה בעצם כל התכנים שיש שם שהם לא עידן+.
לצורך קליטת שידורי עידן+, את מקבלת בנוסף אנטנה קטנה.
כך שאם מאיזו שהיא סיבה אין לך אינטרנט (תקלה כל שהיא) ויש לך חשמל, עדיין תוכלי לצפות בכל הערוצים של עידן+.
&nbsp
הטלפון כמו שאמרתי קשור רק לבזק, כך שרק תקלות בבזק ייגרמו לו לקרוס.
ובמידה וזה קורה, אז יש לך טלפון סלולרי לגיבוי של הטלפון הקווי (כמו שיש לכל אחד בלי קשר).
&nbsp
אני עם החבילה הזאת שנה, בתקופה הזאת היו 0 תקלות בבזק. ו 0 תקלות אינטרנט.
היו מספר תקלות בממיר של הטלוויזיה, שגרמו לבעיות בשירותיי ה VOD בלבד, התקלות האלו נפתרו בקלות באמצעות פנייה למוקד הטלפוני של סלקום, שנותן שירות מצויין (פי אלף יותר טוב ממוקד התקלות של הוט). טיפלו בכל התקלות באמצעות התחברות מרחוק לממיר. לא צריך טכנאי וכו'. אני מאוד מרוצה מהיציבות של התשתית (זה לא היה ככה בהוט).
&nbsp
יחד עם זאת,
בגלל שהתכנים ב VOD מוגבלים (יחסית להיצע ברשת ובספקי הטלוויזיה האחרים בארץ) לבת שלי יש יחסית מעט מה לראות (למבוגרים המצב יותר טוב).

אד י

New member
מכירה את זה

התקנתי פעם על המחשב רק כדי להתרשם, זו באמת התקנה מורכבת.
בסוף הצלחתי וזה עבד חלקית כמה חודשים עד שפתאום הפסיק לעבוד לגמרי.
&nbsp
חברים שלי קנו את הממיר של קודי שמגיע כבר עם התוכנה מותקנת עליו.
וגם אצלהם מדיי פעם הכל מתחרבש וצריך לקחת את המכשיר להתקנה מחדש בחנות.
כשהוא עובד הוא נחמד, יש מלא מלא מלא מלא תכנים, בערך כל דבר שיצא איי פעם למסך הגדול והקטן.
אבל איכות הצפייה דיי גרועה.
חשבתי שזה בגלל הטלוויזיה שלהם, אבל הם החליפו טלוויזיה וזה עדיין גרוע.

3מרגו

New member
קודי זה אחלה

עשיתי מזמן,אבל ירדתי מזה כי יש לי TV עם כל מה שבא לי.
הבן שלי צופה כל יום.

שווה לבדוק מה המחיר של אימונים בחדר כושר לפי תוכנית מותאמת

לגילו. אולי ייצא לך זול יותר ממאמן פרטי.

3מרגו

New member
TV בכבלים מזמן לא קיימת

יש לי TV על בסיס אינטרנט 27 ש"ח בחודש במחשב,TV,נייד ואפשר לצפות כ"א במשהו אחר ערוץ אחר.אני כל הזמן עם הנייד וכך לפחות משהו רואה(ארכיון שבועיים).
לצעיר יש KODI במחשב.אפשר לקנות ממיר מתאים ויהיה ב-TV,אבל שם יש לי ממיר אחר,אז הוא במחשב.ערוצים מכל העולם וסדרות ומה לא.
יכולתי באותם 27 ש"ח לתת לאמא טאבלט לבית אבות שגם היא תראה משהו,כי הרי טלוויזיה בחדר והיא צריכה לצאת ולחזור מתי שהצוות רוצה ולא בהתאם לתוכנית...אבל אצבעות שלה כבר לא גמישות והאופציה נפסלה,כך שלה אני משלמת כבלים במחיר בתי אבות...

אמאנחל

Member
מנהל
איזו טלוויזיה זו ב 27 ש"ח לחודש? אשמח לשמוע

אנחנו בינתיים שדרגנו בהוט לממיר מקליט. ניצלתי מבצע של מצטרפים חדשים שהיה ב"בלאק פריידיי" למרות שאנחנו מנויים מאוד ותיקים, וגם עברתי לממיר מקליט וגם הורידו לי את המחיר לחודש. ואפילו לא התאמצתי, רק כתבתי להם מייל וביקשתי. ובסוף בגלל שלא היה להם שליח לשעות שנוחות לי הם שלחו מתקין שגם התקין לי את הממיר החדש בחינם.
&nbsp
אבל זה עדיין יקר.
אני נהנית מערוץ 8 ומערוץ בית+ והילדים מאוד אוהבים את כל ערוצי הילדים. ואין את כל זה בסלקום. אבל כל הזמן אני מחפשת בכל זאת דרכים להוזיל אז אשמח לשמוע מה יש ב 27 ש"ח לחודש, שנדע מה האופציות.

מרגנית2

New member
זה אומר לקנות סטרימר ב700 שח

בררתי. הייתי בחנות. זה מחשב בגודל קופסא קטנה שמכיל קודי - תוכנה לצפיה בערוצים וסרטים. זה עובד על הוויפי שיש בבית. ולכן צריך לשלם רק לספק ותשתית אינטרנט.
&nbsp
אני לא מתלהבת בגלל הקרינה של ה wi-fi. זה כמו להיות עם טלפון נייד פועל שעות. לא טוב.

אמאנחל

Member
מנהל
רק לעניין הקרינה

קרינת הויי פיי צריכה להספיק כדי לשדר מהמודם שלך אל הטלוויזיה, מרחק של כמה מטרים באוויר, לכל היותר.
קרינת הסלולר צריכה להספיק כדי שהטלפון שלך יוכל לשדר לאנטנה שנמצאת במרחק כמה עשרות מטרים ממך או יותר, ודרך קירות. לכן הסלולר משדר בעוצמות הרבה הרבה הרבה יותר גבוהות מהוויי פיי. (וצריך לקחת בחשבון שזה לא עולה ביחס ישר ככל שהמרחק עולה, אלא בריבוע).

מרגנית2

New member
אני משתדלת לא לדבר הרבה בסלולרי

וגם לא גולשת בסלולרי. מנתקת את הוויפי במודם רוב הזמן. המחשב מחובר קווי. גם שני המחשבים של הילדים מחוברים באופן קווי.
כשעבדתי בבית חולים ראיתי נפגעי קרינה. זו לא אגדה אורבנית.
&nbsp

3מרגו

New member
לא יודעת,אולי כבר חטפתי בגלל זה

לא אחשוב על זה ואמשיך עם הנייד במיטה.
גם ככה אין שום שמחות קטנות.

אד י

New member
יש היום כל מיני שרותיי תוכן באינטרנט

אם את לא מתעקשת לראות את התוכן בטלוויזיה עצמה.
יש מלא תכנים חינמיים לגמרי ב YouTube.
יש תכנים במחירים מצחיקים ב Netflix, ב popcorn, ב Kodi.
&nbsp
אפשר בהשקעה מסויימת חד פעמית, לחבר את תכני האינטרנט לטלוויזה באמצעות סטרימרים מתאימים.
&nbsp
עש כמה שידוע לי זה דורש Wifi בבית.
מי שמפחדת מ WiFi תאלץ להמשיך לשלם כסף לחברות הכבלים והסלולאר (כי גם גולשת דרך הטלפון על הרשת הסלולארית במקום על הרשת הבייתית).

3מרגו

New member
לכם ספציפית לא יתאים

יש מעט ערוצים בעברית,בלי ערוץ 8 וחינוכית...
לנו יש עוד שפה,אז למה לא לנצל.הוא לא מבסוט,אבל בינתיים לא מנהל תקציב...
יש מלא חברות בחו"ל כמו סלקום.מצאתי אחת (יושבת בכלל באוקראינה) ושיש להם 2000 ערוצים מכל העולם,לא זוכרת כמה יש בעברית,אבל ללא ארכיון.10 לחודש!!!אבל רציתי ארכיון.וערוצים מכל העולם הרי לא מתורגמים לעברית.
יש חברות כמו NETFLIX ב-12 דולר לחודש,החברה שלי עשתה מנוי כי אנחנו מורכים טלוויזיות חכמות והם חשבו לעשות קופון שיקנו עם הערוצים האלה.אבל משהו לא הסתדר טכנית.וכמובן שכל הערוצים לא מתורגמים.
קודי זה פתרון מצויין,כבר מוכרים TV עם קודי מובנה וממה שאני יודעת בשוק ראש העין יש ממיר(אולי זה נקרא סטרימר) עם קודי בכמה מאות שקלים,יש גם גרופונים לכו' לזה ברשת.
עדיין יש לי קולגות שלא רוצים שום שינוי ולא מוותרות על 400 ש"ח לייס.
אני שמחה שהתעוררתי לפני שנתיים והפסקתי לשלם.שלא נדבר על נייד שאני במיטה עם תוכניות בארכיון אחרי הטיפולים.

אמאנחל

Member
מנהל
נשמע פתרון ממש טוב בשבילכם.

אני הרבה זמן בהתלבטויות. בטח אמשיך להתלבט ולהתפנק עוד זמן מה...

אמאנחל

Member
מנהל
לי גם חשוב עניין זכויות היוצרים

כך שכל אופציה שאבחר תהיה כזאת שהיא חוקית, ובה היוצרים של התוכן מקבלים את המגיע להם.
יש כמובן הרבה אופציות כאלה. במחירים שונים. החל מיו טיוב בחינם במחיר פרסומות, ועד יס במחיר הגבוה ביותר.

אפשר להכניס לקיטורים.. למישהי יש את החישוב של התמ"ת

ליחידניות? אני יודעת שהחישוב הוא חצי משכורת לחלק לשלוש (אמא ובת +1)
אבל אני לא מצליחה למצוא את הקישור לחישוב הזה,
והתמ"ת מתעקשים לתת לי דרגה גבוהה באחד מהדרגה שהסימולטור שלהם נותן לי,
זה די הרבה כסף...
&nbsp
תודה

כן, לפי הכנסה

ראיתי את החישוב של משכורת לחלק לחצי, ואת זה לחלק למספר נפשות +1,
כלומר אמא וילד אחד זה לחלק את המשכורת ב- 6, ואז יש טבלה שאומרת
מה את אמורה לקבל. לפי הטבלה והסימולטור הדרגה שלי 4, לפי התמת 5.
&nbsp

למעלה