פינת הקיטורים לשרותכן.

אני מכירה את הסימולטור , הסימולטור נותן לי דרגה 4

והתמ"ת מתעקשים לתת לי דרגה 5,
אני משלמת על הגן 1300 ועוד 200 על בשר וחוג מוזיקה.
&nbsp
זה המון כסף!
&nbsp

jiminit2

New member
אז תתקשרי אליהם למוקד

תתקשרי למוקד ותבקשי פירוט כיצד חושבה לך הדרגה. בזמנו היה לי משהו דומה עם התאומים שלי והתקשרתי לשם. הסתבר שבחישוב שלהם היתה חסרה לי חצי שעת עבודה שבועית ולכן הדרגה עלתה (לא שמתי לב שנתתי להם תלוש של חודש חגים שעבדתי בו מאוד מעט ולא לקחתי חופש מוסדר). עירערתי ושלחתי גם תלושי שכר נוספים כדי להוכיח שבדר"כ אני נותנת את מכסת השעות הנדרשת וזה נפתר. חייבת להגיד שהם היו ממש בסדר איתי לאורך השנים.

התקשרתי כמה פעמים, כל פעם אומרים לי לשלוח תלוש

של חודש הבא, בקצב הזה פשוט תגמר השנה...
&nbsp
לא ברור הקטע הזה.
&nbsp
&nbsp

רוןרון40

New member
צריכים להבין את אופן החישוב שלהם

שנה שעברה היה לי מקרה דומה.. שלחתי פקסים וגם ביקשתי לדבר עם אחראי /החשב שיסביר לי את אופן החישוב.. כי זה לא הסתדר..לא עזר למרות שהעברתי תלושים אחרים. בחודש מרץ התייאשתי. אחרי שהתלוננתי גם באתר. חזרו אלי ביולי- שאולי יתקנו רק את יולי.. . ויתרתי. הזמן והעצבים שהשקעתי... התישו אותי.

השנה אני בדרגה הנכונה. הם היו יעילים לאור העיצומים שנקטו. תוך יומיים נקבעה לי הדרגה (נמוכה משנה שעברה).
תתעדי בכתב את השיחה ועם מי דיברת, מה ביקשה (אם זה תלוש אחרון תשלחי את כל ה-3 הרצופים) , תבצעי את החישוב ותשלחי גם מרוכז. שימי לב שצריך לחשב את הברוטו.
אם יש סעיף שנפרש למשך השנה תסמני ותצייני להם (הבראה וכו') שיחשבו חלק יחסי ולא הכל על החודש של התלוש.
בהצלחה רבה!! ומקסימום העתק לפניות הציבור שלהם. יש באתר פניות ספציפיות בקשר למעונות יום. בתקווה שמשהו השתפר שם.

הם יעילים בטיפול, קיבלתי תשובות מהר מאוד

רק שברצף התלושים הראשון היו תוספות של ביגוד, הבראה, הרבה מאוד שעות עבודה נוספות...
אז שלחתי להם שוב תלושים, והדרגה לא השתנתה.
ועכשיו הם טוענים שזו הדרגה, אבל הסימולטור מוריד בדרגה,
העצוב הוא שלא מעודדים לעבוד כך, כי אם אני עובדת שעות נוספות
בחודש שאפשר,
אני בעצם מפסידה לטווח הארוך את הדרגה.
&nbsp
בכל מקרה אני מחפשת את החישוב, כי ראיתי אותו איפשהו,
ואני לא מוצאת.
&nbsp
תודה
&nbsp

למעלה