התפקדות חודש נובמבר 2012/ חשון תשע"ג

EdisonGirl

New member
התפקדות חודש נובמבר 2012/ חשון תשע"ג

למה צב, אתם שואלים? וול, הוא הרגיש לי קצת מקופח לאחרונה, ואני לא חושבת שאי פעם השתמשתי בו...

אז מה, התגעגעתם?
יופי, בואו נתחיל.

הכינוי שלך בילדותך:
יום ההולדת הכי שמח שלך:
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם):
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים:
דף הבית שלך באינטרנט:
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)?
ואם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו?

וכל ההקדמה הזו רק מובילה אותנו באופן טבעי לשאלה החודשית שלנו-

גאדג'טים. נולדנו לתקופה הפורה ביותר בהיסטוריה מבחינה טכנולוגית. אמנם כבר אין יותר מידי המצאות, אבל אנחנו מתקדמים בקצב מטורף, ותוך 20 שנה דברים נראים לנו פתאום פרה היסטוריים וקשה כבר להשיג אותם (אסימון מישו?...).
אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום
פירוט ונימוק יתקבלו בברכה.

חודש מגניב לנו (ושיהיה גשם!)

AS00AS

New member
עונה!!

הכינוי שלך בילדותך:
דוב, (היום כבר שינו את זה לאלה)
יום ההולדת הכי שמח שלך:
לא חוגג ימי הולדת, ואת הכי שמח מעדיף לשכוח
טיולים, ואלכהול
הוט קומדי סנטרל
דף הבית שלך באינטרנט:
גוגל
גוגל תרגומים,עמו ענן, ומגדיר צמחים

גאדג'טים. נולדנו לתקופה הפורה ביותר בהיסטוריה מבחינה טכנולוגית. אמנם כבר אין יותר מידי המצאות, אבל אנחנו מתקדמים בקצב מטורף, ותוך 20 שנה דברים נראים לנו פתאום פרה היסטוריים וקשה כבר להשיג אותם (אסימון מישו?...).
אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום פירוט ונימוק יתקבלו בברכה
בלוטוס/אמצעי שליטה מרחוק,
למה? כי זה אדיר אני בSMS נותן פקודה למזגן לעבור, למחשב להתחיל להוריד סרט,
אין כמו לשלוט על העולם מכף היד

- זה האייקון המקופח שלי.

כינויים בילדות- תמיד איכשהו השם שלי בעיוותים קלים.
יום ההולדת הכי שמח שלי: בגיל 7 או 8 ההורים שלי אירגנו לי מסיבה בבית והזמינו קוסם. נראה לי שזה היה יום ההולדת השמח ביותר...
תחביב שהכי הולם אותי: יש יותר מדי.
שימושים תכופים בסמארטפון: אינסטגרם, WAZE ומייל.
גאדג'ט שעשה לי את זה מהילדות: טאמגוצ'י. לא נראה לי שצריך להסביר

johny3guns

New member

איך אהבתי את זה !!
היה לנו אחד בכיתה שהיה מסתובב עם 8 טמאגוצ'ים מחוברים על מחזיק מפתחות חחח הוא היה הזוי..

הוציאו אותי מהשיעור בגללו...

מסתבר שהיום יש טמגוצ'י מתקדם יותר (דור 7 או 9 אם איני טועה) שיכול לתקשר בבלוטות' עם טמגוצ'ים אחרים, כך שאפשר לשדך ביניהם וליצור מושבת טמגוצ'ים וירטואלית.

ביפן הם לוקחים את הקטע הזה די ברצינות.

EdisonGirl

New member
השבוע הולך להיות עמוס

הכינוי שלך בילדותך:
חתולה, אנציקלופדיה מהלכת, אטלס מהלך, שלל עיוותים הזויים של שמי.
יום ההולדת הכי שמח שלך:
כשכתבתי את השאלה הזו לא חשבתי על זה שאני אצטרך גם לענות עליה (כמו גם לגבי כל היתר)
לא זכור לי יום הולדת שהוא *הכי*. זכורים לי כמה נחמדים, אבל יום הולדת בילדות שלי בעיקר היה עניין מביך- לא אהבתי להיות במרכז תשומת הלב.
הדגש|התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם):
שחמט ודיבוב
בנזוג שולט בטלויזיה. העדפות שלי: MEZZO, ערוץ 8 (ידע וזה..), VH1, ערוץ ההיסטוריה, חינוכית 23.
דף הבית שלך באינטרנט:
גוגל.
אני עושה בו ה-כל. הכי הרבה? בודקת דוא"ל ועדכונים באפליקציות השונות ובאתרים השונים, מסכמת את המרצים, מנהלת לו"ז, מצלמת.

אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום פירוט ונימוק יתקבלו בברכה.

מכשיר חכם בכף ידי. זה מדהים, אבל הגאדג'ט הזה כ"כ הולם אותי שקשה לי לדמיין את תקופת החיים שלי לפניו...
היה לי שעון עם מלא כפתורים מחוקים, שידעתי לתפעל בע"פ והשתמשתי בו המון ורק חלמתי שיהיה לי מחשב כף יד, שעלה אז הרבה מאוד כסף, וההורים לא הסכימו לקנות כי לא הבינו בשביל מה אני צריכה כזה דבר. ואז בנזוג קנה לי את האייפוד הראשון, ומאז חיי אינם כפי שהיו. זה אחד הדברים הכי טובים שבן אנוש הגה.

Optimistic Girl

New member
מסכימה

איזה קטע... גם אני חלמתי על מחשב כף יד
אך חלומי עוד לא התגשם...
לא קוראת לסמרטפון מחשב כף יד כי לא אותו רציתי...
רוצה אחד עם עט כזה... נו גלקסי נוט...

EdisonGirl

New member
אפשר לקנות עט בשביל האייפון למשל

ודווקא העט לא היה החלק המושך בסיפור הזה אלא העובדה שיש לי מחשב קטן בכף ידי, והאייפון בהחלט מספק לי את זה. את צריכה לראות כמה אני מנצלת אותו!

spaysi8

New member
הדבר האהוב עלי בחודש :)

אוו אני כה אוהבת התפקדויות!

הכינוי שלך בילדותך:
אני עומדת להתחרט על זה, אבל..
אוריק, אורי חמורי, whory, horny, אורוש, אורצ'ו, קליפר, זיפו וכו'.

יום ההולדת הכי שמח שלך:
אני חושבת שכשהייתי בת 18, חבר שלי לקח אותי לספא ולארוחה,
והיה מדהים.. זו גם הייתה תקופה שהיינו עניים אבל התעלמנו
מהעובדה הזאת (בניגוד להיום שאנחנו עניים באותה המידה אבל
אשכרה מנסים לחסוך), והיינו מוציאים הון תועפת על ימי הולדת :)

כל דבר שקשור לאמנות- ציור, פיסול, רישום, אדריכלות, עיצוב פנים,
בישול (כמובן שבישול זוהי אמנות!) וכו'. תמיד אהבתי, ותמיד הייתי
מוכשרת בכל הנוגע לדברים הללו.

יש לי הוט, אני לא זוכרת את השמות של כל הערוצים אבל-
ערוץ 3, ערוץ 4, ערוץ קומדי סנטרל, ערוץ האוכל, ערוץ בית+,
ערוץ החיים הטובים, ניקולודיאון, VOD.

דף הבית שלך באינטרנט:
google
כן, לא בחירתי הראשונה, אבל זה מחשב של ההורים והאחיות גם..

אינטרנט (בעיקר גוגל), whatsapp.

אז בחרתי להשאיר גם את השאלה הזאת כי אמנם יש לי סמארטפון,
אבל יש לי בלאקברי ולא מכשיר טאצ' כלשהוא.
אני בסדר עם טאצ', אבל לא מסוגלת להתעסק עם זה מעבר לכמה דקות,
ומעדיפה רק לשחק בזה (לכתוב סמסים זה זוועה בעיני),
ולכן אני עם הבלאקברי על אף שיותר איטי (בעיקר הגלישה), ופחות נוח
לגלוש או לשחק משחקים. וגם שאין הרבה דברים להורדה שהם לא
לאנדרואיד או איפון. אבל שורדים :)

אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום?
אני חולת גאדג'טים. יש לי במטבח כל מיני דברים מגניבים,
אני אוהבת להסתכל באתרים של גאדג'טים.
אבל אני חושבת שהדבר האהוב עלי יהיה משהו פשוט יחסית..
הרוקט פאקט!
(לא באמת קשור אבל זו התמונה הכי קרובה שמצאתי)
כן כן, מצחיק, אבל זה עושה את העבודה ;)

לילה טוב לכולכם

yas12345

New member
עונה

הכינוי שלך בילדותך: מינקי
יום ההולדת הכי שמח שלך: לא זוכרת אבל הייתה שנה שהיו לי איזה חמישה ימי הולדת (עם הגן הישן, הגן החדש, הצד של אמא, הצד של אבא, משפחה גרעינית, ובסוף עם הבובות XD )
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): לא יודעת...
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: אין לי טלויזיה וגם אם הייתה אין ממש זמן לצפות
דף הבית שלך באינטרנט: גוגל ו- וואלה
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? אין לי יש לי פלאפון הכי פשוט שיש (כמעט)
ואם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו? אני פשוט אשבור אחד כזה אחרי חמש דקות.. חבל על הכסף

אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום פירוט ונימוק יתקבלו בברכה. - לא יודעת.. אני חושבת שהם כל כך בחיים שלי שאני רגילה אליהם ולא מתייחסת אליהם כוואו

yas12345

New member
מוסיפה

במחשבה שנייה היומולדת הכי שמח שלי היה יומולדת עשרים.. ידיד שלי לקח אותי למסעדה איטלקית, ושתינו יין והוא ביקש שיביאו את הקינוח עם זיקוק והביך אותי במשך כל הערב.. אבל היה מקסים

Light18m

New member
שלי, אני בתור

הכינוי שלך בילדותך:
אורצ'וק
יום ההולדת הכי שמח שלך:
27, בו הכרתי את חברתי האחרונה. ליומולדת הבא אני מקבל בחירות אז נראה, אולי יקרה משהו יותר משמח (כנראה שלא)
ריצה
לא רואה טלויזיה
דף הבית שלך באינטרנט:
!וואלה
לטלפן

גאדג'ט:
חושב שסמארטפון, למרות החסרון שהוא מכריח אותנו להיות זמינים כל היום בפייסבוק, הוא המצאה ששינתה את העולם בסדר גודל של האינטרנט או הגלגל.

lolly87

New member

אנשים חושבים שצריכים להיות זמינים כל הזמן בכל הדרכים האפשרויות רק בגלל שיש סמארטפון וזה עצוב.

AlabamaW0rley

New member
טרללה מבזבזת זמן לפני העבודה

הכינוי שלך בילדותך: הייתי ילדה מבאסת, אף אחד לא נתן לי כינויים
יום ההולדת הכי שמח שלך: כולם די משמחים, אני בד"כ מקבלת מתנות שוות.
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): ניגנתי בחליל 7 שנים, זה די הולם אותי.
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: החיים הטובים וכל מיני ערוצים רוסיים. אבל במילא אין לי טלויזיה בבית :\ (כן כן! אני לא אומרת את זה בשביל האגרה!)
דף הבית שלך באינטרנט: דף בית? מחברת השאלון משתעשעת במסעות לעבר? דה-פאק? ברור שגוגל.
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? אין לי
ואם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו? אין לי כוח לקנות אחד. אבל כעקרון זה אחלה צעצוע.
אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום? גאדג'טים זה דבר מטומטם, אבל בילדותי, לפני 15-20 שנה, היתה לנו צידנית אדומה עם רדיו בתוך המכסה שלה. עפנו על זה.
שבוע טוב!

einat162

New member
נראה לי שבזה אף פעם לא השתמשתי

יום ההולדת הכי שמח שלך: אין אחד ספציפי, כנראה כולם מהילדות המוקדמת.

התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): קריאה

ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: אין כזה.

דף הבית שלך באינטרנט: מנוע חיפוש גוגל

מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? אין לי סמארטפון, יש לי טלפון "טיפש"

כי אני לא מוכנה להשקיע אותו סכום של מחשב נייד או נייח - על טלפון (!). חוץ מזה אני רואה את האנשים שכל הזמן עם הפרצוף במסך- הרבה פעמים לא רואים לאן הולכים ברחוב....

Puskas

New member
יאללה

הכינוי שלך בילדותך: לא היה לי כזה, הכינוי שלי דבק בי בתיכון.
יום ההולדת הכי שמח שלך: יום הולדת 21, כי באותו ערב הכרתי את חברה שלי :)
התחביב שהכי הולם אותך: לא בטוח שהבנתי.. אנחנו מדברים על משהו תיאורטי שיכל להתאים לי? אם כן אז חוקר דינוזאורים חח.
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: נשיונל ג'יאוגרפיק WILD או HD וערוץ אגו.
דף הבית שלך באינטרנט: אין.
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? אין סמרטפון.
אם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו? נכבשתי ובקרוב אני אעבור לS3. עד עכשיו לא עברתי כי רציתי לסיים את השלוש שנים על המכשיר הנוכחי.

אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום פירוט ונימוק יתקבלו בברכה.:

די בטוח שמחשב כי הוא משרת אותי בצורה מחלטת, החל מבירור מידע על נושאים שונים ועד היותו כלי עזר בלימודים שלי ודרך לשמור על קשר עם אנשים מעבר לשיחת טלפון.
חוץ מזה שטאקי וואלה הוא להיט :)

פם פם.

הכינוי שלך בילדותך: הכינוי הכי חזק הוא קדי, שתופס עד היום. היה גם קקוקידה של סבא וכל מיני הבלחות לא ברורות של אבא- ג'וקה וכאלה.
יום ההולדת הכי שמח שלך: יואו, כל יום הולדת. אני מאלה שמתרגשים כבר חצי שנה לפני (בדיוק עוד שבוע יש לי יום הולדת, אז ההתרגשות בשיאה) ובודרים שכל המשפחה זוכרת מה קורה ב11.11. היו לי מיליון מסיבות הפתעה (כולל הבת מצווה) ובאופן כללי כל יום הולדת הוא הכי שמח בשבילי.
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם):אומנות ואיור על סוגיהם, שזה משהו שאני עוסקת בו. ומשחק, דיבוב וכו' שהייתי רוצה לעסוק בהם איכשהו בעתיד.
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: כרגע יש לי עידן+, אז אין יותר מידי אופציות. אבל בבית ערוץ 3 חזק וגם התוכניות עיצוב.
דף הבית שלך באינטרנט: igoogle
ואם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו? פשוט נראה לי הוצאה כספית מיותרת. אם יהיה לי, אני אשתמש בשלל אפליקציותיו, אבל זה לא משהו שחסר לי. רדיו ומוזיקה- יש לי בפלאפון. שיטוט באינטרנט- יש לי בפלאפון. שיחות והודעות- גם יש. מספק בהחלט.

אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום? אני לא ממש משתמשת בגאדג'טים למיניהם, אבל אני חושבת שהנגן מוזיקה ראוי להיחשב כהכי שימושי מבחינתי, במיוחד אפשרות ה"שאפל". לפני הנגן התעצלתי לשמוע דיסקים, כי לרוב נמאס לי מאמן אחרי שיר אחד ואני צריכה גיוון. אבל אחרי שגיליתי את אופציית הרנדומליות...

למעלה