התפקדות חודש נובמבר 2012/ חשון תשע"ג

Optimistic Girl

New member
מגניבה

מה למשל את מאיירת?
תחביבים מגניבים יש לך!
נשמח לדאות איורים שלך

לא משהו רשמי,

מאז ומתמיד סגנון ריאלסטי לא היה בשבילי, והעדפתי לעשות דמויות, קומיקס, ציורים מופרעים כאלה

העלתי תמונה מהתיק עבודות שלי. זה התחיל ממודל עירום והסתיים כ... זה.

al19

New member
עונה..

למה צב, אתם שואלים? וול, הוא הרגיש לי קצת מקופח לאחרונה, ואני לא חושבת שאי פעם השתמשתי בו...

אז מה, התגעגעתם?
יופי, בואו נתחיל.

הכינוי שלך בילדותך:

שייקה ? שיי'צ'ו, שי שי ... ועוד כל מני ווריאציות של השם שלי

יום ההולדת הכי שמח שלך:

פעם בבית .. ישבתי מול המחשב, וקיבלתי באמצע הלילה שיר.. יום הולדת שמח.. ועוגה עם נר.. שקנו במיוחד בשבילי ..
זה כנראה היה הדבר הכי מרגש והכי מושקע שקיבלתי ליום הולדת בחיים שלי ...

התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם):

צלילה כמובן,
זה .. זה ממש אני התאהבתי בצלילה מהיום הראשון שנכנסתי למיים..

ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים:

היה ויוה.. אבל כוחו של גורל נגמר :(
אין ערוץ במועדפים עכשיו, יש סדרות באנטרנט ...

דף הבית שלך באינטרנט:

vidas.carbonmade.com

מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)?

אני מתכנת אליו...
אז שאני יוצא מהעבודה אני משתדל להסתכל עליו כמה שפחוט ...

ואם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו?

its EVIL i tell you .. EVIL !!!!

וכל ההקדמה הזו רק מובילה אותנו באופן טבעי לשאלה החודשית שלנו-

גאדג'טים. נולדנו לתקופה הפורה ביותר בהיסטוריה מבחינה טכנולוגית. אמנם כבר אין יותר מידי המצאות, אבל אנחנו מתקדמים בקצב מטורף, ותוך 20 שנה דברים נראים לנו פתאום פרה היסטוריים וקשה כבר להשיג אותם (אסימון מישו?...).
אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום פירוט ונימוק יתקבלו בברכה.
טוב ברור שהמציאות המדומה שהייתה פעם בגן העיר..
(בטח המבוגרים שפה יזכרו את זה...)
פעם היה בגן העיר פתחו משחק של מציאות מדומה שמת קסדה כזאתי והלכת ממש במשטח והיו אוייבים שהיית צריך להרוג ועשית את זה במציאות זה היה אדיר ! וכל מקום שהסתכלת הדמות הסתכלה.. כאילו ממש היית הדמות מהמשחק..
אבל אם גאג'ט חדש ? .. אז KINECT ברור...

חודש מגניב לנו (ושיהיה גשם!)

חודש מגניב !!!

אה.. רגע :)) אממ חסר שם וכל זה לא ?

Optimistic Girl

New member
למה

הקישור שלך לא לחיץ?
גולשת מסמרטפון ואין לי מושג איך עושים פה העתק והדבק

וכן שיהיה גשם ושלג בירושליים
אני רוצה חורף חורף

Optimistic Girl

New member
גמני

כינוי ילדות : פילוסופית

יומהולדת שמח:כשאמא הכינה אוכל מיוחד ומגניב

תחביב שמבטא אותי: ציור.

טיוי: כבר שני לא רואה...אין כבלים וככה טוב.
אם כבר אז ערוץ 2 פעם בחודש כדי לראות חדשות.

דף בית באינטרנט: ברור שתפוז!

סמרטפון: קנו לי רק לפני כחודשיים
שימושים תקופים זה גלישה בתפוז והקלטת המורים שלי בהרצאות (באישורם המלא)
וגם מצלמת מידי פעם..
שימושים אחרים עוד לא גיליתי...

גאג'טים:
אף חד לא עשה לי את זה...
אנחנו מתרגלים מהר מידי
למשל מחשב נייד טוב לי לכתיבת ספר שלי
וסמרטפון מעביר שיעמום בנסיעות וגם מקליט ומצלם.

עכשיו בקרוב יומהולדת
ה30.12 לא לשכוח להגיד מזל טוב

אז חשבתי לעצמי מה אני רוצה ומה עוד חסר לי...

אז החלטתי שרוצה טאבלט כדי להביא לשיעורים ולהקליד במקום לכתוב
(כשהייתי בחטיבת ביניים חלמתי על זה שלשיעור יביאו מחשבים וזה מתגשם
)
אז חושבת שזה השינוי הגדול
שבאוניברסיטאות כבר מביאים טבלטים וכותבים בהם!

חדשה ישנה. עונה

הכינוי שלך בילדותך: נושקיתית
יום ההולדת הכי שמח שלך: בגיל 15.ללא ספק.
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): קריאה. וריקוד
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: יש לי רק שלושה ערוצים בממיר..
אבל כשאני אצל משפחה- אני רואה רק הוט זון, סדרות פשע.
דף הבית שלך באינטרנט: גוגל. שקלתי לעבור לויקיפדיה. חנונית.
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? אין לי
אני צעירה אבל תמיד צוחקים עליי שנולדתי בדור הלא נכון- אין לי פייסבוק, אין לי מכשירים מתקדמים, וכשאני משתמשת באייפון ולא מצליחה- אני פשוט דופקת עליו בתקווה שמשהו יקרה. לא מסתדרת עם מכונות!
(אגב- גם למכונת צילום בבית ספר שאני עובדת בו אני עושה את אותו הדבר כשהיא לא עובדת..)

גאדג'טים. נולדנו לתקופה הפורה ביותר בהיסטוריה מבחינה טכנולוגית. אמנם כבר אין יותר מידי המצאות, אבל אנחנו מתקדמים בקצב מטורף, ותוך 20 שנה דברים נראים לנו פתאום פרה היסטוריים וקשה כבר להשיג אותם (אסימון מישו?...).
אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום פירוט ונימוק יתקבלו בברכה.
לא מבינה בגאדג'טים כלום!
בעיניי ההיי לייט של הילדות שלי היה כשהתקינו לנו הוט פעם ראשונה(הייתי בת 12 נראה לי..) אז היה אפשר לשחק משחקים בטלוויזיה עם השלט! זה היה מטורף, עד היום זה נראה לי פסיכי.

lee05

New member

הכינוי שלך בילדותך: פירור, כן כן..פירור, בשפת מקור זה נשמע הרבה יותר טוב...
יום ההולדת הכי שמח שלך לא יודעת מה הכי שמיח אבל זוכרת את הימי הולדת כשהייתי קטנה והיינו עושים את החגיגות בפארקים מדהימים עם אגמים ויער והיא הייתה מכינה לכל ילד/ה שיקת עם חטיף מתוק, חתיף מלוח גומי והפתעה...ממש נהנתי מזה

התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): ספורט, 12 שנה של ספורט לא באים בקלות. מתה לחזור אבל קשה עם עבודה+לימודים כשכל דבר שבא לי לעזות כשמגיעה הבייתה זה לישון..
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: אין לי TV כבר שנים
דף הבית שלך באינטרנט:- טאבס המועדפים שלי אין משהו ספציפי
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? - בדיקת מיילים עבוה ופרטי,גוגל,מפות ולפעמי וואטס אפ

אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום?

ווקמן/דיסקמן/MP3- לא יכולה לדמיין איך היה נראה העולם בלי אפשות לקחת את המוזיקה איתך לדרך...כל הזמן..

Cade Foster

New member

הכינוי שלך בילדותך: בילדות לא היה לי כינוי, בחטיבה כמה פרחות הדביקו לי את לילי.
יום ההולדת הכי שמח שלך: לא מייחס משמעות ליום ההולדת שלי
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): כדורסל כנראה
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: אין
דף הבית שלך באינטרנט: פייסבוק
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? וואטסאפ

מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום פירוט ונימוק יתקבלו בברכה. נייר פצפצים, כי זה בערך הדבר היחיד שיכול לגרום לי להראות כמו ילד בגן גם כיום.

mad alot

New member
לי עדיין יש אסימון בנעל

ואין לי כח לענות על שאר הדברים :)

Optimus_Prime

New member
התפקדות בסימן

כינוי: דון קורליאונה.
יום ההולדת הכי שמח שלך: אחלה שאלה! 22 היה ממש נחמד, 21 היה לא רע (למרות שיום אחרי היה על הפנים).. בגדול אף פעם לא עשיתי ביג דיל מימי הולדת אז אני לא זוכר אותם ספציפית אפילו, אבל שני אלו היו לא רעים...
התחביב שהכי הולם אותי: קריאה, חתירה לידע.
ערוץ טלויזיה: הכל בלאי.
דף הבית שלי: כמו הראש שלי, BLANK
סמארטפון: אין לי. מה הוא מסמל עבורי? זו שאלה מצוינת, כי הוא מסמל הרבה דברים עבורי שאני ממש שונא וזה מונע ממני לרכוש כזה, למרות שאני בטוח שאוכל להיעזר בו. במקרה הזה, האידיאולוגיה גוברת על הצורך. לפחות בינתיים. מאמין שבנקודה מסוימת אצליח להגיע לאיזשהו איזון ולרכוש מכשיר חדש.
הגאדג'ט שהכי עשה לי את זה מילדות ועד היום : האמת שאף פעם לא שיחקתי בWII, אבל ברגע שפירסמו את זה ממש התלהבתי מזה... ודברים שממש התלהבתי מהם לתקופה: מצלמה בפלאפון, אקדח שאפשר לירות איתו על המסך במגסון, תרגומון (עט שמסמן מילים באנגלית ומתרגם), הפרח שרוקד שמשמיעים לו מוסיקה..

מתפקדת...

הכינוי שלך בילדותך: לולו,תום-תום,תומוש,תומצ'יק.

יום ההולדת הכי שמח שלך:לא זוכרת,בזמן האחרון הימי הולדת שלי יבשים,אבל אני אוהבת ימי הולדת אז גם את היבשים אני מקבלת בשמחה.

התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם):שהייתי ילדה מאוד אהבתי לרקוד,עכשיו לצערי אני לא רואה את עצמי חוזרת לזה למרות שהייתי מאוד רוצה...

ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים:ערוץ 22,זה מה שאני רואה בדרך כלל כשאני רואה שגם זה בקושי..

דף הבית שלך באינטרנט:הדף של גוגל...

מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)?פייסבוק,שמיעת מוזיקה...

אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום פירוט ונימוק יתקבלו בברכה-טמגוצ'י,פרבי (זוכרים?!) פוגים,פצצים,וכל מיני שטויות של ילדים,אני מתגעגעת לתקופה :/

גילושיט

New member
זוכר את נובמבר

הכינוי שלך בילדותך: גילגול.
יום ההולדת הכי שמח שלך: בגיל 15 עשו לי מסיבת הפתעה ענקית וממש ממש הצליחו להפתיע אותי והיה ממש כיף אז זה זכור לי במיוחד. אבל גם היומולדת האחרונה, לפני פחות משבוע, הייתה מהממת.

התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): כתיבה, ציור.
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: יש דבר כזה? אני מניחה שערוץ 15 ביס.. קומדי או משהו כזה.
דף הבית שלך באינטרנט: אצלי וואלה (כי המייל שם) ובמחשב השני זה גוגל.
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? אין.
ואם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו? המשכורת שלי עדיין לא מספיק גבוהה כדי שארשה לעצמי להיכבש בקסמיו.

ולצערי אין לי סבלנות לענות על דברים שקשורים לטכנולוגיה זה יותר מידי מזכיר לי את הלימודים ורק הרגע באתי משם, סורי.

blabla91

New member
מתפקדת ...

כינוי בילדות :תינוקת סמדר(הכי קטנה בשרשת נדפקת ...)

יום ההולדת הכי שמח שהיה לי :ואי כולם היו ממש כיפיים
תחביב שהכי הולם אותך :ספורט כבר מגיל 17 אני מתמנ=אנת אירובי ...
ערוץ טלויזיה :הוט קומדי סנטרל ף בידור ישיראלי ,
דךפ הבית WALLA
אין לי סמרטפון לא ככ מתחברת לזה ...

tamaguchi girl

New member

הכינוי שלך בילדותך: רויתוש/רויתי. פה ושם עדיין תופס :)
יום ההולדת הכי שמח שלך: אהבתי את 17

התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): ציור וכדורעף
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: לא צופה
דף הבית שלך באינטרנט: הייתי צריכה לבדוק את זה כי לא זכרתי אפילו
מתברר שוואלה (לא צריך את דף הבית בכרום, יש דף כרטיסיות אישי..)
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? ווטסאפ
מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום? MP3 היה אדיר בתקופת החטיבה וגם בתיכון..וחוצמזה גם טאבלט עט שזה אדיר.

Purple Mushroom

New member
מתפקד,חודש נובמבר2012.חשון,כסלו.ה'תשע"ג

החודש נובמבר, כולל את ערב ב' כסלו, שבאותו ערב, יש מסיבה שנה לפלא, בפלא, כולם מוזמנים.

שם: אלון א.
גיל? לא צריך. צעיר לנצח, פלוס קרחת מעל עשור.
עיר: דרום תל אביב, קרית שלום, אחרון יוסף 5, קומה 2, דירה 4, (מימין), וייז ? מישהו?
התגעגעתי אז באתי.

הכינוי שלך בילדותך: אלוני.
יום ההולדת הכי שמח שלך: הימי הולדת האחרונים שלי. 34, במסעדה בתל אביב, עם כמעט כל המשפחה, ו-2 חברים טובים- 17.3.2010-יום רביעי. . 35, מסיבת פורים ב 17.3.2011, יום חמישי, בקופרטיב, עם א', וע', שנולדו גם ב 17.3. אחד ב 1980. ואחת ב 1978. אז כולם היו בני שלושים פלוס,? עם אמא שלי, ועם החברה, והמון חברים של א', אחרי זה , זה היה במועדון הקופרטיב, ז"ל, בבן יהודה 49 למטה בחצר.
אחר כך סחבתי את האקסית, לבירה ב 26 במנדלימוס, המולי בלומס היה מפוצץ באנשים.
17.3.2012, היה יום שבת, וזה לא היתה ממש מסיבת יום הולדת (היה איזכור בסוף ). אבל זה היה מפגש ספיריט בפלא, של מהפכה של אהבה, ספיריט מרץ 2012, שהיה הליכת מלאכים
.
מאוד אוהבת וקסומה, פעם 2 בחיי, ופעם ראשונה במהפכה של אהבה. הכל מתועד בבלוג שלי, שחוגג בסוף החודש, יומודלת 9 בסך הכל
.

התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): לכתוב בפורומים של תפוז, במיוחד בפורום הזה, וגם לכתוב בבלוג שלי, שמוצא לו זמן, בשנה האחרונה בעיקר בלילות המאוחרים, ו או בבקרים של יום שבת, לא כל יום שבת.

ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: אני לא יודע מה זה מועדפים בטלויזיה. לשותף שלי יש. נניח אולי 24.

דף הבית שלך באינטרנט: www.google.co.il, שאפשר להגיע אליו ליו טיוב, ולג'ימייל. אותו דף בית שלך מ2005.

מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? אין לי סמארטפון.

ואם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו? המחיר היקר, בקניה, וגם בשימוש. כבר כתבתי בעבר, שאני מנסה לאפס את חשבון הסלקום שלי, בחצי שנה האחרונה, הצלחתי 3 פעמים. ב-3 חודשים האחרונים לא מצליח. בספטמבר, או באוגוסט? שלחתי 2 אסאמאסים מחוץ למחשב, ועלה לי 1.01.,
באוקטובר, עלה לי כאמור, 0.51 אגורות החשבון, אס אמ אס תשובה לספייסי הדואגת, בככר רבין, , החודש יהיה 0.66, אחרי עוד טעות שליחת אס אמ אס ארוך, לטלפון הנייח של אמא שלי, בברכת יום הולדת ב2.11.12,
ואם לא אוציא שיחות, (נקווה שלא מחר , במפגש), אז ישאר 0.66, כנראה שיש לי הנחה של כ-5 ש"ח בשיחות, עד סוף השנה הבאה, דצבמר 2013, או ינואר 2014. ועדיין יחסית החשבון נמוך.
קניתי בנובמבר 2010, מכשיר נוקיה 1616, שעלה לי 300 ש"ח ובדיעבד, יכולתי לקנות את אותו מכשיר, באופיס דיפו ב100 ש"ח. 300 ש"ח זה די יקר למכשיר סלולרי.

אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום פירוט ונימוק יתקבלו בברכה. : אין לי גאדג'ט שעשה לי את זה מהילדות.
בתיאוריה, עשה לי את זה, (לא קיים בסוף), ההבטחה לסמארטפון חכם, של גוגל, שיחולק חינם, וגם השימוש יהיה חינם, רק בעלות של פרסומות. בסוף הסתבר שלא נכון.
נוקיה שולט. נחכה לשדרוג הבא, ב 2016, כשאהיה בן שנה עגולה וכפולה לפורום הזה, (נראה כמה שנים אחזיק עוד מעמד.

אגב, אני מנסה לצרף כאן להודעה,
את תוכניית נובמבר 2012, שמהחודש, מופצת לקהל הרחב... (ונסיים, ונצנזר בזה, שלא ימחקו לי את ההודעה שוב):)
א.א.
=]

למעלה