מתפקד,חודש נובמבר2012.חשון,כסלו.ה'תשע"ג
החודש נובמבר, כולל את ערב ב' כסלו, שבאותו ערב, יש מסיבה שנה לפלא, בפלא, כולם מוזמנים.
שם: אלון א.
גיל? לא צריך. צעיר לנצח, פלוס קרחת מעל עשור.
עיר: דרום תל אביב, קרית שלום, אחרון יוסף 5, קומה 2, דירה 4, (מימין), וייז ? מישהו?
התגעגעתי אז באתי.
הכינוי שלך בילדותך: אלוני.
יום ההולדת הכי שמח שלך: הימי הולדת האחרונים שלי. 34, במסעדה בתל אביב, עם כמעט כל המשפחה, ו-2 חברים טובים- 17.3.2010-יום רביעי. . 35, מסיבת פורים ב 17.3.2011, יום חמישי, בקופרטיב, עם א', וע', שנולדו גם ב 17.3. אחד ב 1980. ואחת ב 1978. אז כולם היו בני שלושים פלוס,? עם אמא שלי, ועם החברה, והמון חברים של א', אחרי זה , זה היה במועדון הקופרטיב, ז"ל, בבן יהודה 49 למטה בחצר.
אחר כך סחבתי את האקסית, לבירה ב 26 במנדלימוס, המולי בלומס היה מפוצץ באנשים.
17.3.2012, היה יום שבת, וזה לא היתה ממש מסיבת יום הולדת (היה איזכור בסוף ). אבל זה היה מפגש ספיריט בפלא, של מהפכה של אהבה, ספיריט מרץ 2012, שהיה הליכת מלאכים
.
מאוד אוהבת וקסומה, פעם 2 בחיי, ופעם ראשונה במהפכה של אהבה. הכל מתועד בבלוג שלי, שחוגג בסוף החודש, יומודלת 9 בסך הכל
.
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): לכתוב בפורומים של תפוז, במיוחד בפורום הזה, וגם לכתוב בבלוג שלי, שמוצא לו זמן, בשנה האחרונה בעיקר בלילות המאוחרים, ו או בבקרים של יום שבת, לא כל יום שבת.
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: אני לא יודע מה זה מועדפים בטלויזיה. לשותף שלי יש. נניח אולי 24.
דף הבית שלך באינטרנט:
www.google.co.il, שאפשר להגיע אליו ליו טיוב, ולג'ימייל. אותו דף בית שלך מ2005.
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? אין לי סמארטפון.
ואם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו? המחיר היקר, בקניה, וגם בשימוש. כבר כתבתי בעבר, שאני מנסה לאפס את חשבון הסלקום שלי, בחצי שנה האחרונה, הצלחתי 3 פעמים. ב-3 חודשים האחרונים לא מצליח. בספטמבר, או באוגוסט? שלחתי 2 אסאמאסים מחוץ למחשב, ועלה לי 1.01.,
באוקטובר, עלה לי כאמור, 0.51 אגורות החשבון, אס אמ אס תשובה לספייסי הדואגת, בככר רבין, , החודש יהיה 0.66, אחרי עוד טעות שליחת אס אמ אס ארוך, לטלפון הנייח של אמא שלי, בברכת יום הולדת ב2.11.12,
ואם לא אוציא שיחות, (נקווה שלא מחר , במפגש), אז ישאר 0.66, כנראה שיש לי הנחה של כ-5 ש"ח בשיחות, עד סוף השנה הבאה, דצבמר 2013, או ינואר 2014. ועדיין יחסית החשבון נמוך.
קניתי בנובמבר 2010, מכשיר נוקיה 1616, שעלה לי 300 ש"ח ובדיעבד, יכולתי לקנות את אותו מכשיר, באופיס דיפו ב100 ש"ח. 300 ש"ח זה די יקר למכשיר סלולרי.
וכל ההקדמה הזו רק מובילה אותנו באופן טבעי לשאלה החודשית שלנו-
גאדג'טים. נולדנו לתקופה הפורה ביותר בהיסטוריה מבחינה טכנולוגית. אמנם כבר אין יותר מידי המצאות, אבל אנחנו מתקדמים בקצב מטורף, ותוך 20 שנה דברים נראים לנו פתאום פרה היסטוריים וקשה כבר להשיג אותם (אסימון מישו?...).
אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום פירוט ונימוק יתקבלו בברכה. : אין לי גאדג'ט שעשה לי את זה מהילדות.
בתיאוריה, עשה לי את זה, (לא קיים בסוף), ההבטחה לסמארטפון חכם, של גוגל, שיחולק חינם, וגם השימוש יהיה חינם, רק בעלות של פרסומות. בסוף הסתבר שלא נכון.
נוקיה שולט. נחכה לשדרוג הבא, ב 2016, כשאהיה בן שנה עגולה וכפולה לפורום הזה, (נראה כמה שנים אחזיק עוד מעמד.
אגב, אני מנסה לצרף כאן להודעה,
את תוכניית נובמבר 2012, שמהחודש, מופצת לקהל הרחב... (ונסיים, ונצנזר בזה, שלא ימחקו לי את ההודעה שוב)
א.א.
=]