התפקדות חודש נובמבר 2012/ חשון תשע"ג

Black Balloon

New member
יאללה שיהיה

הכינוי שלך בילדותך: שניתוש/שנשן/שנינוש/שושה
יום ההולדת הכי שמח שלך: בד"כ אני ממש סובלת בימי הולדת שלי, אבל אם כבר אז נראה לי 21. קיבלתי את המתנה הכי מקסימה שאפשר לקבל מהבחור.

התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): אמממ וואי, אני צריכה לחשוב על זה. נראה לי צילום, למרות שאני ממש עקומה.
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: לא רואה טלויזיה.
דף הבית שלך באינטרנט: אין.
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? וואטסאפ ומוזיקה.
ואם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו? האמת, אני שוקלת לעבור למכשיר ישן יותר.
אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום? לא מתלהבת מגאדגטים יותר מדי...

אני עוד בעידן הקודם, פלאפון בלוק

התחביב? כתיבה. סיימתי לכתוב ספר ועכשיו שלחתי אותו להוצאה לאור, יש סיכוי שתראו אותו על הדפים.
הערוץ היחידי שאני רואה הוא ערוץ 2 וגם זה לאחרונה ממש מעט הודות לתוכניות חסרות שכל.
דף הבית שלך באינטרנט: גוגל מן הסתם.

Jackie Blue

New member
כה כיף להתפקד

הכינוי שלך בילדותך: עיוותים של שמי.
יום ההולדת הכי שמח שלך: 16 ו - 18.
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): כתיבה וגלישת גלים (אם כי מעולם לא גלשתי :))
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: נשיונל ג'יאוגרפיק ווילד
דף הבית שלך באינטרנט: בלאנק
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? וואטסאפ, בי פאנקי, גוגל כרום, אינסטגרם, פייסבוק מסנג'ר, גוגל מייל, ווייז.

אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום פירוט ונימוק יתקבלו בברכה: אם מגסון נחשב לגאדג'אט אז לחלוטין מגסון. מה הייתי עושה ללא האחים מריו?

חודש מגניב לנו (ושיהיה גשם!) - אמן!

מתפקדת

הכינוי שלך בילדותך: ברווזה
יום ההולדת הכי שמח שלך: אמממ... וואו. היו מעט כאלה. חחח אפילו בגן ביום הולדת יש רק תמונות שלי בוכה.
אני חושבת שיום הולדת 19.. היה לי בנזוג שמאד אהב אותי והשקיע הרבה.. עשה לי יום הולדת רומנטי בים.. הביא טבעת (לא אירוסים
), נרות, אוכל טוב וכו'.. הרגשתי שהשקיע וזה היה כיף

התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): כתיבה. תמיד חשבתי ש"כשאהיה גדולה" אהיה סופרת
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: אין משהו ששולט.. בהרבה ערוצים שונים יש 2-3 תוכניות שאני רואה: yes drama,yes action, ערוץ 2, ערוץ 1, ערוץ הסרטים ועוד
דף הבית שלך באינטרנט: גוגל כמובן
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? שיחות, וואטסאפ, הודעות,ווייז
ואם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו?

וכל ההקדמה הזו רק מובילה אותנו באופן טבעי לשאלה החודשית שלנו-

גאדג'טים. נולדנו לתקופה הפורה ביותר בהיסטוריה מבחינה טכנולוגית. אמנם כבר אין יותר מידי המצאות, אבל אנחנו מתקדמים בקצב מטורף, ותוך 20 שנה דברים נראים לנו פתאום פרה היסטוריים וקשה כבר להשיג אותם (אסימון מישו?...).
אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום פירוט ונימוק יתקבלו בברכה.
אני חושבת שהGPS זו המצאה אדירה

TDKR

New member
באיחור אופנתי.

הכינוי שלך בילדותך: קראו לי במשך תקופה מסויימת "אייס", מאז שהסרט שודר או הוקרן בארץ.
יום ההולדת הכי שמח שלך: הייתי בגן, אני לא זוכר אם חובה או טרום חובה. הייתה לי ידידה בשם אלינור והיינו "חברים", במובן הכביכול זוגי של המילה. אני זכור שהיא קנתה לי ספר ילדים כלשהו עם כריכה קשה ואדומה, מה שריגש אותי מאוד ואני אפילו זוכר את ה"אהבה" שחשתי כלפיה באותה תקופה באופן כללי ובאותו רגע בפרט. אחרי שהיא נתנה לי אותו, התחבקנו ורקדנו בעודי ממשיך להחזיק את הספר.
התחביב שהכי הולם אותך: הייתה תקופה שחברים שלי ואני הלכנו די הרבה לבאולינג. אפילו היינו די טובים, יחסית לשחקנים לא מקצועיים כמובן. היום אנחנו בקטע של ביליארד, עם רמת משחק חובבנית להפליא.
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: המון זמן לא היה לי ממיר בחדר, אני בעיקר מוריד סדרות מהאינטרנט ומשתמש בסטרימר.
דף הבית שלך באינטרנט: iGoogle
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? מוזיקה, שעון ולבדוק דוא"ל.

sarne

New member
הודעה ראשונה פה.

הכינוי שלך בילדותך: אם היה אחד, הדחקתי. אפילו לא אם. היו, הדחקתי.
יום ההולדת הכי שמח שלך: יום הולדת אפס. היום הראשון. הייתי צעיר, תמים, העולם היה מלא אפשרויות. אי אפשר יותר טוב מזה.
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): אני חושב שהתחביב היחיד שהולם את האדם שנהייתי יהיה לשבת על ספסל בפארק, בתור אדם זקן כמובן, עם ספר ביד אבל בעצם סתם בוהה. לפעמים אאכיל חתול או יונה תועה. מהאוכל שלי, אני לא אגע בו בכל מקרה.
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: בהתחשב בתשובה האחרונה שלי, זה הולך להדהים, אבל אני לא רואה טלויזיה.
דף הבית שלך באינטרנט: כשאני פותח את הדפדפן זה תמיד ליופי המפעים של about:blank. פעם זה היה האתר הבא - http://www.howmanypeopleareinspacerightnow.com - אני מעט חולמני בטבעי.
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? אין
ואם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו? סמארטפון, כמו פייסבוק אגב, מסמל רק עוד נורמה חברתית שאין לה טיפה של רלבנטיות לחיי. אני לא יכול להסתכל על הדברים האלה בביקורתיות אפילו.

אז מה הגאדג'ט שהכי עשה לך את זה מהילדות ועד היום? נו. יש לי אייפוד. הוא בן ארבע, 80 ג'יגה בייט (שנגמרו מהר מאוד), ובן לוויה נאמן. השימוש היחיד שלו כמובן הוא נגינת מוזיקה - וכתוצאת לוואי, המנעות מאינטראקציה עם אנשים.

ebi83

New member

אמרנו קיפוח לא?

הכינוי שלך בילדותך: EBI, תנחשו אם הוא נשאר או לא

יום ההולדת הכי שמח שלך: לא יודע.. היו שמחים יותר ושמחים פחות (האחרון היה מהפחות) לא עולה לי אחד ממש ממש שמח..
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): בישול.
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: ערוץ הספורט, רק חבל שבדירה אין כזה..
דף הבית שלך באינטרנט: גוגל\ריק. תלוי באיזה מחשב.
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? פייסבוק\מיילים\IM ובסדר הזה. כשבין לבין אני בודק אוטובוסים עם אפליקציה.

גאדג'טים. נולדנו לתקופה הפורה ביותר בהיסטוריה מבחינה טכנולוגית. אמנם כבר אין יותר מידי המצאות, אבל אנחנו מתקדמים בקצב מטורף, ותוך 20 שנה דברים נראים לנו פתאום פרה היסטוריים וקשה כבר להשיג אותם (אסימון מישו?...).

מה המגדג'ט שלי? שאלה לא פשוטה. אני אלך על מצלמה דיגיטלית, בעיקר כי היא שיפרה את היכולת של כולנו לראות את המציאות דרך העדשה. היא הביאה את יכולת הצילום לכולם בלי הפחד שיישרף לך הפילם... היום זה כבר קצת מוגזם לטעמי אבל כל עוד יש את הכלים שאדם יכול להציג ויזואלית את הפרספקטיבה שלו לעולם אז אני שמח

N o R i K o

New member
סמויה כאן, אבל בכל זאת אתפקד

הכינוי שלך בילדותך: נויה או נוי'לה, וגם רוזו ופוצ'ו. בשלב כלשהו חברות שלי הדביקו לי את "נוש" והוא נשאר די הרבה זמן, אבל התפוגג. רוב האנשים היום קוראים לי בשמי, נראה לי שעדיף שכך

יום ההולדת הכי שמח שלך: וואו, לא יודעת. שאלה קשה. אני תמיד מתאכזבת בימי הולדת מסיבות כאלו ואחרות. נראה לי ש18 היה די נחמד.
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): קריאת ספרים. מתאים לי חנונית D:
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: יס קומדי - זה ערוץ הטלוויזיה היחיד שאני צופה בו.
דף הבית שלך באינטרנט: תפוז.

מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? ווטסאפ ופייסבוק. וטלפונים, מן הסתם

גאדג'טים... עד עידן הסמארטפונים הייתי די טכנופובית. מבחינתי ללכת עכשיו ברחוב עם דיסקמן... אבל אז הגיעו הסמארטפונים, ויש לי אחד, אז משתמשים בו. ככה זה.

מוזר לי לכתוב פה כי מוזר לי להיות עשרים פלוס. אבל יאללה נו

טוב...בגלל שמשעמם..

הכינוי שלך בילדותך: אוריקי
יום ההולדת הכי שמח שלך: לא זוכרת..
אבל לפני שנה קיבלתי במתנה צניחה חופשית והיה די כיף ומשמח..
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): צילום :) למרות שלצערי הפסקתי לאחרונה..
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: אין ספציפי..
דף הבית שלך באינטרנט: גוגל
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? פייסבוק, וואטסאפ, מצלמה..
ואם אין- מה סמארטפון מסמל עבורך? למה עוד לא נכבשת בקסמיו? --

ממ..היה לי פעם דיסקמן שמאוד אהבתי.. עד שהוא שבק חיים..

שיהיה חודש נפלא

raptor89

New member
כמעט ושכחתי שעבר חודש...

אז מה, התגעגעתם?
יופי, בואו נתחיל.

הכינוי שלך בילדותך: אני אתעלם מהשאלה ואתם תתעלמו מזה שהתעלמתי ממנה. הולך?
יום ההולדת הכי שמח שלך: לא אוהב ימי הולדת. ורוד וקיטשי מידי.
התחביב שהכי הולם אותך (גם אם הוא לא מעסיק אותך כיום, או לא העסיק אותך מעולם): טיולים.
ערוץ טלויזיה שנמצא אצלך במועדפים: זה שבו הטלוויזיה כבויה.
דף הבית שלך באינטרנט: יש 3 (נפלאות גוגל כרום) - המייל, הפייסבוק ו(לצערי הרב) האתר של האוניברסיטה.
מה השימושים הכי תכופים שלך בסמארטפון (אם יש)? להעביר זמן בהרצאות משעממות.

טוב, אני די פריק של גאדג'טים. לצערי חוסר המשכורת לא מכסה את כל מה שאני רוצה לקנות

אני חושב שמה שהכי עשה לי את זה זה לא גאדג'ט אחד, אלא הקנייה הגדולה שאחרי הכניסה לקבע (מענק וזה...) - טלוויזיה "46, מערכת קולנוע ביתית, מצלמה דיגיטלית, אייפוד 4 וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. לא היה מאושר ממני ביום שהמשלוח הגיע

חודש מגניב לנו (ושיהיה גשם!)
מלא גשם!!!

למעלה