יאללה
משהו טוב שקרה השבוע:
טוב זה היה שבוע ממש משוגע. היו לי 5 הופעות השבוע (היו אמורות להיות 6 בכלל אבל אחת מהן בוטלה). זה היה ממש כיף (וגם מתיש). אני חושב אבל שההיי-לייט היה אתמול. הופעתי עם אנסמבל דיסני של רימון ב"שבלול", זאת הייתה ההופעה הראשונה שלנו וזה היה פשוט מדהים! ההופעה הזאת גרמה לי להיזכר למה אני עושה את מה שאני עושה (לא שאני צריך את התזכורת הזאת אבל אתמול הרגשתי את זה ממש! זה היה מטורף!). זה היה ממש מרגש, מצחיק ומהנה.
מעבר לזה, סגרתי את הטיסה לפריז (להופעה של ביונסה וג'יי זי) וגם קניתי כרטיס להופעה של סי-לו בארץ
משהו רע שקרה השבוע:
שעכשיו שנגמר הטירוף של ההופעות השבוע, הגיע הזמן להתחיל ללמוד למבחן המעצבן שיש לי בקרוב
אה ו.. זה היה די מוזר אבל ה-25.6 (5 שנים למותו של מייקל) עשה לי ממש עצוב. ראיתי מלא סרטונים שלו וקטעים מהופעות ואשכרה היו לי דמעות בעיניים. אני לא זוכר שהייתי כזה רגשני כלפי העניין עד הפעם.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
אז שבוע הבא יש לי "רק" 3 הופעות (ביחס לשבוע שהיו 5 חח) שזה משהו שאני מאוד מצפה לו.. ו... אני ממש לא מצפה ללמוד למבחן הזה.. אוף
התחדשות השבוע: הטיסה לפריז והכרטיס לסי-לו
סרט השבוע: חחח ממש היה לי זמן לראות משהו השבוע
סדרת השבוע: כנ"ל
ספר השבוע: כנ"ל
שיר השבוע: עדיין, כמו שבוע שעבר - Michael Jackson - Break Of Dawn. אני לא מסוגל להפסיק עם השיר הזה.. הוא פשוט מדהים.
אלבום השבוע: Michael Jackson - Invincible
מאכל השבוע: מרוב כל הטררם עם ההופעות השבוע אני אפילו לא זוכר מה אכלתי חחח
ציטוט השבוע: צילמנו (הזמרים של האנסמבל דיסני) טיזר יום לפני ההופעה - https://www.facebook.com/photo.php?v=10204295733097239&l=1764851278626075483
תמונת השבוע: אתמול אחרי ההופעה ב"שבלול", ראיתי את זה בנמל ת"א בדרך לאוטו. הייתי חייב לצלם
תכניות לסופ"ש: עכשיו צריך להתחיל ללמוד למבחן :\
אחר (או: מסר חשוב לאומה):