סכמ"ש

2Dirrty4U

New member
תודה

אני תמיד שואלת את עצמי למה אני לא יכולה להתמכר למשהו זול. זה מאוד קשה ככה

אני חייבת לראות את הסרט! אנסה השבוע למצוא חברים פנויים בערב

ערן1987

New member
אז תעבדי שם?

הציטוט
ג'ואן ריברס

יש לי חבר מארה"ב שעשה TRX וזה עבד עליו ממש יפה! אבל זה לא קל בכלל

2Dirrty4U

New member
אז זהו שנראה

השיחת טלפון מיגואר באופן נורא מפתיע גררה עוד כמה טלפונים מסוכנויות רכב אחרות. והאמת שאני מאוד אוהבת את העובדה שעכשיו יש לי מבחר.
אני אלך להתראיין לכל הסוכנויות ואשווה בין השכר/שעות עבודה/תנאים/מיקום גיאוגרפי ואז נבחר את הטוב ביותר (למרות שיגואר מאוד קורץ בגלל המותג, אני לא אשקר!).

לגבי האימון - אני מאוד מתלבטת.
TRX ו-BOOT CAMP אלו אימונים פיזיים ואינטנסיביים אבל challenge accepted

השבוע אני עוד אתחקר קצת אנשים ונראה מי מהאימונים יהיה הזוכה המאושר

(היי, צריך הרי לנצל את כל בגדי הספורט שאני קונה
)

RTur

New member
יאללה

משהו טוב שקרה השבוע:
טוב זה היה שבוע ממש משוגע. היו לי 5 הופעות השבוע (היו אמורות להיות 6 בכלל אבל אחת מהן בוטלה). זה היה ממש כיף (וגם מתיש). אני חושב אבל שההיי-לייט היה אתמול. הופעתי עם אנסמבל דיסני של רימון ב"שבלול", זאת הייתה ההופעה הראשונה שלנו וזה היה פשוט מדהים! ההופעה הזאת גרמה לי להיזכר למה אני עושה את מה שאני עושה (לא שאני צריך את התזכורת הזאת אבל אתמול הרגשתי את זה ממש! זה היה מטורף!). זה היה ממש מרגש, מצחיק ומהנה.
מעבר לזה, סגרתי את הטיסה לפריז (להופעה של ביונסה וג'יי זי) וגם קניתי כרטיס להופעה של סי-לו בארץ

משהו רע שקרה השבוע:
שעכשיו שנגמר הטירוף של ההופעות השבוע, הגיע הזמן להתחיל ללמוד למבחן המעצבן שיש לי בקרוב

אה ו.. זה היה די מוזר אבל ה-25.6 (5 שנים למותו של מייקל) עשה לי ממש עצוב. ראיתי מלא סרטונים שלו וקטעים מהופעות ואשכרה היו לי דמעות בעיניים. אני לא זוכר שהייתי כזה רגשני כלפי העניין עד הפעם.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
אז שבוע הבא יש לי "רק" 3 הופעות (ביחס לשבוע שהיו 5 חח) שזה משהו שאני מאוד מצפה לו.. ו... אני ממש לא מצפה ללמוד למבחן הזה.. אוף
התחדשות השבוע: הטיסה לפריז והכרטיס לסי-לו
סרט השבוע: חחח ממש היה לי זמן לראות משהו השבוע
סדרת השבוע: כנ"ל
ספר השבוע: כנ"ל
שיר השבוע: עדיין, כמו שבוע שעבר - Michael Jackson - Break Of Dawn. אני לא מסוגל להפסיק עם השיר הזה.. הוא פשוט מדהים.
אלבום השבוע: Michael Jackson - Invincible
מאכל השבוע: מרוב כל הטררם עם ההופעות השבוע אני אפילו לא זוכר מה אכלתי חחח
ציטוט השבוע: צילמנו (הזמרים של האנסמבל דיסני) טיזר יום לפני ההופעה - https://www.facebook.com/photo.php?v=10204295733097239&l=1764851278626075483
תמונת השבוע: אתמול אחרי ההופעה ב"שבלול", ראיתי את זה בנמל ת"א בדרך לאוטו. הייתי חייב לצלם

תכניות לסופ"ש: עכשיו צריך להתחיל ללמוד למבחן :\
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

RTur

New member
זה ארוך

יש חלק בכתב - זיהוי מרווחים, סוגי אקורדים, טנשנים (צלילי מתח באקורדים), סולמות ומודוסים, הכתבה מלודית, הכתבה הרמונית, מהלכי ג'אז ומהלכים קלאסיים (היא מנגנת ואנחנו אמורים להוציא את זה משמיעה ולכתוב את התווים והדרגות וכו'.. כאב ראש)
וחלק בע"פ שזה לשיר בערך את כל מה שיש בחלק שבכתב + סולפג' של כל מיני יצירות שלמדנו במהלך השנה (קוראלים של באך, פוגות, אינוונציות, סולואים של צ'ארלי פארקר...)

ערן1987

New member
במה המבחן שיש לך? ובהצלחה כמובן!

גם אני קניתי כרטיס לסי-לו!

RihannaNavy

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד
משהו רע שקרה השבוע: כלום
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני הולך ביום רביעי לדיזינגוף סנטר לקנות כמה דיסקים, ואחרי זה כנראה לסרט, מקווה ללכת לאשמת הכוכבים. אה, ויום שישי הבא אני מתחיל את קורס ההדרכה. ביום חמישי חברים שגרים מברזיל(יש להם ילד בגילי - הם ישראלים, והילד נולד בארץ ואני מכיר אותו מגיל חצי שנה, גם אחיו נולד בארץ אבל האחות השלישית נולדה בברזיל והיא עם אזרחות ברזילאית וישראלית, אבל כולם יודעים עברית שוטף), אבל אני אספיק לראות אותם רק בין הקורס לבין המחנה קיץ וגם זה בקושי שזה מבאס, אבל 50% שהם חוזרים לארץ השנה אחרי 7 שנים של שליחות, אז זה מעודד.
התחדשות השבוע: הסתפרתי וצבעתי לבלונד(לא את כל השיער, חלקים ממנו, אעלה תמונה בהזדמנות). הייתי אמור להיות אתמול בדיזינגוף סנטר, אבל לא הסתדר ולכן אני הולך ברביעי.
סרט השבוע: הקריאה - סרט מדהים! המשחק מדהים ומשכנע ברמות.
סדרת השבוע: X
ספר השבוע: אין, אבל אני מקווה לקרוא את למצוא את אלסקה ואשמת הכוכבים בקרוב.
שיר השבוע: Sia - Big Girls Cry ו-Free The Animal שלה.
אלבום השבוע: Sia - 1000 Forms Of Fears, לא הפסקתי לשמוע אותו מאז שיצא. אלבום מדהים!
מאכל השבוע: X
ציטוט השבוע:X
תמונת השבוע:X
תכניות לסופ"ש:X
אחר (או: מסר חשוב לאומה):X

למעלה