ועכשיו אני
משהו טוב שקרה השבוע: אתמול בבוקר אני וחברה שלי חתמנו על חוזה להשכרת דירה בגבעתיים! איזה כיף!! ומה שמגניב, ושזה ככה במקרה, שהבניין שבו אגור הוא בניין שנמצא מול חבר טוב מהעבודה ככה שזה מעולה כי הוא יכיר לנו את האזור ואני והוא נוכל לתפוס טרמפים משותפים לעבודה שזה תמיד נוח חח
משהו רע שקרה השבוע: האחראית באחת העמדות בעבודה שלי עיצבנה אותי. עבדתי מ-10 בבוקר עד 6 אחה"צ ויצאתי להפסקה ראשונה (לא כולל הפסקת אוכל שיצאתי אליה איתה באותו יום) ויצאתי להפסקה ראשונה ב-16:45, ישבתי על ספסל מחוץ לעבודה ורגע אחר כך היא יוצאת ומתעצבנת עליי, "ערן, מה איתך? אתה בהפסקה מ-4!" ואמרתי לה בעצבים שלא ושהרגע יצאתי, רציתי לצאת ב-4 אבל היו כמה דברים שצצו והיו דחופים אז עשיתי אותם.. היא מסתכלת עליי במבט עקום ואומרת "יש מלא עבודה", אמרתי לה שכל הדברים רצים ושזו ההפסקה ראשונה שלי, "אפשר לצאת להפסקה ראשונה היום?" (בציניות כזה) ואז היא הסתובבה וחזרה פנימה. ביץ'.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ביום שני לחברה שלי יש יום הולדת 26 אז אחרי שלפני שבוע בערך היינו בהופעה מוצלחת מאוד של אסף אבידן אולי נלך לסרט, נשב איפשהו ו.. לא יודע מה עוד חח.. חוץ מזה, מתחילים לתכנן את המעבר!
התחדשות השבוע: קניתי איזו חולצה מכסף שסבתא של החברה הביאה לי חח
סרט השבוע: ראיתי שוב את "הדרקון הראשון שלי", אני רוצה לראות את ההמשך והחברה לא ראתה אז השלמנו ביחד וממש נהנינו!
סדרת השבוע: המונדיאל נחשב לסדרה?
ספר השבוע: נאדה
שיר השבוע: אני לא חושב שהיה משהו ספציפי חח
אלבום השבוע: "ייזוס" של קנייה ווסט. גדל עליי בכל פעם מחדש.
מאכל השבוע: המבורגר של אגאדיר. זהו, זה נהייה הנאמבר וואן שלי.
ציטוט השבוע: כל דבר טיפשי שדני נוימן/יורם ארבל אומרים במונדיאל. איפה להתחיל?
תמונת השבוע: נאדה
תכניות לסופ"ש: אתמול בערב אני והמשפחה של חברה שלי אכלנו באיזו מסעדה בבילו סנטר והאחמ"ש היה מפקד שלי בצבא שממש הסתדרנו אז הוא ממש פינק אותנו ואבא של החברה ממש עף עליי בגלל זה
חוץ מזה, הערב אנחנו נפגשים עם חברות שלה בפלורנטין
אחר (או: מסר חשוב לאומה): שמח שסוף סוף סגרנו על דירה אחרי שחיפשנו הרבה זמן, ראינו כ"כ הרבה דירות ושכמעט סגרנו על אחת. מכאב ראש אחד לאחר - עכשיו צריך להתכונן למעבר