סכמ"ש

RihannaNavy

New member
>>

החדש של לנה, החדש של ג'יילו (אני דיי אוהב אותו), החדש של קולדפליי, של מאריה, אם יהיה גם את החדש של אד ואולי גם את +, ואני מקווה שיהיה להם את DO IT AGAIN. אולי גם את האחרון של מ.י.ה, וזהו בסה"כ. אחרי חודשיים ללא קנית אלבומים בכלל(מאז שחזרתי מארה"ב בעצם), אז מצטברים אלבומים חדשים

ערן1987

New member
לא נראה לי ש-DIA בכלל יצא בעותק פיזי

ומקווה שיופץ בארץ! אולי גם אקנה אותו מתישהו אם הוא יהיה במחיר סביר (מהמר שלא
)

תתחדש מראש על הכל! אני מאוד אוהב את קולדפליי החדש ומקווה לאהוב גם את החדש של אד, ברגע שאשמע אותו - וזה למרות שאני לא מת על Sing.

RihannaNavy

New member
הוא יצא, יש סרטוני UNBOXING שלו ביוטיוב.

שאלתי אותם לגבי DO IT AGAIN לפני חודש בערך,הם אמרו שאלה טובה. אני מקווה שעד עכשיו כבר הגיע כי שאלתי אותם עוד כמה פעמים והם לא ענו.. (האלבום הופץ בארה"ב ואני משער שגם במקומות אחרים בעולם)
היחיד שדומה לSING בחדש של אד זה RUNAWAY שגם הופק ע"י פארל, אבל אני ממש אוהב את שניהם. עוד לא יצא לי לשמוע את האלבום הרגיל במלואו, וגם לא את הדלוקס, מקווה לתת לו שמיעה מלאה במערכת.

ותודה!

ערן1987

New member
אני אגיד לך למה אני חושב שלא יהיה אותו

כי אם אני לא טועה אז הליקון מפיצים אותו בארץ (וגם את אד, אבל זה אני לא בטוח) והם לא הביאו בחודשים האחרונים כמעט בכלל אלבומים של אמנים כמו לילי אלן, דיימון אלברן, סם סמית' ועוד כי יש להם בעיות בהפצה בכלל ועם סטימצקי בכלל. אז אל תתפלא אם לא תראה שם את כל האלבומים האלה.

RihannaNavy

New member
לילי אלן ודיימון אלברן כבר הגיעו בסוף מאי,

אבל את של לילי אלן יש לי את הדלוקס ובארץ מוכרים רק את הרגיל..

RihannaNavy

New member
אני יודע שהם הגיעו לדיסק סנטר

ובדלוקס יש את:
Wind Your Neck In
Who Do You Love
Misrable Without your love
Holding on to nothing
somewhere only we know

הוא באריזת קרטון, אבל הוא לא מופץ בארץ נכון להיום, אני קניתי אותו בארה"ב

ערן1987

New member
בעיקר לחנויות עצמאיות

לא יודע למה דווקא להן כן ולחנויות גדולות יותר לא חח

ומגניב! איך הוא, שווה?

RihannaNavy

New member
אני אוהב את האלבום

הוא נפילה קטנה מהאלבום הקודם ,אבל יש בו שירים מעולים. האהוב עלי כרגע הוא Misrable Without Your Love
והבוקלט שלו מדהים! גם האריזת קרטון מגניבהP-:

DAN1EL

New member
שני הספרים שציינת מוצלחים מאוד,

במיוחד "אשמת הכוכבים".

אני מקווה שיתרגמו לעברית גם את שאר הספרים של ג'ון גרין.

ערן1987

New member
ועכשיו אני

משהו טוב שקרה השבוע: אתמול בבוקר אני וחברה שלי חתמנו על חוזה להשכרת דירה בגבעתיים! איזה כיף!! ומה שמגניב, ושזה ככה במקרה, שהבניין שבו אגור הוא בניין שנמצא מול חבר טוב מהעבודה ככה שזה מעולה כי הוא יכיר לנו את האזור ואני והוא נוכל לתפוס טרמפים משותפים לעבודה שזה תמיד נוח חח

משהו רע שקרה השבוע: האחראית באחת העמדות בעבודה שלי עיצבנה אותי. עבדתי מ-10 בבוקר עד 6 אחה"צ ויצאתי להפסקה ראשונה (לא כולל הפסקת אוכל שיצאתי אליה איתה באותו יום) ויצאתי להפסקה ראשונה ב-16:45, ישבתי על ספסל מחוץ לעבודה ורגע אחר כך היא יוצאת ומתעצבנת עליי, "ערן, מה איתך? אתה בהפסקה מ-4!" ואמרתי לה בעצבים שלא ושהרגע יצאתי, רציתי לצאת ב-4 אבל היו כמה דברים שצצו והיו דחופים אז עשיתי אותם.. היא מסתכלת עליי במבט עקום ואומרת "יש מלא עבודה", אמרתי לה שכל הדברים רצים ושזו ההפסקה ראשונה שלי, "אפשר לצאת להפסקה ראשונה היום?" (בציניות כזה) ואז היא הסתובבה וחזרה פנימה. ביץ'.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ביום שני לחברה שלי יש יום הולדת 26 אז אחרי שלפני שבוע בערך היינו בהופעה מוצלחת מאוד של אסף אבידן אולי נלך לסרט, נשב איפשהו ו.. לא יודע מה עוד חח.. חוץ מזה, מתחילים לתכנן את המעבר!

התחדשות השבוע: קניתי איזו חולצה מכסף שסבתא של החברה הביאה לי חח

סרט השבוע: ראיתי שוב את "הדרקון הראשון שלי", אני רוצה לראות את ההמשך והחברה לא ראתה אז השלמנו ביחד וממש נהנינו!

סדרת השבוע: המונדיאל נחשב לסדרה?

ספר השבוע: נאדה

שיר השבוע: אני לא חושב שהיה משהו ספציפי חח

אלבום השבוע: "ייזוס" של קנייה ווסט. גדל עליי בכל פעם מחדש.

מאכל השבוע: המבורגר של אגאדיר. זהו, זה נהייה הנאמבר וואן שלי.

ציטוט השבוע: כל דבר טיפשי שדני נוימן/יורם ארבל אומרים במונדיאל. איפה להתחיל?

תמונת השבוע: נאדה

תכניות לסופ"ש: אתמול בערב אני והמשפחה של חברה שלי אכלנו באיזו מסעדה בבילו סנטר והאחמ"ש היה מפקד שלי בצבא שממש הסתדרנו אז הוא ממש פינק אותנו ואבא של החברה ממש עף עליי בגלל זה
חוץ מזה, הערב אנחנו נפגשים עם חברות שלה בפלורנטין

אחר (או: מסר חשוב לאומה): שמח שסוף סוף סגרנו על דירה אחרי שחיפשנו הרבה זמן, ראינו כ"כ הרבה דירות ושכמעט סגרנו על אחת. מכאב ראש אחד לאחר - עכשיו צריך להתכונן למעבר

DAN1EL

New member
מגניב לגבי הדירה! :)

באיזה רחוב בגבעתיים?

איכס, איזו אחמ"שית CUNT. טפו.
שונא כאלה.
כמה רבתי בזמנו עם האחמ"שית שלי.
זה הגיע למצב שהמנהלת שלי (שממש אהבה אותי) פשוט התרגלה לזה שכל התקשורת בינינו תתקיים אך ורק דרכה, כי לא היינו מסוגלים לדבר משפט אחד בלי לריב.

ערן1987

New member
בשינקין, בצד השקט שלו שליד בן גוריון

היא לא בדיוק אחמ"שית, היא אחראית עליי כשאני בארכיון (היא אחראית הארכיון, בוא נקרא לזה ככה) ואני והיא ממש מסתדרים טוב וחברים טובים לעבודה וכו' - אבל לפעמים היא ממש ממש מעצבנת ומוציאה עליי ועל עובדים אחרים עצבים כשזה מיותר או סתם משהו קטן. רגע ככה ורגע ככה.

DAN1EL

New member
לא

אבא שלי גדל בגבעתיים וסבתא שלי גרה שם עד לפני כמה חודשים (היא פאקינג עברה דירה בגיל 90! וזה היה רעיון שלה! והבית בגבעתיים היה הבית שהיא גרה בו במשך רוב החיים שלה בישראל!)

למעלה