MJ
יש אנשים שמוצאים בצמחונות תכונה טובה. אני לא מסכימה עם זה, ממש לא, אבל הנה, נתתי לך תכונה שאנשים תופסים כטובה.
ולהיות פתי זו לא תכונה שלילית, ופיטה לא פתי. פרט לכך שהוא האמין לכך שקטניס באמת אוהבת אותו - כי הוא באמת אהב אותה. בכל מקרה אחר הוא חכם לכיוון השנון, חכם מאוד אפילו. חכם יותר מקטניס, זה בטוח.
והנה, את בעצמך אומרת - לדמות שלו היה לאן ללכת אחרי הציד. כלומר, אחרי שסוזאן קולינס הייתה צריכה לדפוק לו את המוח כדי לעשות איתו משהו. לפני כן... מה נעשה איתך, פיטה? הממ... בוא נגרום לך לומר עוד קצת כמה קטניס חשובה לך, יותר מהחיים שלך ויותר מהמשפחה שלך, כי זה הכיוון היחיד שהדמות שלך הולכת אליו... *מיינד בלואון*
ואני מצטערת, מה שאמרת על התכונות החיוביות והשליליות? אחד הדברים השטחיים ששמעתי.
את לא נותנת לאדם פלוס על התכונות החיוביות שלו ומינוס על התכונות השליליות שלו ומחשבת. את מסתכלת על התמונה המלאה, על הדעות שלו, על המחשבות שלו, על המניעים שלו. וכשאני מסתכלת על התמונה המלאה, אני מבינה את גייל ואת המניעים שלו, גם כשהוא מוצא את עצמו אבוד ושלילי מרוב כאב. כשאני מסתכלת על פיטה, אני רואה מישהו שמבחינתו קטניס היא מס' 1 ותו לא.
וכמו שאמרתי קודם - אין לדיון הזה לאן להתפתח... כבר אמרתי לך בעבר כמה לא רלוונטי בעיניי כל הקטע של "האם הדמות יכולה להיות חברה שלי", ואת יותר מדי טים פיטה בכדי להסתכל על הדמות שלו תכלס, כך ש...
נצטרך להסכים שלא להסכים, כרגיל