התרמת דם

Ofericko

New member
עלי עולש בתיבלון מעודן


אשתי הביאה הביתה כמות אדירה של עלים. הר של עלים.
אחרי הבישול זה הצטמצם לכלום וחצי. פשוט עבודה בעיניים
 

vegetalien

New member
כמו עלי תרד.

שני ביסים ואתה גומר 100 ג' עלי תרד מאודים/מבושלים.
בשביל לאכול 100 ג' עלי תרד חיים, אתה צריך להיות פרה לוחכת עשב רך.

ועדיין - ירוק-ירוק.
 

Ofericko

New member
"פסטרמה רומנית"


פרוסות דקות על לחם עם טופונז...... טעים לאללה.
 

Ofericko

New member
"נקניק סלמי"


כמו קודמו, פרוסות דקות על לחם עם טופונז ועגבניה...... מעדן!
הבן שלי (בן 6 וחצי) טעם הבוקר פעם ראשונה ואמר מיד "זה כמו הנקניק שבצבא!"
 

elin86

New member
ראיתי כזה בסופר ותהיתי

אם זה באמת טעים.. אולי כדאי לנסות באמת..
היה איזה נקניק שדרש טיגון.. מכיר?
 

Ofericko

New member
אני מכיר שני סוגים של נקניקים טבעוניים.

שניהם נמצאים דרך קבע בשופרסל.
שניהם טעימים לי אבל "על טעם ועל ריח וכיוצ"ב".
שני הנקניקים האלה לא מחייבים טיגון/בישול/חימום. אפשר בהחלט לטגן אותם או לשלבם כקוביות באיזה תבשיל אבל הם גם מאד טעימים פרוסים בסנדביץ' וככה אני בדרך כלל צורך אותם.
לגבי הטעם, זה באמת קצת מזכיר את "הלוף" המשומר שכיכב בזמני בצבא. לא יודע מה יש היום...
 

RSPA

New member
אם תחתוך לפרוסות דקות הטעם ידמה לסלמי אמיתי

מניח שאתה לא מכיר את הפרסומת שהם עשו בתחילת דרכו של הנקניק הזה, אז הנה מצרף לינק.
http://flix.tapuz.co.il/v/watch-1282661-.html
אפילו קצבים, מומחי בשר לא האמינו שזה מן הצומח.

אני מת על הנקניקים הללו, אבל כמעט ולא נוגע בהם. שכן, הבעיה העיקרית שלהם זו כמות הנתרן שבתוכם. אם אני זוכר נכון אז זה מתקרב לגרם אחד (!) על כל מאה גרם נקניק.
חוץ נזה שאפשר להכין נקניקים דוגמת אלה לבד ואז יש לך שליטה על מה וכמה אתה מתבל.
http://www.youtube.com/watch?v=4wmNlHOfSrA
בזמנו ניסיתי ויצא 10.
 

Ofericko

New member
מרק עדשים כתומות עם הרבה כמון


שכחתי לציין ברשימה הראשית..... כנראה בגלל שאני לא מתחבר למרק הזה (לכן גם אין תמונה
)
 

smaak

New member
למיטב ידיעתי

כל עוד הערכים של הדם תקינים, ברזל וכו׳, אין בעיה לקחת תרומה מטבעונים.
 
למעלה