ושאלה לחברי הפורום הביישנים!

ושאלה לחברי הפורום הביישנים!

נניח ויש איזו להקה שאתם אוהבים שמגיעה לארץ להופעה ואין לכם עם מי ללכת, האם תשקלו ללכת להופעה לבד? סתם איזו דילמה שלי..

ובכלל שאלה שמעניינת אותי, עד כמה אתם ספונטנים ולא מפחדים מה'לבד' שלכם? האם הייתם הולכים לסרט לבד? בית קפה? מסיבה? פאב? טיול? האם הייתם טסים לבד? האם הייתם מרגישים בנוח או שמים פס על כולם?
מהניסיון שלי, בכל הפעמים שהחלטתי להיות ספונטנית יצא לי מזה רק טוב..הכרתי אנשים בדרך וכייפתי. אומנם חוויות חד פעמיות אך שוות כל רגע. *אולי הרגע פתרתי לעצמי את הדילמה (?)

iba90

New member
כן הייתי הולך לבד...

זה אמנם מבאס שאין אף אחד מהאנשים שאת מכירה שיכול להזדהות איתך באהבה שלך לאותה להקה ולבוא איתך אבל סבבה את לא צריכה "לתלות" את הרצונות שלך באנשים אחרים ולוותר....תבלי!

askimosi

New member
כביישן
...

אני חושב שהייתי הולך.

אני חושב שאני ספונטני כבר היו פעמים שיצאתי לשבת לבד בפאב(כי לא היה עם מי בדיוק, לא שעכשיו יש ועבר בסדר בלי לחץ
)לטוס לא יודע, לא ניסתי,אבל יכול להיות שאנסה אי שם בעתיד הקרוב,זו הזדמנות טובה לבדוק יכולת התמודדות עם כול הקושי שכרוך בזה בטח אגלה כמה דברים חדשים על עצמי אליהם לא הייתי מודע ועל הדרך יכול להיות שאכיר אנשים חדשים - אז למה לא
.בשנים האחרונות אני עובר תהליך ומנסה לשים פס.כי אני זה אני לטוב ולרע מי שיקבל אותי כפי שאני ברוך הבא,מי שלא יכול לטוס.
אם יש לך נסיון טוב עם זה אני בעד

נ.ב.פעם גלשתי באיזה אתר ובו מצויינים כול מיני הופעות, הייתי הולך להופעה של איזו זמרת, השאלה מתיי היא תגיע לארץ, כי לפניי מספר שנים היא כן הגיעה רק אז לא הייתי בתקופה של הופעות בכלל - מכירה\ים איזה אתר מרכזי שמעדכן בנושא?

סופ"ש רגוע,
אסקימוסי

askimosi

New member
מכירים אתר בו מפרסמים כול מי שמגיע לארץ?

אני לא ממעריצי ריהאנה,האמת לא מעריץ אף זמר או להקה ואף פעם לא הערצתי.
מה שכן אם בבל גיל'ברטו(Bebel Gilberto )תבוא לארץ אלך בכיף.
אי שם ב 2008 בבל הגיעה לרעננה, הכרטיס עלה אז משהו כמו 350 ש"ח, רק כמו שאמרתי לא הייתי בתקופה של לצאת ולא היה לי אומץ לצאת לבד במיוחד לא להופעות.

http://www.youtube.com/watch?v=J71FLwVNps8

אין כמו מוזיקה טובה,
אסקימוסי

אז ככה..

אם אתה שוקל לטוס לחו"ל לבד, ממליצה לך בחום! אני טסתי לבד ונהנתי מכל רגע..אומנם לא למדינה זרה לי לגמרי ושיש לי משפחה שם אבל הסתובבתי לבד, ואף הייתי בקורס שבו הכרתי אנשים מכל העולם..חוויה מיוחדת! לטוס לבד למקום שבו אתה לא מכיר אף אחד ושאתה צריך להסתדר לבד לגמרי, זה כבר דורש יותר אומץ. אני הייתי הולכת על לונדון, עיר מדהימה ויש כל כך הרבה מה לראות ולעשות ולקנות כמובן..
גם אני מתה ללכת להופעה ב- O2 arena.

askimosi

New member
איטליה מחכה לי

תודה על העצה,גם אני שמעתי שכיעד ראשון בחו"ל עדיף את לונדון מבחינת חוויה.אבל אני דווקא מתחבר לטבע ולתרבות שמציעה איטליה.במיוחד צפון איטליה.
אני מתכנן לטוס לשם לחודש ככה אם לא יהיו הפתעות בין יולי לאוגוסט.מתכנן לשכור רכב+אופניים לנסוע בין עיירות, ללון שם מה שיחסוך בתקציב,לעשות מסלול אופניים מסביב לאגם גרדה - טוב לפחות חלקו ודאיה\מצנח רחיפה(תלוי מה יהיה להם להציע ואם יהיה לי מספיק אומץ
) ממונטה בלדו.זה הרעיון בגדול.

כמובן לקפוץ שם למספר מוזיאונים שנמצאים בסביבה וסתם לטייל

לטייל זה טוב,
אסקימוסי

מגניב

אם זה מה שעושה לך את זה-תהנה! אני חייבת טיול שמשלב הכל: נופים, אטרקציות למיניהן, מרכזי קניות (כאילו דה), הופעות ופשוט לספוג את האוירה המדהימה. לונדון עיר מהממת ומאד ידידותית לתיירים..לא הייתי שם מגיל 12 ואני מתה לחזור!
מה שכן, לא הייתי ממליצה לטוס ביולי אוגוסט, עונת התיירים זה פשוט סיוט וחוץ מזה שבאיטליה מאד חם כמו בארץ. יאללה טוס ותהנה! :)

askimosi

New member
כן

שמעתי דווקא שבצפון איטליה האקלים דיי שונה מהאקלים הים - תיכוני שמאפיין את דרום איטליה.המוני את אומרת?טוב נו האיזור תמיד מפוצץ בתיירים.
שמעתי שבחודשים האלה יש כול מיני אטרקציות באירופה כמו פסטיבל היברה בצ'כיה - פראג אם זה נשמע לך מעניין
.

יום נעים ושבוע טוב,
אסקימוסי

הזדמנות

יצא לי ללכת לכמה הופעות ולהצגה
לבד..ותמיד בדרך פוגש אנשים חדשים
בדרך כלל אני חברותי

אך לפעמים קשה להתחבר עם אנשים
ממש לא רואה עצמי כביישן
יותר כי מאותגר חברתית..

Hawkgirl

New member
לחלק מהם אני אומרת כן {:

אני בנאדם שדי מסתדר גם לבד.
אם הייתה הופעה בארץ של ליידי גאגא - לחלוטין כן!! קונה כרטיס, אורזת את עצמי, והולכת להתפרע כיאה ל-little monster!

חוץ מזה, לא עולה לי משהו אחר... לא הייתי רוצה לטוס לבד, או סרט, או מסיבה...
אני מאוד משתדלת להיות ספונטנית.
אבל ללכת למשל לסרט לבד...? נשמע לי מבאס לגמרי. מעדיפה ללכת לסרט עם חברה טובה שאפשר להחליף מילה מדי פעם..
בית קפה לבד.... מה יש לעשות בבית קפה לבד..? (אלא אם כן עם לפטופ לעשות משהו)
מסיבה - אני הולכת אם אני יודעת שיש שמה אנשים שאני מכירה.

מהניסיון שלי, אם הלכתי למקומות נטו לבד, היה לי משעמם ורק רציתי ללכת.

בתקופת הלבד הארוכה שלי-

הלכתי להמון דברים לבד. זה דווקא מאוד בריא להיות אדם שלם גם בלי זוגיות.
הייתי לא פעם לבד בים, בבריכה, בסרטים, הצגות, סטנד אפ, הופעות חיות, ימי סטודנט, ואפילו פסטיבלי שאנטי שנמשכים. כמעט תמיד פגשתי מכרים וידידים מקהילות שונות, וגם אם לא - סרט או הצגה בהחלט אפשר לראות לבד. גם ככה אמורים להתרכז במה שרואים ולא לקשקש.
יש אנשים שנוסעים לחו"ל לבד. זה רק מחזק ומפתח את הבטחון, כי חייבים לצאת מהקומפורט זון.
ברור שיותר כייף עם חברים, אבל לא צריך לוותר על הנאות בגלל שאתם לבד, או במקרה שלי - כי חברות שלי שונות ממני ורובן לא אוהבות את אותם הדברים שאני אוהבת. כיום גם לא בעיה למצוא פרטנרים לאירועים כאלה ברשת.
בילוי נעים!!

פרטנרים ברשת?

למה לי זה אף פעם לא מצליח?
דווקא באנרטנט שהכל זמין ויש אפשרות להכיר
תמיד מקבל תשובה שלילית..ואפילו לא מכירים אותי.

דווקא במציאות זה הפוך

אתן לך דוגמא-

הייתי חברה בפורום של להקה מסויימת. הלהקה עמדה להגיע לארץ.
כתבנו בפורום "מי הולך להופעה?" - ואח"כ כבר התחילו לרוץ מסרים מאחורי הקלעים וגם בפורום, בקשות טרמפים ומקומות אירוח וכו'.
יש לי תיאוריה שלבנות יותר קל בקטע הזה, כי נאחנו יותר אחוקיות כאלה, אבל אולי אני טועה.

גם אני

הייתי חברה בפורום של אומן מסויים ושם הכרתי אנשים מקסימים, יחד הלכנו למסיבה וגם להופעה. :)

למעלה