ושאלה לחברי הפורום הביישנים!

Berethor

New member
מזה שווה חברים שלא אוהבים מה שאת אוהבת

עם בני זוג זה עוד יכול להיות נסבל אבל עם חברים, מי צריך כאלה חברים.

איזה דבר משונה ושגוי לומר

לרגע התגובה שלי הייתה "
" כי זה נשמע שאתה צוחק לחלוטין... אני באמת מקווה שהיית ציני, אחרת אתה בבעיה... (לא איתי, עם עצמך)
חברים הם מעבר לתחביבים. חברוּת של 20 שנה לא קונים במכולת, ולא זורקים לפח כי חברות שלי לא רוצות ללכת איתי להופעה של עברי לידר או כי הן לא אוהבת מטאל...
אילו מין שטויות...
חברים הם אלה שאתה יכול לסמוך עליהם עם החיים שלך, לצלצל אליהם לעזרה בכל שעה, לגלות להם הכל, להתייעץ איתם, לבכות להם על הכתף... כל השאר זה רק על פני השטח.
ולהיפך - דווקא עם בנזוג זה יותר מציק, כי רוצים לעשות איתו יחד לפחות חלק מכל הדברים האלה, וחייבים הרבה יותר משותף מאשר עם חברים וחברות אחרים.

כמובן!

יצא לי לטוס לחו"ל לבד רק כדי לראות הופעות.. לבד.
נורא נוח לי לבד. לא מפריע לי לשבת בבית קפה לבד עם ספר, יצא לי ללכת לסרט לבד.. לטייל לבד [בייחוד בחו"ל, לדעתי] בכלל נותן לך חוויות חדשות, תמיד פוגשים טיפוסים מעניינים.

וכן, לכי לבד אם מישהו מגניב מגיע. את גם תמיד יכולה לראות אם מתארגנת קבוצה באתר/בפורום של הלהקה ולהצטוות אליהם אם זה מפריע לך.. למרות שספציפית בהופעה את מכירה אנשים בקהל בזמן ההמתנה ופחות יוצא לך לדבר איתם במהלך ההופעה, כך שזה בכלל אירוע מושלם ללכת אליו לבד.

iba90

New member
גם אני נסעתי לחו"ל לבד

אמנם הצטערתי שאין עוד שותפים להתלהבות שלי מהמסע הזה שעשיתי...אבל נהנתי מכל רגע!

דיי הרבה..

לא כולן לבד, כמובן. הייתי גם בפסטיבלים, אז אזרוק רק כמה שמות..
Arctic Monkeys, Muse, Biffy Clyro, Blur, The Vaccines, Pulp, The Strokes.. ועוד כמה וכמה.

תחת גשר

New member
ספונטנית בפוטנציה

יוצא לי ללכת לים לבד, ישבתי גם בבית קפה ויצאתי פעם אחת לפאב *לא מומלץ* השתכרתי למוות! לידי ישב זוג נחמד שקלט את המצב ואירח לי חברה ואפילו החזיר אותי הביתה. בקיצור פדיחה- מאז אני מבינה שאלכוהול ללא אדם שאוהב אותך לצידך,לא הולך. מזל שלא נאנסתי בשירותים(מצד שני.. אולי היה עדיף
)
אבל תמיד בסיטואציות האלו מצאתי התעסקות בפלאפון, אוזניות, ספר .. סוג של מגננת אומץ "כן, אני לבד וטוב לי"
בנוגע להופעות ...בימי זוהר הנעורים שלי הייתי הולכת הרבה להופעות של אביב גפן (שאלוהים יסלח לי חח) אז זה היה בעיקר כתיבה בפורום מעריצים בסגנון של "מי מגיע מחיפה"/ "טרמפ מחיפה" וכאלה.

אני והחברים שלי קצוות שונים כל אחד תחומי עניין וטעם אחר אז אנחנו תמיד משכנעים אחד ת'שני/שלישי בבחירה לצערי לא תמיד אני מנצחת ומתבאסת מעצמי שלא הלכתי לבד.
פעם הייתי אמיצה יותר. והיום אני משתדלת לנסות(פנויה להצעות
)

Light18m

New member
אם הייתי מחכה עד שאמצא שותף לכל דבר

הייתי מפספס 90% מהדברים הטובים שעשיתי בחיים.

עדיין לא פגשתי מישהו או מישהי בקצב שלי

avi1283

New member
כן

הלכתי לבד לרוקסט כשבאו לארץ והיה כיף.
יכול גם ללכת לבד לים משחקי כדורסל ועוד...
לדעתי באופן כללי כדאי למצוא דברים מהנים לעשות לבד.
זה נותן כח לדעת שאתה לא חייב חברים ותלוי בהם כדי להנות.

BellA עלמה

New member
כן.. אני למשל

הולכת מידי פעם לקולנוע לבד
קצת מבאס אבל אחרי שהאולם מכשיך והסרט מתחיל אתה מרוכז במסך וזה ממש לא משנה.

כך גם בהופעה.. אתה מרוכז במה שקורה על הבמה וזהו

הייתי הולכת

Elle992

New member
למה לא? בטח!
טוב לא בדיוק לכל מקום כי

כאמור סוגי הבילויים שאני אוהבת הם לא כפי שצויינו בהודעה שלך.

אבל למשל לטוס לחו"ל לבד או טיול או לסרט(למרות שהייתי רק פעם אחת בחיי) בכייף. למה צריך אנשים....אם מישהו מצטרף כחלק מהתכנון זה סבבה, אבל ממש להתחיל לחפש מישהו שבלעדיו אני לא אלך-לא,

אומנם אני טיפוס ביישן אבל אני גם עצמאית די, אני מסוגלת לנסוע לבד, לטוס לבד, לראות סרט לבד(מעדיפה לראות סרטים לבד) ובכללי אין לי בעיה בקטע הזה.......כן

זה ממש תלוי

יצא לי ללכת להצגות לבד.
אפילו יצא לי לאכול בחוץ לבד.
אבל אני לא יכולה להגיד שתמיד באופן וודאי ארגיש בנוח לבד, אבל מצד שני גם לא פוסלת.
אם את ניידת ויש לך איך להגיע להופעה לבד, אז לכי על זה!

memee2

New member
פעם לא

אבל היום כנראה שכן, במידה ואני לא יצליח לגרור מישהו. אם ההופעה בשישי בערב אז אני לא אלך לבד מטעמי ביטחון.
בית קפה? אין בעיה. אני מעדיפה תמיד לאכול לבד.
מסיבה? לא
טיול? כן, יצא לי לטייל לבד.
סרט? לא, כבר עדיף להוריד ולראות בבית.

אז אם לסכם, אני יכולה לבד אבל תמיד אנסה לגרור איתי מישהו/י

Berethor

New member
בעיקרון אין לי בעיה ללכת לבד

אומנם להופעות אני כמעט לא הולך, ההופעות העיקריות שהייתי בהן זה בעולמות תרבות או מלונות. כנ"ל לגבי פאבים ומועדונים. יצא לי ללכת לקולנוע לבד הרבה פעמים, אני מאמין שהלכתי לבד יותר מאשר עם מישהו. טיולים למקומות רחוקים בארץ או בחו"ל אני לא הולך לבד אלא משפחה. כן החוויות האלה באמת שוות את זה גם לבד, וכן אפשרי גם להכיר שם אנשים, במיוחד בטיולים קבוצתיים. בהופעות הרבה פחות נוח להכיר לדעתי, כי כל אחד עסוק בשלו, אבל בטיולים זה יותר פעילות משותפת שכזאת. בכל אופן הנקודה היא שאין שום בעיה ללכת לדברים האלה לבד, רק לפאבים מכל הדברים שציינת, יכול להיות מסוכן ללכת לבד, בגלל האלכוהול, אבל לא בשאר הדברים. מי שנהנה מהפעילות יכול לעשות אותה גם לבד, נכון שביחד עם מישהו יכול להיות יותר נחמד, אבל בניגוד לאלו שהולכים רק בשביל לצאת עם מישהו, אלו שבאמת אוהבים תפעילות לרוב יכולים להנות ממנה גם לבד.

Berethor

New member
במחשבה שניה

יצא לי להיות בהופעות גם בחוץ, אבל אלו בעיקר היו הופעות של חגים, שהעירייה מארגנת. השנה ביום האמצעות היה גם אייל גולן אצלנו. ההופעות עצמן בסדר, אבל בגלל שצריך לעמוד שם כל הזמן והצפיפות, ולפעמיים גם חלאות מעשנים שמרעילים תאווירה, זה הורס. לכן מעדיף הופעות במקומות עם כיסאות ומקומות סגורים שאסור לעשן בהם.

למעלה