ושאלה לחברי הפורום הביישנים!

הכי מעצבן בהופעות כאלו

הקצף שמשפריצים עליך הילדים.

ובכלל הופעה של אייל גולן ביום העצמאות..וואי וואי כמה ערסים במקום אחד!

Berethor

New member
אצלנו לא השפריצו קצף

לפחות לא איפה שהייתי שם, אבל היה את כל המוזרים האלה עם האביזרים המהבהבים שמכרו שם.

לי יש נטייה להתבייש

אני אוטומטית חושבת כמה זה מפדח כאילו שכל כך מעניין אנשים זרים אם אני לבד או לא
בחיי הייתי פעם אחת בסרט לבד ופעם אחת לבד בבית קפה( לשבת בבית קפה בעכו לבד זה לא מובן מאליו כמו לעשות את זה בתל אביב..). אני עד היום גאה בעצמי שהלכתי לסרט לבד ושנהניתי מהקפה אבל אל מצליחה לעשות זאת שוב לצערי.
אני מאוד בעד אבל אין לי מספיק ביטחון לזה

אני חייבת לציין שהפתעתם אותי עם התשובות

יש פה אנשים אמיצים שיודעים להנות מהחיים. כל הכבוד!

Elle992

New member
תלכי, תהני, אל ת'חשבני לאף אחד

תעצמי עיניים ותתרכזי רק בתחושות שעוברות בגופך בזמן ההופעה, זה מאוד עוזר להתנתק מהסביבה ולהנות מהעיקר

יצא לי.

הלכתי פעם לבד להופעה, גם לסרט יכול להיות שהלכתי פעם לבד והייתי בכמה הצגות לבד. אבל למרות הספונטניות זה לא כיף גדול ללכת לסרט או להצגה לבד. הופעה זה משהו אחר. לבתי קפה אני כל הזמן הולך לבד ולומד בהם. להבדיל מסרט או הצגה, לבית קפה אני הולך כדי לצאת קצת מהלבד. גם בפאבים הייתי לבד אבל גם החוויות האלה לא היו משהו.

GalaxyVoice

New member
הזכיר לי שרציתי ללכת לאמורפיס לבד

אבל אז נזכרתי שאני סטודנט עני

חח זה הזכיר לי ש..

ביום חמישי היה ערפל מטורף בחוץ בלילה ואני נכנסתי לסרטים שעוד שניה יוצאים לי מהשיחים זומבים.
כן, יש לי דמיון מטורף..

AlanSmith

New member
תשובה כללית. אם זה משהו שלא קורה כל פעם אז כן

למשל נבחרת אנגליה תגיע לישראל. או מנצ'סטר יונייטד אני ארוץ לראות את המשחק, יש לי חיבה כלשהי לספורט האנגלי.

אבל דברים שחוזרים על עצמם שהם די שגרתיים בדרך כלל אני נמנע מלעשות לבד, אבל נראה לי שזה גם עניין כספי לא בא לי לזרוק כסף ולהרגיש בודד בזמן האירוע זה מעצבן. זה גם פחות כיף בחלק מהמקרים ומוציא את ההנאה האישית.

לים למשל אני הולך לבד. זה קצת מבאס, אבל עדיף על לא ללכת לים בכלל.
בתי קפה? אני לא טיפוס של בתי קפה ממש, אבל ללכת לבד אין לי בעיה ממש, האמת אני חושב שזה די נורמלי ללכת לבית קפה לבד, לא?
סרטים? אני לא טיפוס חובב סרטים, ורק אם אין לי משהו יותר לעשות אני רואה איזה סרט בטלויזיה. אני רואה סרטים אבל לא חובב סרטים וזה ממש עדיפות אחרונה, בטח שלא אלך לבד לסרט, ובטח שלא איזום כל פעילות כזאת. אם יש יוזמה מצד מישהו אחר ללכת אין לי בעיה.

אני ממש לא מפחד מהלבד, הבעיה היא שזה פחות כיף ופחות מרגיש לי סבבה או בנח - אם היה לי אופציה ללכת לא לבד היה לי הרבה יותר כיף.

טום גיא

New member
לכי על זה!

נראה לי שכבר קיבלת מספיק תגובות דומות, אז אני אספר על כמה חוויות שלי:

1. לפני די הרבה שנים אני זוכר שהייתי בתל אביב אחה"צ והייתי צריך לחכות עד הערב. לא ממש היה לי מה לעשות אז פשוט נכנסתי לקולנוע קרוב. זו היתה הפעם הראשונה שהלכתי לסרט לבד. אני לא יודע אם זה היה בגלל זה או בגלל שהסרט שראיתי היה מעולה, אבל אני עד היום זוכר את התחושה שלי יוצא החוצה מהסרט, בחוץ עדיין היה אור, מנסה לחזור למציאות. יומיים אחר כך לקחתי חברים לראות את אותו סרט בדיוק.

2. אני זוכר שבמשך תקופה מסוימת רציתי לטוס לחו"ל לטיול ארוך. מאוד חששתי מלטוס לבד, ושאני לא אצליח להכיר אנשים. ניסיתי לשכנע חברים להצטרף, לפחות להתחלה או משהו כזה, וזה לא התאים לאף אחד. ואז יום אחד הוזמנתי למסיבה שבה אני לא מכיר אף אחד. וראיתי כמה קל להכיר אנשים חדשים במקום. זמן קצר מאוד אחר כך קניתי כרטיס טיסה. אני זוכר איך נסעתי ברכבת לשדה, עם תרמיל גדול - וכבר שם התחלתי להכיר אנשים. לפני זה לא ממש יצא לי לדבר עם אנשים זרים ברכבת, אבל היה משהו בתרמיל שסחבתי איתי שגרם לי להתחבר מאוד בקלות לכל מי שפגשתי החל מאותו הרגע. ולמרות שאת כל הטיול אפשר לאמר שעשיתי לבד, לא היו כמעט רגעים שבהם הרגשתי בדידות. רוב הזמן הייתי מוקף באנשים שפגשתי במקומות שבהם הייתי וגם כשלא - לא הרגשתי לבד - הרגשתי עצמאות. למעשה אני חושב שהרבה פעמים יש יתרונות גדולים מאוד לטיול לבד מאשר עם אנשים אחרים. כשמטיילים לבד אפשר להיות פתוחים לכל התחושות והחוויות שהמקום מציע. כשמטיילים עם אנשים אז הרבה פעמים האינטראקציה איתם מסיחה את הדעת ופחות אפשר להתחבר לדברים היחודיים שהטיול מציע.

3. בתור מי שהיה מטייל לבד בחו"ל, היה לי מאוד נוח ללכת לכל מקום לבד - להופעות, לסרטים, למסעדות, לפאבים, לקניות. זה הרגיש טבעי, ותמיד היה לי קל להכיר אנשים חדשים במקומות האלה. גם כשהכרתי אנשים לא הרגשתי צורך לצאת איתם לכל מקום והרבה פעמים הייתי מעדיף לצאת לבד. דווקא בארץ זה מרגיש לי פחות טבעי - אם אני רוצה לצאת לאנשהו, אני קודם כל אברר עם חברים ואחפש מישהו לצאת איתו. במובן מסוים הרבה פעמים כשאני יוצא זה בעיקר תירוץ טוב להיפגש עם חברים. יש לי הרבה חברים שעם חלקם בקושי יוצא לי להתראות, ואני מאוד שמח שיש לי הזדמנויות לפגוש אותם.

הקבUע

New member
על הטיול לבד

זה לא יאומן כמה שהעולם נפתח בפניך כשאתה מטייל לבד. חוויה אדירה! במיוחד בשביל ישראל (מניסיון!). יצא לי לטייל עם אנשים ולבד, ואני מעדיף לבד. למה? כי כשאתה בקבוצה, זה יותר בעייתי להכיר אחרים ולהתחבר אליהם, אתה סוג של "עקוד" לקבוצה שלך, ללא היכולת "לבגוד" בה ולצרף\להצטרף לאחרים. מומלץ ביותר למי שרוצה חוויות, להכיר אנשים חדשים ולפתח עצמאות.

ובנימה כללית יותר, כן, יוצא לי לעשות דברים לבד. כשאני קונה בגדים, אני הולך לבד, ואין לי שום בעיה עם זה.
אגב, פעם היה לי מעין "אפטר" מהצבא, אז הלכתי לראות סרט בקולנוע, כשהגעתי לקופאית וביקשתי לקנות כרטיס לסרט מסויים, ועל אף שהייתי בגפי, היא שאלה אותי "2 כרטיסים, נכון?". לא יכול לומר שלא היה לי עקצוץ בלב.

אני משער, שהבחירה של לעשות פעילות מסויימת לבד, היא נגזרת של אופי הפעילות. בטיול למשל, הרבה יותר קל לחבור לאנשים אחרים. ישנם הרבה גורמים מקשרים - הטבע, הריחוק מהחיים, המכנים המשותפים למטיילים.
לעומת זאת, פעילויות קצרות-טווח, בהן הסיכוי להכיר מישהו חדש הוא מינימלי, כמו לראות סרט בקולנוע, הן, לעניות דעתי, פחות מומלצות לעשות לבד. כשאני הולך לסרט בקולנוע, אני אוהב שיש איתי שותף שאפשר לחלוק עמו את ההנאה, תהיות ורגשות שהסרט מעלה.

kfxz

New member
הלכתי להופעה לבד

ולסרט לבד. וב2 המקרים נהנתי נורא נהנתי. בדר"כ מרגיש בנוח, ושם פס.

למעלה