יצרתי את הדף הראשון שלי בויקיפדיה

• פותח הנושא naudg
  • פורסם בתאריך

tajci

New member
בגלל זה אסור להחזיר את הקדם לכאן

וצריך להשאיר את הבחירה אצל הרע במיעוטו- שמשקיע כסף, משאבים, מקצועיות בבחירה. ולא פחות חשוב- משיג השגים מצוינים.

tapuzzo

New member
זהו שזה לא. גם נטע ברזילי סומנה מראש ונדחפה

הרע במיעוטו זה לא, אולי המשך ישיר לתופעה של שופטים מטעם הפקה שמקבלים תדרוך את מי לקדם. עם כל הכבוד אמרתי הבר הדרך בה נטע קודמה פסולה בדיוק כםי שטירפדו את זכיית שני זמיר רק שפה זה ערוץ מסחרי ומכונה משומנת שעושה את זה פחות שקוף ממה שעשו בקדם. אין תחליף לקדם אבל השיפוט צריך להיות אמין.

tajci

New member
לפחות זכינו!!!

ועלינו לגמר מאז שהם לקחו על עצמם את תהליך הבחירה. זה לא מושלם, אבל כרגע זה הטוב ביותר. לכאן אין באמת תקציב וידע לזה, כל ארגון המשלחת והתקצוב שלהם מביך. עדיף שהם יתרכזו בהפקות מקור והמשך עבודה עיתונאית נטולה משיקולים פוליטיים(שווה להעמיק בתחקיר הסופש על ההתנהלות שם).

ג'ולייטה לא זכתה - דווקא כשלדורון מדלי כן הגיע בזכות השיר

ולא ב-3 מתוך 4 שנים, כמו שקרה, בגלל סיבות, לכאורה, כמו שטוענים, לא אתיות.

tajci

New member
כנראה שפיספסתי

מה היה השיר של מדלי לג׳וליטה?

naudg

New member
כאן יכולים לעשות קדם טוב

השאלה היא מה מידת הרצון שלהם להשקיע

trilliane

Well-known member
מנהל
לא "איפוס" ולא נעליים. היא לא קיבלה נקודות משיפוט מקצועי

כי הם העדיפו על פניו שירים אחרים, ובצדק. השיר לא היה מקצועי, רק פופוליזם שקרץ לקהל ותו לא. אני כבר לא זוכרת את השיר עצמו, רק שהיא הסבה לי סבל לעור התוף. הסכמתי לחלוטין עם דעת השופטים (שהתחלפו חלקית בין חצי הגמר לגמר). ואגב, הגיוני מאוד ששיר שקיבל ניקוד בחצי הגמר לא יקבל ניקוד בגמר כי בגמר משתתפים שירים טובים ממנו (לדעת המצביעים) ולכן הם מדורגים לפניו. גם אני לא בהכרח מצביעה בגמר האירוויזיון לאותם שירים שהצבעתי להם בחצי הגמר. לסיכום, לא קנוניה ולא שחיתות. השיר היה משפיל ומביך ואני שמחה שלא נבחר לייצג את ישראל באירוויזיון, אז זו באמת הייתה בושה וכלימה.

trilliane

Well-known member
מנהל
זאת לא רק דעתי, זו הייתה גם דעתם...
ואגב, הגבתי לתפוזו

ברור לי שרבים לא חשבו כך ולכן הצביעו לשיר, וברור לי גם למה השופטים לא הצביעו לו. על טעם וריח אין טעם להתווכח, אבל האשמה בשחיתות או בקנוניה והקלות שבה ממהרים לחשוד באנשים הגונים ומוכרים צורמת מאוד וצרמה לי גם אז. לגיטימי לא להסכים עם בחירת השופטים, אבל העובדה שהיא שונה לא מעידה על שום "קנוניה" או "שחיתות".
&nbsp
זה קורה בכל שנה גם באירוויזיון, ותמיד יש פער מסוים בין טעם הקהל לטעם השופטים. למעשה אם היה מדובר בטעם זהה, לא היה צורך בשניהם...

naudg

New member
אני לא הזכרתי את עניין הקנוניה או השחיתות

אבל יש משהו בדבריו ובחירת הקהל במקום ה-1 הייתה שני זמיר

lidia80

New member
זה המון עבודה
נפלא !!!

רק שלדעתי גם ב2009 כדאי לציין מי כתב\הלחין תשירים
שאפו על ההשקעה

naudg

New member