לנשים הגבוהות של הפורום (וגם לגברים)

AlanSmith

New member
לנשים הגבוהות של הפורום (וגם לגברים)

נתקלתי פה בשרשורים קודמים, שבחורות גבוהות התלוננו על פרמטר הגובה. והיום במקרה בגלל חוסר החיים שלי גיליתי שקיימת הקבוצה הבאה:
https://www.facebook.com/groups/140668772618263
כמובן שהצטרפתי מייד גם לקבוצה, הקבוצה היא "מסיבות גבוהים וגבוהות".

אלה התנאים שלהם:
גברים 1.80 ומעלה
בחורות 1.70 ומעלה (או 165 עם עקבים). - או בקיצור להיות סה"כ בגובה 1.70 אחרי שלובשים את הנעליים.
העישון איסור.

האירוע הבא שלהם הוא ב13.6

רק להסתייג, ולהגיד שאותי באופן אישי זה לא מעניין גובה כל כך. אבל יש כאלה שזה עניין אותם פה בדיונים קודמים אז חשבתי לשים.
וכנראה שאני אלך לשם בשביל הכיף.

בשבילי זה אקוטי

אני (ועוד חברה ממש טובה) נישאות לגובה של 1.83-4, וגם אם את מוצאת גבר גבוה - לעיתים קרובות הוא מרגיש מאויים מאשה גבוהה כ"כ

זה בהחלט היה אחד הגורמים המרכזיים לפריחה המאוחרת שלי. מראש היו לי פחות אופציות לברור מהן

Berethor

New member
וואלה את באמת גבוהה

אפילו גבוהה ממני בכמה סנטימטרים, לא פלא שהרבה גברים מרגישים מאוימים לידך, אחרי הכל גבר אמור להיות גבוה יותר ולא להפך.

מי קבע ש"גבר אמור להיות גבוה יותר ולא להפך"?

לי אישית קשה עם זה, אבל יש הרבה זוגות כאלה, כולל כאלה שממש מתאמצים שהבחורה תהיה גבוהה מהם (ע"י עקבים גבוהים במיוחד).
אם הגבר נמוך ממני בכמה ס"מ והוא ממש טיפוס מיוחד - זה לא יפריע לי (וקרה לי מקרה כזה, שנמוך ממני ממש עיניין אותי), אבל אני מעדיפה בגובה שלי ומעלה.
לגובה זהה יש המון יתרונות ב... תחומים מסויימים.

אם נחזור ל"גבר אמור להיות" וכו' - אין דבר כזה אמור להיות. אין חוקים. אבל - כמו שזה מפריע לי להיות יותר גבוהה - אני יכולה להבין למה יש כאלה שזה יפריע להם באותה המידה.
מה שתמיד היה לא ברור לי, זה למה גם גברים בגובה שלי ולפעמים גם קצת יותר פוסלים על הקטע הזה סתם מתוך פרינציפ, ו/או חשים מאויימים מזה.

אבל כן - זה בהחלט הפריע לי כל חיי למצוא זוגיות, כי לא מספיק שאני גם ככה בררנית - מראש יש לי מעטים לברור מהם

Berethor

New member
אל תרגישי רע, לא חושב שאת אשמה

כמו שכתבו מארגני האירוע של "גבוהים גבוהות", יש לנו "מדינה של גמדים"
, לכן קשה יותר למצוא גבוהים, אבל את באמת ממש גבוהה, אפילו בקני מידה של גבר ועל אחת כמה וכמה של אישה, ממוצע נשי הוא 165 ואת 185. זה שזה מפריע לך בדרך כלל זה הרגשה טבעית, את לא צריכה להרגיש רע בגלל זה. לגבי מי קבע שגבר אמור להיות גבוהה מאישה, הטבע קבע, אצל בני אדם בדומה להרבה מינים אחרים, הגבר הוא גדול מהאישה, וזה דבר ידוע. כאשר הגבר נמוך מאישה או שהוא גמד או שהאישה ממש גבוהה, בכל אופן זה נראה מאוד רע זוג שאישה גבוהה מהגבר, הוא לא באמת נראה גבר לידה. לכן גברים שחשים מאוימים מזה חשים זאת בצדק, אין מה לעשות פשוט תחפשי מישהו יותר גבוהה וככה אין בעיה. זה חלק בסיסי בבררנות זוגית.

אבל אנחנו לא חיים בטבע

וגבר שפוסל בחורה נהדרת (לאו דווקא אני) בגלל שהיא לא עומדת באיזושהי נורמה חברתית - זה ממש עצוב.
זה כמו לפסול מישהי בגלל שהיא שמנה או מתולתלת או בלונדינית. זה הכל חיצוני, וזה פשוט מרגיז.
אבל עזוב - כגולשת בפורומים... נוספים (
), אני יודעת שגברים פוסלים גם על שטויות כמו "היא לא יורדת" או "יש לה ציצים קטנים"

Saladin

New member
אבל את עצמך

פוסלת גברים נמוכים ממך על סמך איזושהי נורמה, באמתלה שגבהים דומים הכרחיים לצרכים מסוימים. פספסתי משהו?

המממ...

א. אני פוסלת כי לא נוח לי עם זה, אני מרגישה נבוכה ומגושמת ליידם. יש לי חשד גם כלפי עצמי שחוסר הנוחות נובע גם הוא מנורמות חברתיות

ב. אני לא פוסלת אם הוא בגובה שלי או ס"מ ספורים פחות ממני, וגם - היו מקרים שרציתי לצאת גם עם נמוכים ממני קצת, כי הם היו בחורים מיוחדים כ"כ, שהגובה לא הזיז לי. אז אני לא לגמרי פוסלת

ג. גברים שהיו ממש נמוכים ממני - גם כאלה שממש חיבבתי - פשוט לא נמשכתי אליהם אפילו טיפונת, ובזה אי אפשר לשלוט.
ד. בהמשך לג' - ייתכן שבמקרה שלי, האוריינטציה המינית שלי (BD ושות') - גם היא קשורה לזה (כי גבר נמוך ממני - זה לא פשוט מבחינה תפיסתית לראות אותו כדומיננטי ומוביל
).

Saladin

New member
אגב

לגבי הצרכים המסוימים, אם זה מה שאני חושב עליו אז זה לא דבר שאינו יכול להיפתר בקלות ע"י גמישות מסוימת (פיזית ומנטלית). אלא אם כן מדובר על צרכים BDSMיים מיוחדים (מכשירים שמעוצבים בגדלים מסוימים אנא עארף)...

אה, לא... |אזהרת
בתשובה שלי

פשוט יש תנוחות שגובה שהוא זהה או כמעט זהה הוא הרבה יותר נוח ויושב מעולה.
בעיקר דוגי, דוגי בעמידה, ובמיוחד 69

ובטח עוד כמה שלא עולות לי בראש עכשיו

ולא, דווקא אין קשר לבדס"מ, מלבד תחושת הדומיננטיות, שקשה למוח המיני שלי כנראה לקבל מגבר שהוא נמוך ממני

Saladin

New member
דווקא

על התנוחות האלו חשבתי (לפחות על 69 - בסרטים נראה שזה עובד). אבל היי, מה אני יודע?

בכל מקרה, לבררנים אין זכות להתלונן

עובד, עובד- (שוב
)

אבל צריך להתקפל ולהתגמש.
אני לא צריכה

אה, יש עוד משהו - מישהי נמוכה צריכה לעמוד על הברכיים ולמצוץ. אני יכולה לשבת על הטוסיק בנוחות מירבית!
יותר נוח לי = אני יכולה לעשות את זה במשך ה-ר-ב-ה יותר זמן...

Berethor

New member
הדעה הרווחת שדווקא לנמוכות זה יותר קל

כי הן לא צריכות להתכופף אבל טוענת שדווקא לך, זה משהו שעוד לא שמעתי..

AlanSmith

New member
כולנו פוסלים על דברים. לכל אחד סדר עדיפויות

שונה, ואין לבקר אף אחד מה יותר חשוב או מה פחות חשוב. אין אמת מוחלטת ולכל אחד חשוב משהו אחר.

כן, אבל...

גבר בגובה 1.87 שלא רוצה לצאת איתי, כי אני נמוכה ממנו רק ב-4 ס"מ ולא ב-10 - מבלי להתייחס ל*שום* נתון אחר שלי - תסכים איתי שזה שטחי ומגוחך? ברור שזכותו - אבל זה לא עושה את זה פחות שטחי ומגוחך.
לשמחתי לא נתקלתי ברבים כאלה, אבל כן נתקלתי, וזה עצוב בעיניי. שלא לדבר על מעליב

(אגב - זה מופיע בעיקר באתרי הכרויות, כשרואים גבר בגובה הנ"ל רושם שהוא מחפש בחורה בגובה 1.65-1.75).
זה גם מרגיז - כי עד שיש מישהו שמתאים לי בגובה - הוא מעדיף בחורות בגובה שיכולות למצוא הרבה יותר גברים ממני

אבל יאללה, היום אני יודעת שההפסד כולו שלהם, אבל ממש

אגב-

להגנתם של בני מינכם השטחיים (
) ייאמר, שככל שהם מתבגרים זה די משתנה. גברים מעל גיל 30 כבר פחות קשובים למוסכמות והולכים יותר עם הלב והשכל ומה שעושה להם טוב.
פתאום רבים מהם מעדיפים נשים מלאות, הגובה פחות משנה להם, הם לא מחפשים מישהי שנראית כמו בר רפאלי כדי להשוויץ לחבר'ה, אלא מישהי שתתאים להם ושהם יאהבו אותה וייהנו איתה, לא מה שהחברה מצפה ומכתיבה להם.
הרוב המוחלט של כאלה שהיו גבוהים מספיק בשבילי אבל חשו מאויימים מזה - היו אי שם בשנות ה-20 לחיי.
כך גם לגבי משקל - היום הם מתים על המלאוּת שלי

(אגב - גם אני, בגיל 20 הייתי מסוגלת לפסול גבר אם אין לו שיער ארוך, פור גאד סייק, או כי הוא חנון מדי [כיום אני מתה על חנונים
]. לא אתחסד - זה מפגר באותה המידה
).

Berethor

New member
שיער ארוך זה לא כזה נפוץ בקרב גברים

מה היית יוצאת רק עם מטליסטים?

למעלה