לנשים הגבוהות של הפורום (וגם לגברים)

עד כאן

שיער ארוך זה הכי טבעי שבעולם, לגברים ולנשים באותה מידה.

(גם לי יש חיבה לגברים ארוכי שיער, אם כי זה ממש לא עניין לפסילה בעיניי, יש גם גברים קרחים שנראים מצויין.)

Berethor

New member
לא אמרתי שזה לא טבעי

אמרתי שזה לא נפוץ, לפחות בחברה שלנו. ברור שכל נושא השיער הוא טבעי כי הוא צומח אצל שני המינים.

Berethor

New member
כן אני מודע לכך שגם היפים וצוענים

אבל בכוונה ציינתי מטאליסטים ואת קונן כי הם מגניבים יותר מהיפים..

Berethor

New member
הכי טובים בסקס?

את בטוחה שזה לא אשליה שקיבלת בגלל שימוש בסמים שלהם?

הם נשמות חופשיות אז זה פשוט הגיוני

אבל תכלס זה תלוי באדם עצמו.
חנונים הם בד"כ הכי הכי תותחים

AlanSmith

New member
כל אחד מחפש משהו אחר בקשר. וזכותו של כל אחד

לחפש על פי מאפיינים שמעניינים אותו. אני ממש לא חושב שמישהו הסמיך אותי לשפוט מה שטחי ומגוחך ומה לא.

לא עניין של הסמכה-

יש דברים שהם שטחיים פר אקסלנס - וזכותך לחשוב שהם כאלה

פסילת מישהי כי היא גבוהה מדי, מלאה מדי, בלונדינית, מתולתלת, לא יורדת או יש לה חזה קטן - זה שטחי, נקודה. אי אפשר להסתכל על זה אחרת.
גם אני מעדיפה, כאמור, גברים עם שיער ארוך, או גברים עם עיניים כחולות/ירוקות - אבל כיום לעולם לא הייתי פוסלת על זה, כי אני עלולה (ממניסיון!) לפספס אדם נפלא, בגלל נתון חיצוני ושטחי חלוטין.

מהפסקה האחרונה שלי אני מקווה שברור שאני מדברת על סיבות *לפסול*, לא על העדפות. לגיטימי שלכל אחד יהיו העדפות משלו, השאלה היא מתי הן נשארות העדפות בלבד, ומתי נותנים להעדפות שטחיות כאלה לנהל לך את החיים ולעמוד בדרכך לקשר טוב ומאושר.

אני מסכימה עם אלן

את פוסלת גברים "לא גבוהים מספיק". גברים פוסלים אותך כי את "גבוהה מדי". מה ההבדל? זה שבמקרה פוסלים אותך כאלה שאת לא היית פוסלת אותם, לא הופכת את הקריטריונים שלהם ל"שטחיים" ואת שלך ל"סבירים".

את פוסלת גברים על אלמנטים פיזיים והעדפות מיניות? גם לגברים "מותר". מותר לך כמובן לתמוה על הקריטריונים שלהם ולחשוב ש"זה הפסד שלהם", אבל אין לך זכות לקבוע ש"זה שטחי, נקודה" (ובחיי שאין כאן עניין גברי/נשי; כאילו שנשים לא פוסלות גברים בגלל שהם מלאים או לא רוצים לרדת).

לא קראת לעומק, כנראה...

כי אם היית קוראת לעומק, היית שמה לב שכתבתי, שאני לא בדיוק פוסלת, ושכן היו נמוכים ממני שרציתי.
כתבתי גם שזה לפעמים עניין של משיכה נטו, ואני *לא נמשכת* לגבר בגובה 1.70, גם אם הוא מוצא חן בעיניי כאדם. אם אין משיכה - מה הטעם? אני לא א-מינית (ההיפך הגמור
).

באותה מידה קרה גם שלא נמשכתי לגבוהים מספיק, למרות שבגדול הם כן היו הטיפוס שלי, מסיבות שונות שלא ברורות לי. אולי פרומונים, לא יודעת...
אגב - גם נשים ממש נמוכות בד"כ לא עושות לי את זה. לפחות 1.70,ורצוי יותר

הבנתי לגמרי

שאת לא פוסלת גברים נמוכים ממך, אבל את כן פוסלת גברים נמוכים מגובה X.
והבנתי לגמרי שאת מדברת על גברים שגבוהים ממך, אבל פוסלים אותך כי את גבוהה מגובה Y.

ונשאלת השאלה, מדוע את קובעת שאותם גברים הם שטחיים ומושפעים מנורמות חברתיות, ואילו את מושפעת מ"אולי פרומונים". לדעתי הקביעה הזו שלך היא, תסלחי לי, שטחית.

יחי ההבדל הקטן...

בין לפסול על 15 ס"מ ללפסול על 2 ס"מ...
את באמת לא קולטת

למרות שנראה לי יותר שאת משום מה *בוחרת* לא לקלוט. וואטאבר, שיהיה.
וכן, אני שטחית

גודנס, את כ"כ לא מכירה אותי... את פשוט מדברת שטויות.

למעלה