לנשים הגבוהות של הפורום (וגם לגברים)

מנומשת27

New member
אני מדברת על כתיבתו באופן כללי

למרות שדעותיו על הומוסקסואלים בהחלט באות בחשבון...

יש בשיר הזה משהו מאוד מובנה, הוא מצלצל כמו פרוזה מחורזת: סיפור ילדים, מקאמה או פיליטון. בזמן שאריאל עצמו לא משתמש באמצעים רטוריים מובהקים לאמירת נו נו נו, הבחירה לרפרר לסוגות רטוריות מובהקות, יצירות שיש בהן סיפור מעשה שלקח בצידו, מתנגנת לאורך היצירה כמו כינור שני. אלי, באופן אישי, זה לא מדבר, ואפילו הייתי אומרת שיש בזה משהו קצת מנג'ס. (שלא לומר לא אופייני לאריאל, שהכתיבה שלו בד"כ, עד כמה שהיא לכאורה "יבשה" לפעמים, מאוד חווייתית ומאוד סוחפת (לטעמי).

Berethor

New member
רעיון טוב

אצל הגברים הסטנדטים בסדר גמור, אני מצליח להתברג ל1.80 בול אבל מה הקטע אצל נשים ממתיי 1.65 זה גבוהה הם עושים צחוק? זה ממוצע הנשי, בעצם זה לא גבוה ולא נמוך, ועקבים אף אחד לא סופר זה פריט לבוש ופריט לבוש שלא בריא ללבוש דרך אגב. לדעתי הנשים שצריכות להיות שם לפחות 1.70 בלי עקבים. נחמד שאסור לעשן שם גם, זה טוב מאוד.

AlanSmith

New member
אז אתה בא?

ולא. אני לא רוצה לפתוח דיונים על מהו גובה מתאים, כי זה לא רלבנטי וזה מה שמנהל הקבוצה שם קבע... הסיבה היחידה שנתתי כי קישור כי בעבר נתקלתי בבנות שרשמו בדיונים שהן גבוהות והן צריכות מישהו גבוה ואין מספיק מבחר ושקשה למצוא.

לי דווקא לא מפריע כל כך הקטע של הגובה של הנשים (ברור שיש גובה מסוים שזה too much אני לא אצא בחיים עם 1.47 למשל אבל 1.65 בהחלט נראה לי סביר, כמובן שכל מקרה לגופו). כל עוד להן אין בעיה עם ההפרש של הגבהים למה שלי תהיה בעיה?

היום...

על כל דבר רצים ופותחים קבוצות...
אני באמת לא מכירה הרבה בחורות גבוהות אבל אני בהחלט מכירה את הבעיה של למצוא גבר גבוה שהוא פנוי..
אני גם בחורה גבוהה מאד ובהחלט אני נתקלת בבעיה הזאת..

ייתכן והקבוצה הזאת באמת תועיל לכל אותן הנשים הגבוהות שמתקשות למצוא גבר גבוה..
שווה הצצה..

תחת גשר

New member
מתחילה גיבוש על עקבים

אחרי מסע אימונים מפרך על עקבים 7 ס"מ+ אני אשתלב, יאי

חח וסעיף העקבים הזה מגוחך כי אישה 1.65 היא לא גבוהה לכל הדעות. וכלל לא נכנסת לטייטל
אבל אישה 1.85 ומעשנת .. "ממ.. לא" זה לא המקום בשבילך.

Berethor

New member
מסכים איתך שסעיף העקבים מגוחך

עוד מעט אפשר יהיה לבוא גם עם קביים של ליצן, תכלס זה על אותו עיקרון. גובה סופרים רק לפי הגוף ולא פרטי לבוש "מגדילים".

askimosi

New member
היו צריכים להשוות ולכתוב....

נשים מ 1.65 עם עקבים וגברים עם פלטפורמות רצוי ללא כסא מתקפל
.היה יותר שיוויוני.

אין פלטפורמות אין כסא קשה קשה,
אסקימוסי

Berethor

New member
אני שוקל להגיע

למרות שבדרך כלל אני לא הולך למסיבות, אבל זאת בהחלט נראה כטובה יותר מאחרות גם בגלל נושא הגובה וגם בגלל שאסור לעשן שם.

דינדש

New member
האמת? נשמע מעניין...

לפחות אני לא אהיה ראש אחד מעל כולם (או לפחות מעל רוב האנשים), ואין עישון אז בכלל סבבה!

מה החיסרון? שחברות שלי כולן מגרדות את ה1.60 מלמטה, חוץ מ-2 ששתיהן 1.65 ולבד אני לא אוהבת

אולי

בכל זאת אני מתנשאת לגובה 1.80 (בלי עקבים). אשמח להכיר בחורים בגובה שלי ויותר גבוהים.

למעלה